Horoscopul săptămânii 30 aprilie – 6 mai  – zodia Berbec

Vei avea parte de zile senine și de o conjunctură norocoasă, în special în scurta vacanță de Paște. Fie că ești în mijlocul familiei, fie că te întâlnești cu câțiva prieteni să petreci zilele libere undeva la munte, vor fi zile frumoase, în care energia este la cote înalte. Bugetul tău pare să crească înainte de Paște, datorită unui bonus, iar cumpărăturile pe care vrei să le faci nu vor fi o problemă.

Horoscopul săptămânii 30 aprilie – 6 mai – zodia Taur

Te bucuri de mai mult timp liber în compania persoanei iubite şi abordaţi subiectele mai delicate, pe care le ocoleaţi înainte. Poate fi vorba de căsătorie, dacă nu sunteți căsătoriți încă, poate fi vorba de viitorul vostru sau de bugetul vostru comun. Veți ajunge foarte ușor la o soluție comună și veți face mici investiții de Paște care vă vor oferi mai mult confort. Zilele libere sunt un bun sfetnic pentru voi doi.

Horoscopul săptămânii 30 aprilie – 6 mai – zodia Gemeni

Călătorește și relaxează-te! De Paște, profită de zilele libere să te desprinzi de problemele cotidiene. La începutul lunii mai, zodia ta va primi vizita lui Mercur și vor veni câteva zile bune. Astrele favorizează toate planurile pe termen lung, fie că sunt legate de familie sau de serviciu. Dacă ai avut probleme cu unii dintre colegi, vei găsi cele mai bune soluţii să le rezolvi definitiv.

Horoscopul săptămânii 30 aprilie – 6 mai – zodia Rac

Fie că ai sau nu mai mulți bani, de Paște bugetul tău se reduce simțitor. S-ar putea ca familia să te critice pentru risipă şi cheltuieli exagerate. Dar banii contează mai puţin, dacă eşti fericită! Este foarte important să obții ceea ce vrei, să obții lucruri de calitate și să fii cu adevărat mulțumită de achizițiile tale, dacă dai mai mulți bani. Nu lăsa pe nimeni să intervină în planurile tale de investiții. 

Horoscopul săptămânii 30 aprilie – 6 mai – zodia Leu

Găsește mai mult timp pentru relația de cuplu, iar scurta vacanță de Paște ar putea fi o perioadă foarte bună pentru voi doi. Fă un compromis ca să fii mai aproape de cel pe care îl iubeşti. La serviciu, la începutul lunii mai, apare un obstacol pe care niciun coleg nu te ajută să îl depăşeşti. Spre sfârşitul săptămânii viitoare, este posibil să apară o problemă de sănătate, aşa că nu neglija simptomele apărute din senin.

Horoscopul săptămânii 30 aprilie – 6 mai – zodia Fecioară

Încearcă să te implici mai mult în proiectele de care se ocupă soțul sau iubitul tău. De Paște, vei avea ocazia să pleci câteva zile din localitate, departe de treburile mărunte şi sâcâitoare. În preajma Paştelui, poţi amâna toate obligaţiile de serviciu. Oricât de mult te-ai strădui să primeşti răspunsuri prompte de la cei cu care lucrezi, nu vei reuşi să obţii rezultate concrete până la începutul lunii mai. 

Horoscopul săptămânii 30 aprilie – 6 mai – zodia Balanță

Primeşti tot mai des telefoane de la prietene pe care le vezi mai rar. Este timpul să stabileşti o întâlnire cu ele, mai ales dacă te bucuri de o mică vacanţă de Paşte. Anul acesta, poate că nu se anunţă nicio călătorie, în schimb vei fi mai aproape de persoanele care îţi sunt dragi. În privinţa banilor, trebuie să te mulţumeşti cu ceea ce ai, deoarece nu vei obține nimic în plus față de salariul obișnuit.  

Horoscopul săptămânii 30 aprilie – 6 mai – zodia Scorpion

Te vei înţelege de minune cu toţi cei care au nevoie de tine. Răbdarea de care vei da dovadă îi va surprinde pe cei care te cunosc mai bine. Dar numai cu răbdare se pot rezolva unele situații delicate înainte de Paște. La serviciu, deciziile unei persoane de la conducere îţi vor schimba planurile pentru începutul lunii mai. Dar nu amâna planurile pe care ți le-ai făcut cu soțul sau cu partenerul tău de cuplu.

Horoscopul săptămânii 30 aprilie – 6 mai – zodia Săgetător

Vei avea parte de zile senine până pe 3 mai. Relaxează-te de Paște, dar nu uita că începutul lunii mai s-ar putea să fie mai dificil la muncă. Încearcă să te afirmi, să atragi atenţia asupra ta, dacă ştii că vei fi pusă la încercare pe plan profesional. Oricât ai fi de nemulţumită de serviciul tău, dacă nu iei măsuri drastice, vei pierde în faţa altora. Trebuie să devii un exemplu, oricât de greu ar părea.

Horoscopul săptămânii 30 aprilie – 6 mai – zodia Capricorn

Se anunță câteva zile libere, vei reuși să te odihnești de Paște, dar vor fi și momente în care trebuie să ajuți pe cineva drag. Membrii familiei, în special copiii, au nevoie de tine şi îţi vei face un alt program alături de ei. Până la urmă, schimbările vor avea rezultate bune şi vei fi răsplătită cu surprize neaşteptate. În privinţa banilor, nu mai ai de ce să fii îngrijorată, deoarece se va încheia curând perioada de cheltuieli mari.

Horoscopul săptămânii 30 aprilie – 6 mai – zodia Vărsător

Urmează-ţi inima şi dă frâu dorinţelor pe care ţi le poţi îndeplini repede, fără să mai aştepţi ajutor din partea cuiva. Trebuie să dai dovadă şi de puţin curaj să porneşti pe drumul nou. Dacă este vorba de o nouă relaţie de dragoste, nu renunţa la prima dezamăgire. Chiar dacă el a făcut o gafă, ar fi bine să îi dai ocazia să îşi îndrepte greşeala. Iar zilele libere de Paște vă pot ajuta să vă cunoașteți mai bine.

Horoscopul săptămânii 30 aprilie – 6 mai – zodia Pești

De Paște, îți dedici tot timpul liber familiei, deoarece copiii sau partenerul de viaţă au nevoie de toată atenţia ta. Renunţă la călătorii sau la vizitele programate, dacă știi că vă veți simți mult mai bine acasă, lângă familia voastră. După data de 3 mai, profită de energia lui Mercur, aflat acum în zodia Gemenilor, şi implică-te în toate problemele care păreau greu de rezolvat. Vei găsi soluţiile potrivite, fără să pierzi bani.