Horoscop săptămânal 4 – 10 noiembrie – zodia Berbec

Vei trece printr-o situație deosebită și vei avea de luat o decizie care nu îți aduce niciun avantaj. Singurul câștig este liniștea ta sufletească, mai ales dacă este vorba de o decizie legată de viitorul relației cu soțul tău. Trebuie să faci un compromis, deşi nu îţi place deloc atitudinea lui. Se va convinge curând că a greşit şi, probabil, va încerca să îndrepte situaţia răsplătindu-te cu o surpriză.

Horoscop săptămânal 4 – 10 noiembrie – zodia Taur

Păstrează dorințele și visurile mari până când situaţia ta materială va fi mai bună. Acum este timpul să te ocupi de alte lucruri, mai puţin frumoase, dar absolut necesare pentru tine şi pentru familia ta. Poate că ar fi bine să cumperi haine noi de iarnă sau să investești în electrocasnice noi. La serviciu, este posibil să intri în conflict cu un coleg nemulțumit, care vrea să îşi impună punctul de vedere.

Horoscop săptămânal 4 – 10 noiembrie – zodia Gemeni

Încearcă să își organizezi mai bine munca sau să renunți la unele proiecte prea dificile. Ai nevoie de mai mult liber pentru odihnă și pentru liniște. Luna îţi aduce noroc în dragoste şi îţi scoate în cale un posibil partener la care visezi de mult timp. Dacă eşti căsătorită, soțul vine cu o veste bună privitoare la cariera lui și curând va aduce și mai mulți bani. Totodată, el te ajută să scapi de o problemă veche.  

Horoscop săptămânal 4 – 10 noiembrie – zodia Rac

Primești vești surprinzătoare. Cineva aflat departe încearcă să te întâlnească, să îţi vorbească sau să se împace cu tine, dacă între voi au existat anumite probleme. Este săptămâna în care relaţiile cu cei din jur se vor îmbunătăţi şi vei reuşi să comunici mult mai bine inclusiv cu persoane mai puţin cunoscute. Chiar şi problemele mai vechi cu vecinii îşi vor găsi o rezolvare rapidă.

Horoscop săptămânal 4 – 10 noiembrie – zodia Leu

Vei avea mult de muncă, dar nu îi lăsa pe ceilalţi să îți facă programul în următoarele zile. Tu ai cu totul alte probleme de rezolvat, aşa că trebuie să le-o iei înainte. Merită să fii tu prima care ia hotărârile importante! Pe de altă parte, Venus avertizează că pot apărea probleme de sănătate, dacă nu eşti mai atentă la semnalele de alarmă pe care ţi le trimite corpul tău.

Horoscop săptămânal 4 – 10 noiembrie – zodia Fecioară

Când faci prea multe lucruri deodată, nimic nu îţi iese cum ai vrea. Ia o pauză mai lungă, încearcă să analizezi ce resurse ai și ce poți face singură, pas cu pas. În viața de cuplu, vei trece printr-o situație care îţi va întări încrederea în soțul tău. Chiar dacă nu vei primi tot ceea ce dorești, vei fi bucuroasă să redescoperi iubirea soţului tău și sprijinul lui când lucrurile devin mai complicate.

Horoscop săptămânal 4 – 10 noiembrie – zodia Balanță

Te întâlneşti mai des cu un prieten sau cu o prietenă care te vor susține moral și financiar. Profită de energia lor și de momentele plăcute pe care le petreceţi împreună. În familie, va trebuie să faci anumite schimbări, ca să îndrepţi greşeala unor rude sau a copiilor tăi. Dacă îţi faci planuri de călătorie, cea mai bună perioadă va fi până pe 15 noiembrie, aşa că nu ezita să pleci în concediu.

Horoscop săptămânal 4 – 10 noiembrie – zodia Scorpion

Vor fi momente de cumpănă și vei avea sentimentul că trebuie să dai timpul înapoi. Poate că ai impresia că ai făcut un pas greşit, pe care nu îl mai poţi îndrepta niciodată. Dar o şansă nouă apare destul de curând. Situaţia complicată în care te afli poate lua o întorsătură în favoarea ta. La sfârşit de săptămână, este bine să petreci mai mult timp cu mama ta sau cu ambii părinți.

Horoscop săptămânal 4 – 10 noiembrie – zodia Săgetător

Vei trece prin situații în care ai nevoie de sprijin. Dar reuşeşti să vorbeşti cu persoanele importante care te pot ajuta. O parte din speranţele tale vor prinde viaţă, dar încă eşti departe de a fi mulţumită de modul în care se desfăşoară lucrurile. Grăbeşte-te să afli cine anume dintre prieteni te poate ajuta financiar, pentru că vei avea de înfruntat o perioadă grea în curând.

Horoscop săptămânal 4 – 10 noiembrie – zodia Capricorn

Lucrezi mult, dar ai nevoie și de timp liber. Dacă pui toate lucrurile la punct, te poţi bucura de câteva zile de libertate, lipsite de griji. Curând vei avea parte de câteva momente importante pentru familia ta. Este posibil ca cineva foarte drag să fie nevoit să se mute din locuinţă. Va avea nevoie de sprijinul tău pentru a muta lucrurile cele mai fragile și pentru a repara lucrurile mai vechi.

Horoscop săptămânal 4 – 10 noiembrie – zodia Vărsător

Vei avea o șansă tocmai când ţi se pare că lucrurile merg în defavoarea ta. Astrele îţi sunt favorabile dacă vrei să închei un contract, dacă vrei să vinzi sau dacă ai nevoie de un partener potrivit pentru planurile tale. La sfârşit de săptămână vei primi şi banii de care aveai nevoie, chiar dacă faci un împrumut destul de riscant. Stabileşte clar condiţiile împrumutului şi vei câştiga.

Horoscop săptămânal 4 – 10 noiembrie – zodia Pești

Vei face vizite în familie sau vei primi musafiri. Cert este că trebuie să te pregăteşti în mod deosebit pentru a te întâlni cu anumite persoane. Eşti preocupată de modul în care arată casa ta şi probabil că vei face câteva investiţii minore, pentru a schimba detaliile învechite. Din nefericire, vei afla și despre problemele de sănătate ale unei persoane dragi. Poate fi vorba de bunica ta sau o rudă mai în vârstă.