Horoscop săptămânal 5 – 11 august  – zodia Berbec

Vei fi preocupată în mod deosebit de familie și de activitățile copiilor care pot contribui la educația lor. Te ocupi aproape zilnic de copii, dar și de părinţii bătrâni, dacă aceștia au probleme de sănătate. Dacă apar probleme financiare, le poţi rezolva în cadrul familiei, fără să mai apelezi la cineva străin. În aceste zile, ai şansa să scapi şi de o datorie sau de un credit, chiar dacă e greu să renunţi la unele distracţii.

Horoscop săptămânal 5 – 11 august – zodia Taur

Te supără în continuare problemele financiare. Nici la începutul lunii nu reuşeşti să te bucuri de banii pe care ar trebui să îi primeşti. Suma este cu atât mai mare dacă munceşti pe cont propriu, iar clienţii tăi uită să te plătească la timp. Nu accepta nicio scuză şi încearcă să îţi aperi drepturile, chiar dacă apelezi la justiţie. După data de 10 august, ți-ar prinde bine o vacanță mai lungă, alături de prieteni.

Horoscop săptămânal 5 – 11 august – zodia Gemeni

Repară sau înlocuieşte cât mai curând aparatura defectă din casă, să nu apară victime printre membrii familiei. Uranus avertizează asupra accidentelor, mai ales dacă laşi copiii nesupravegheaţi. Mai trebuie să repari şi o greşeală pe care ai făcut-o faţă de cineva drag. Încearcă să îi acorzi mai mult timp liber persoanei iubite, să vă bucurați împreună de câteva zile frumoase.

Horoscop săptămânal 5 – 11 august – zodia Rac

Te aştepţi la o perioadă mai liberă sau chiar la câteva zile libere la începutul lunii august. Dar Mercur te avertizează că responsabilităţile de la serviciu vor fi tot mai mari şi vei munci mai mult singură. Acasă, însă, vei avea parte de atmosfera frumoasă de care ai nevoie să te relaxezi. Problemele urgente vor fi preluate de altcineva, de părinţi sau de soţ, iar tu te vei ocupa doar de tine.

Horoscop săptămânal 5 – 11 august – zodia Leu

Cresc cheltuielile și apar probleme serioase pe care nu ştii cum să le rezolvi? Mai bine aşteaptă o perioadă favorabilă în luna august, dacă nu este nimic urgent de făcut. Adună bani şi caută mai multe informaţii despre ceea ce doreşti să cumperi. Dar nu te aventura să faci cheltuieli mari. Mai bine păstrezi economiile pentru o vacanță cu cei mici sau pentru scurte excursii care vor alunga monotonia de la muncă.

Horoscop săptămânal 5 – 11 august – zodia Fecioară

Sosesc veşti mai puţin bune legate de bani, câştiguri sau salariu. Vei fi destul de dezamăgită, dar vei avea mai mult noroc după data de 10 august. Deocamdată, te poţi bucura de succesele unor persoane dragi din familie. În plus, vei reuşi să duci la bun sfârşit câteva planuri mărunte legate de casă și vei repara obiectele deteriorate. Vei pune capăt, astfel, unei situaţii pentru care ai fost mai mult criticată.

Horoscop săptămânal 5 – 11 august – zodia Balanță

Călătoreşti, pleci cu familia în excursii scurte, de câteva zile, şi te bucuri de mai mult timp liber decât înainte. În sfârşit, ai parte de câteva zile romantice, aşa cum îţi doreai. Dacă ai copii, ar fi bine să îi duci o vreme la bunici şi să te ocupi mai mult de tine şi de soţul tău. Este posibil, însă, să apară probleme de comunicare cu unii prieteni sau cu frații, aşa că stai departe de conflictele lor.  

Horoscop săptămânal 5 – 11 august – zodia Scorpion

Păstrează-ţi energia și banii pentru situaţiile neprevăzute care apar în familie. Încearcă să fii mai puţin critică și exigentă cu soțul sau copiii tăi şi toţi te vor ajuta să depăşeşti necazurile. Oricum, săptămâna aceasta te vei bucura de momente frumoase şi de toată atenţia din partea soțului tău. Sunt șanse mari să își ia concediu special pentru tine și să se ocupe de promisiunile pe care ți le-a făcut.

Horoscop săptămânal 5 – 11 august – zodia Săgetător

Fii precaută dacă ţi se propune o colaborare, dar se vorbește evaziv despre bani. Angajatorul respectiv nu poate fi unul de încredere, dacă nu îți oferă condiții clare de lucru. Venus arată că în relaţia de dragoste vor apărea anumite probleme spre mijlocul săptămânii. Partenerul tău încearcă să se impună în situaţii în care doar tu ar trebui să ai un cuvânt de spus, situații legate de familia ta.  

Horoscop săptămânal 5 – 11 august – zodia Capricorn

Fereşte-te să faci orice fel de speculaţie. Micile răutăţi şi bârfele se pot întoarce împotriva ta, dacă le încurajezi. Relaţiile cu unii colegi sau prieteni pe care îi vezi mai rar se deteriorează. În schimb, în familie, poţi câştiga un aliat deosebit în persoana unei rude mai în vârstă. Se pare că este dispusă să îți împrumute niște bani pentru a realiza câteva din proiectele pe care ți le-ai propus luna aceasta.

Horoscop săptămânal 5 – 11 august – zodia Vărsător

Pune dragostea pe primul plan, în aceste zile. Dar, dacă începi o relaţie nouă, se pare că trebuie să păstrezi taina. Nu te grăbi să divulgi numele persoanei de care te-ai îndrăgostit. Bucură-te de micul vostru secret şi profitaţi de câteva escapade romantice, înainte ca prietenii sau familia să vă acapereze timpul liber. La începutul lunii august ai mai mulți bani și te poți bucura de câteva călătorii.

Horoscop săptămânal 5 – 11 august – zodia Pești

Evită confruntările directe cu prietenii sau cu persoanele apropiate. Jupiter retrograd îţi poate afecta serios relaţiile de prietenie. Ar fi bine să păstrezi tăcerea, dacă eşti provocată sau să amâni deciziile importante legate de anumite persoane. Tot Jupiter retrograd este zgârcit cu banii în aceste zile, ba chiar te influenţează să cheltuieşti, fără să beneficiezi de ceva valoros. Așa că ai grijă ce cumperi!