Horoscop săptămânal 4 – 10 februarie   – zodia Berbec

Fii sigură pe tine, fii ambițioasă și vei reuși să avansezi în carieră sau să găsești un loc de muncă mai bun. În prima decadă a lunii februarie, zodia ta este favorizată de astre și vei avea multe satisfacții. Trebuie doar să lupți mai mult pentru ceea ce vrei, deoarece nimeni nu te trage de mânecă să îți ofere ceva. La serviciu, se complică lucrurile dacă pleacă un coleg, dar te vei descurca și cu proiectele lui.

Horoscop săptămânal 4 – 10 februarie – zodia Taur

Fii energică la început de februarie și profită de conjuncturile norocoase care apar în calea ta. Nu este o perioadă prea bună să fii comodă și să aștepți să rezolve alții lucrurile, așa cum ești tentată de multe ori. În aceste zile trebuie să te implici în orice activitate nouă și să finalizezi proiectele de lucru începute din ianuarie. Nu lăsa nimic de pe azi pe mâine, pentru că unele soluții sunt mai ieftine în aceste zile.

Horoscop săptămânal 4 – 10 februarie – zodia Gemeni

Ar fi bine să lucrezi mai mult în timpul săptămânii și să câștigi câteva ore libere pentru tine vinerea. Va fi o perioadă tensionată și este nevoie de un ritm susținut de lucru pentru a ține pasul cu toate obligațiile de serviciu. Unii dintre colegi vor veni cu tot felul de sfaturi, cum ar lucra ei mai ușor, dar nu pleca urechea la vorbele lor, dacă tu știi că poți face lucrurile mult mai bine. 

Horoscop săptămânal 4 – 10 februarie – zodia Rac

Se anunță evenimente deosebite în aceste zile și întâlniri noi. Cineva din trecut te obligă să examinezi relaţiile de prietenie pe care le ai în prezent. Nu este exclus să descoperi amănunte care îţi erau ascunse şi să îţi schimbi atitudinea faţă de anumite persoane. După data de 8 februarie,  Venus poate aduce mai multă dragoste şi clipe romantice în viața ta sau şansa unei călătorii în doi. 

Horoscop săptămânal 4 – 10 februarie – zodia Leu

Te bucuri de vești bune, iar Venus aduce colaborări noi. Vei avea mai mult de câştigat, dacă vei lucra în echipă sau dacă te vei alătura unui grup de profesioniști. Nu este exclus ca proiectele noi de la serviciu sau o delegaţie în care trebuie să mergi să devină un bun prilej de a întâlni pe cineva. Îmbină munca şi plăcerea, dar nu uita să păstrezi viaţa personală departe de ochii bârfitorilor.   

Horoscop săptămânal 4 – 10 februarie – zodia Fecioară

Se anunţă o perioadă mai tensionată și trebuie să fii mult mai implicată în tot ceea ce faci. Fie că lucrezi pe cont propriu, fie că eşti angajată, vei avea multe întâlniri, şedinţe şi discuţii tensionate. Este posibil să te confrunţi cu pierderi pe care nu le vei recupera prea uşor. Vei fi nevoită să faci compromisuri şi să aştepţi zile mai bune pentru planurile tale. Dar perioada aceasta va trece repede și vei găsi noi soluții.

Horoscop săptămânal 4 – 10 februarie – zodia Balanță

Ești mai atentă la studiile copiilor și mai implicată în anumite evenimente de familie. Problemele părinților sau niște musafiri nepoftiţi îţi vor da planurile peste cap şi toată perioada vei fi nevoită să faci pe plac altora. Proiectele tale importante, planurile de suflet la care ţii foarte mult, vor demara abia după data de 8 sau 10 februarie. Dar este bine să le organizezi din timp, mai ales dacă vrei să călătorești.   

Horoscop săptămânal 4 – 10 februarie – zodia Scorpion

Vin zile bune, datorită lui Venus, și se întrevăd evenimente inedite sau schimbări de planuri. Vei trece prin situaţii în care vei fi nevoită să iei decizii rapide şi să acţionezi înaintea celorlalţi. Nu este exclus ca Marte, astrul zodiei tale, să îţi ofere şansa să găseşti un alt loc de muncă, dar va fi în acelaşi domeniu în care lucrezi deja. Experiența ta este apreciată de cei care au nevoie de tine.

Horoscop săptămânal 4 – 10 februarie – zodia Săgetător

Va fi o perioadă plină, cu noi evenimente la serviciu și situații care te obligă să îți aperi drepturile. Mici secrete şi detalii necunoscute vor ieşi la iveală când te aştepţi mai puţin. Vei reuşi să afli o mulţime de lucruri despre care nu aveai habar. Nu este exclus ca unele veşti să fie legate de probleme pe care le considerai minore, dar care necesită totuşi mai multă atenție din partea ta.

Horoscop săptămânal 4 – 10 februarie – zodia Capricorn

Pregăteşte-te pentru o călătorie de scurtă durată, împreună cu soțul tău sau cu un grup de cunoscuţi, între care îţi poţi găsi un partener. Venus arată că este o perioadă bună pentru călătorii și mici distracții pentru zodia ta. Dacă eşti singură, cu atât mai mult ar trebuie să îți faci o viață socială mai bogată, dar să fii atentă și în ceea ce privește riscul de a te îmbolnăvi de Covid-19.

Horoscop săptămânal 4 – 10 februarie – zodia Vărsător

Fii atent la noutăţile din jurul tău şi la veştile transmise de colegi. După Luna Nouă din zodia ta, se arată întotdeauna lucruri pe care nu le cunoşti, dar este necesar să le afli. De data aceasta, veştile pot fi legate de un proiect la care munceşti şi care poate fi întrerupt prea devreme. Venus mai poate arăta și o schimbare semnificativă legată de locul tău de muncă, dar ar putea fi în avantajul tău.

Horoscop săptămânal 4 – 10 februarie – zodia Pești

Îți merge bine în aceste zile, iar Venus grăbește finalizarea unor situaţii delicate sau a unor proiecte amânate. Vei avea ocazia să pui capăt mult mai repede unor afaceri sau relaţii care nu îţi aduc niciun beneficiu. Cu alte cuvinte, poţi scăpa de o datorie cu acceptul celorlalte persoane implicate fără să fii criticată. În plus ai grijă să pui bani deoparte şi să cheltuieşti cu moderaţie.