Horoscop săptămânal 30 septembrie – 6 octombrie  – zodia Berbec

Este posibil să apară tensiuni în familie, în primele zile de octombrie, şi este bine să eviţi discuţiile în contradictoriu. Mai bine detensionezi situația invitându-ți soțul la o pizza în oraș. După muncă, meritați amândoi o seară relaxantă. Pe de altă parte, te poate surprinde dorinţa copilului de a-şi schimba domeniul de studiu sau de muncă. Are nevoie de sprijinul tău pentru a face cursuri de specializare.

Horoscop săptămânal 30 septembrie – 6 octombrie – zodia Taur

Muncești mult în aceste zile, iar ideile tale sunt apreciate la serviciu. Unii colegi încearcă să profite de experienţa ta şi vor să le acorzi câte un mic ajutor. Dacă nu eşti angajată, după data de 1 octombrie vei primi o ofertă destul de bună și ar trebui să negociezi un salariu pe măsură. În familie, ți-ar prinde bine să organizezi o întâlnire cu cei dragi, mai ales cu fratele sau cu sora ta.

Horoscop săptămânal 30 septembrie – 6 octombrie – zodia Gemeni

Vei avea zile tot mai bune, mai ales după data de 2 octombrie, când Mercur își încheie mișcarea retrogradă. Întâlnirile cu prietenii sunt nelipsite la final de săptămână. Mergi la câteva petreceri sau eşti invitată în altă localitate pentru a sărbători un eveniment deosebit din viaţa unor prieteni. Părinţii sau soțul vor fi mai drastici în privinţa cheltuielilor. Te obligă să faci economii pentru iarnă.

Horoscop săptămânal 30 septembrie – 6 octombrie – zodia Rac

Se pare că vei fi pusă într-o situație incertă. Vei avea impresia cu unii dintre cei apropiați vor încerca să te facă să te răzgândeşti sau să profite de greşelile pe care le-ai făcut. Este bine, însă, să afli şi o opinie neutră. Până pe data de 5 octombrie, încearcă să îţi plăteşti toate datoriile şi să menţii relaţii bune cu prietenii care te-au împrumutat. Ţi se oferă ocazia să lucrezi de acasă pentru o sumă rezonabilă.

Horoscop săptămânal 30 septembrie – 6 octombrie – zodia Leu

Profită de zilele în care ești plină de energie. Poţi avea succes în tot ceea ce vei face la serviciu. Dacă te ocupi de bani, verifică foarte atent facturile semnate de colegii tăi. O greşeală gravă vă poate costa salariul pe o lună pe toţi. În relaţia de dragoste, eşti mulţumită că partenerul tău este tot mai interesat de familie. Se va ocupa și el de treburile casnice și de noile activități ale copiilor.  

Horoscop săptămânal 30 septembrie – 6 octombrie – zodia Fecioară

Îți faci planuri noi pentru luna octombrie. Totul va merge conform planurilor tale, chiar dacă pleci departe de casă toată săptămâna. Trebuie doar să iei mai mulţi bani cu tine, să nu ai surprize neplăcute. Lasă deoparte proiectele legate de casă, pentru că nu este momentul să faci investiţii costisitoare. Păstrează banii sau cumpără doar obiecte care sunt cu adevărat utile în casă.

Horoscop săptămânal 30 septembrie – 6 octombrie – zodia Balanță

Muncești mai mult în octombrie și ai prea puțin timp liber. Copiii sau soţul nu sunt deloc mulţumiţi de programul tău zilnic. Te vor ruga să faci anumite schimbări, astfel încât să petreci mai mult timp cu ei. Nu vei reuşi să îi împaci decât luându-ţi un concediu sau lăsând o vreme activitățile noi pe mâna altor colegi. Este posibil să ai discuţii neplăcute cu o femeie mai în vârstă care îţi datorează bani.     

Horoscop săptămânal 30 septembrie – 6 octombrie – zodia Scorpion

Vei avea diverse discuții cu soțul, dar nu toate sunt de bun augur. Poți primi o promisiune pe care o aştepţi de mult timp şi el te va convinge că poate rezolva totul. La serviciu, vei avea parte de un succes important şi cei din jur se vor convinge că eşti omul potrivit pentru noile proiecte de afaceri. Dacă nu ești căsătorită, dar ai pe cineva, vei descoperi că iubitul tău se gândeşte deja la căsătorie.

Horoscop săptămânal 30 septembrie – 6 octombrie – zodia Săgetător

Vei reuși să rezolvi o problemă deosebită care te necăjeşte din septembrie, fără să cheltui bani. Dacă trebuie să te ocupi de reparaţii legate de casă sau de aparatura casnică, acum este cea mai potrivită perioadă. Vei găsi oamenii îndemânatici de care ai nevoie. După data de 2 octombrie, ai parte de veşti bune din partea unui frate sau a unor prieteni plecați în străinătate care vor să vină în vizită.

Horoscop săptămânal 30 septembrie – 6 octombrie – zodia Capricorn

Vin zile bune la început de octombrie. Dacă ai unele probleme, primeşti un ajutor nesperat, datorită influenţei benefice a lui Saturn. Efectele lui se vor simţi din plin pe tot parcursul lunii octombrie. Scapi de un obstacol pe care îl credeai imposibil de trecut. Vei descoperi că ai resurse mult mai bune să îți duci la capăt planurile. Atenţie doar la sănătate, mai ales la durerile din gât!

Horoscop săptămânal 30 septembrie – 6 octombrie – zodia Vărsător

Se anunță o schimbare la serviciu care nu va fi întru totul în avantajul tău. Te străduieşti să iasă totul bine, dar nu te poţi baza pe toți colegii cu care vei colabora. Pretenţiile tale sunt destul de ridicate, iar experienţa lor lasă de dorit. O prietenă apropiată se va îndepărta de tine vreme îndelungată, dacă nu faci un efort să o ajuţi cu anumite probleme. Încearcă să fii alături de ea când are nevoie.

Horoscop săptămânal 30 septembrie – 6 octombrie – zodia Pești

Vor veni zile mai bune la serviciu. Primeşti sprijin pentru rezolvarea lucrărilor mai dificile sau scapi de ele pentru că sunt preluate de alţi colegi. Cert este că te bucuri de câteva zile mult mai libere şi te poţi ocupa de tine sau de copii. Apar câteva probleme financiare, dar ştii că se vor rezolva, mai ales după data de 2 octombrie, când Mercur își încheie mișcarea retrogradă.