Horoscop săptămânal 4 – 10 martie  – zodia Berbec

Lasă deoparte planurile ambiţioase și ocupă-te doar de activitățile plăcute în familie. Uranus poate da peste cap unele proiecte sensibile. Vei avea parte de situaţii neprevăzute şi câteva momente tensionate la serviciu. Marte arată că se amplifică neînţelegerile dintre tine şi șeful tău direct. Eşti dezamăgită de atitudinea lui. Cu o vorbă înțeleaptă, poți găsi o soluție de compromis.

Horoscop săptămânal 4 – 10 martie – zodia Taur

Vei avea zile mult mai bune, de vreme ce Venus trece din Capricorn în Vărsător. Săptămâna aceasta eşti sprijinită în tot ceea ce vrei să faci. Este perioada cea mai bună să te gândeşti la anumite schimbări în casă, pentru că multe dintre ele le poţi face aproape gratis. La serviciu, eşti mulţumită de ceea ce se întâmplă. Dacă ai o funcţie de conducere, vei fi cu atât mai mult favorizată de situaţie.

Horoscop săptămânal 4 – 10 martie – zodia Gemeni

Îți merge mai bine dacă lucrezi în comerț sau în turism ori transporturi. Poţi încheia o înţelegere foarte avantajoasă pentru tine și poți găsi un loc de muncă mult mai bun. În zilele următoare, este posibil să primești o invitația la o întrunire sau la o petrecere. Vei face cunoştinţă cu o persoană pe care o vei aprecia în mod deosebit pe viitor. În familie, vor fi vești bune legate de câștiguri și de bani.

Horoscop săptămânal 4 – 10 martie – zodia Rac

Ești apreciată în familie de rudele soțului. Primeşti sprijin din partea unei femei în vârstă când te aştepţi mai puţin. Prin forţe proprii şi cu banii ei, vei ieşi la liman și vei realiza ceva deosebit în casă. Pentru problemele mai delicate de la serviciu, ar fi bine să apelezi la un coleg cu experiență. Unele situații se rezolvă mai greu, cu răbdare, dar vei învăța multe din ideile bune ale colegilor tăi.

Horoscop săptămânal 4 – 10 martie – zodia Leu

Este o perioadă bună să îndrepți lucrurile care merg anapoda. Analizează cu atenţie tot ce ai făcut până acum şi descoperă unde ai greşit. Ai tendinţa să dai mereu vina pe alţii, dar acum tu trebuie să găsești soluții. Nu aştepta să îţi pice nimic din cer. La serviciu, trebuie să fii mai atentă la ceea ce fac cei din jur, să nu fii lăsată deoparte. Va fi o perioadă bună să te afirmi și să vii cu idei noi.

Horoscop săptămânal 4 – 10 martie – zodia Fecioară

Vei avea câteva zile mai dificile, cu multe lucruri urgente și îți poți risipi energia pe lucruri care contează foarte puţin. Pierzi timpul cu detalii, nu realizezi mare lucru, dar nici nu reuşeşti să te odihneşti. La anumite probleme, găseşti rezolvările numai pe jumătate şi treci cu greu peste momentele tensionate. La serviciu, fii mult mai atentă şi acţionează în aşa fel încât să nu superi pe nimeni. Colegii aşteaptă soluţii concrete.

Horoscop săptămânal 4 – 10 martie – zodia Balanță

Începe o perioadă de restricţii financiare, mai ales dacă ţi-ai propus să cumperi ceva mai scump sau să pleci în concediu de Paște, în luna aprilie. Câteva zile vei avea sentimente contradictorii faţă de o persoană dragă din familie, foarte importantă pentru tine. Atitudinea ei te face să regreţi, probabil, sprijinul sau simpatia pe care i-ai arătat-o. În dragoste, ai parte de zile fericite şi multă armonie.

Horoscop săptămânal 4 – 10 martie – zodia Scorpion

Vei avea o discuție mai puțin plăcută cu cineva din familie care trece printr-o perioadă cu probleme. Îţi este teamă să nu descoperi anumite lucruri care te vor dezamăgi. Mai bine lasă rudele să facă ceea ce cred de cuvinţă, pentru că tot ele îşi vor repara singure greşelile. Pe de altă parte, ar fi bine să fii mai atentă cu sănătatea ta. Este posibil să te îmbolnăveşti de la cineva apropiat.    

Horoscop săptămânal 4 – 10 martie – zodia Săgetător

Ai multe planuri frumoase, pe care vrei să le pui în practică cât mai curând cu putinţă. Dar numai ajutorul unor prieteni descurcăreţi îţi va prinde bine. Vor fi câteva persoane din familie care vor încerca să se implice, din curiozitate, însă vor încerca să profite de tine. Bazează-te numai pe prieteni! În dragoste, Iubitul sau soţul se plânge că este neglijat și poate că aveți nevoie de o schimbare. 

Horoscop săptămânal 4 – 10 martie – zodia Capricorn

Se acumulează tensiune în familie, iar copiii au pretenții mai mari. Fiecare doreşte altceva, fiecare consideră că trebuie să te ocupi numai de el. Dar nimeni nu se gândeşte la ce îţi doreşti tu în această perioadă. Poate că ai nevoie de liniște și de relaxare sau de o perioadă tihnită în care să te ocupi de treburile de la serviciu care au fost lăsate în urmă. Este posibil să suferi din nou de stomac din cauza stresului.

Horoscop săptămânal 4 – 10 martie – zodia Vărsător

Ai parte de discuţii tot mai aprinse la serviciu, din care se vor naşte însă idei salvatoare pentru proiectele dificile. Trebuie să fii corectă şi să analizezi la rece unde au greşit unii sau ceilalţi.  Dacă ai copiii, este posibil să aibă probleme de sănătate. În familie, atmosfera va fi mai frumoasă spre sfârşitul săptămânii. Micile probleme medicale se vor rezolva și vei face câteva plimbări lungi cu copiii.

Horoscop săptămânal 4 – 10 martie – zodia Pești

Ești diplomată și vei reuşi să scapi în mod elegant de persoane care ţi-au provocat necazuri şi te-au făcut să pierzi ceva important zilele trecute. Mai lasă-i şi pe alţii să rezolve treburile legate de familie sau de casă. Încearcă să nu te mai oferi să cumperi tu totul. La muncă, ţi se oferă un post cu mai multe responsabilități sau o colaborare la un proiect care merge destul de greu. Dar tu ești pregătită să îi faci față.