Horoscop săptămânal 3 – 9 iunie  – zodia Berbec

Trebuie să te ocupi cât mai curând de facturile şi plăţile administrative care nu au fost finalizate la sfârșitul lunii mai. Se adună tot felul de lucruri urgente de rezolvat şi simţi că abia mai faci faţă programului încărcat. Problema este că perioada aceasta mai dificilă se va prelungi şi în următoarea săptămână. Este posibil să apară discuţii neplăcute în familie deoarece nu vei reuşi să te descurci cu toate.

Horoscop săptămânal 3 – 9 iunie – zodia Taur

Privește cu optimism înainte, mai ales dacă ai un loc de muncă și un venit asigurat. Chiar dacă scumpirile îți dau planurile peste cap, ține cont că Mercur revine la mersul direct din data de 3 iunie și traversează zodia ta. Vor fi zile mai bune, se vor aduna bani, poate chiar și soțul aduce acasă mai mulți bani. Iar necesitățile familiei vor fi mai mici decât în alte luni. Nu te gândi la investiții costisitoare.

Horoscop săptămânal 3 – 9 iunie – zodia Gemeni

Bucură-te de orice clipă liberă și mai ales de serile de vară relaxante la o plimbare sau la un cocktail răcoritor în curtea ta. Mercur își încheie mișcarea retrogradă, iar problemele legate de serviciu și de relația cu șefii sau colegii tăi se vor rezolva. La final de săptămână, Mercur și Venus îndeamnă la scurte călătorii fie la mare, fie la munte, în compania copiilor sau a prietenilor.

Horoscop săptămânal 3 – 9 iunie – zodia Rac

Trebuie să fii mult mai hotărâtă în privinţa scopului pe care îl urmăreşti. Nu lăsa pe nimeni să îţi schimbe drumul deja ales iar în situațiile legate de familie ghidează-te după intuiţia ta fină. În ceea ce priveşte deciziile legate de bani, amână cât poţi de mult cheltuielile deoarece vor interveni alte lucruri urgente de rezolvat. Vestea bună este că, la început de iunie, vei fi mai norocoasă.

Horoscop săptămânal 3 – 9 iunie – zodia Leu

Iei totul prea în serios, te implici prea mult în problemele altora, neglijându-ți prioritățile și timpul tău liber. În plus, vei mai avea şi probleme de comunicare cu unele rude apropiate, mai dacă ai prea multe pretenții de la ele. Puterea ta de convingere va fi la cote maxime de miercuri şi nu este exclus să te împaci cu persoane cu care te-ai certat. Poate reușiți să vă întâlniți față în față.

Horoscop săptămânal 3 – 9 iunie – zodia Fecioară

Ar fi bine să eviți activitățile stresante și chiar să abandonezi definitiv un proiect care necesită mulți bani. Chiar dacă Mercur își încheie mișcarea retrogradă, problemele sentimentale te copleşesc și vor accentua celelalte probleme de acasă. Se adună destule nemulţumiri în zilele următoare. Când nu mai găseşti soluţii, ar fi bine să te îndepărtezi de cei care te fac să suferi.

Horoscop săptămânal 3 – 9 iunie – zodia Balanță

Vei avea mai multe întâlniri și te vei gândi mai des la un bărbat care pare să fie un partener de încredere. Speranţele tale sporesc şi astrele te ajută să îi atragi atenţia acestui bărbat care îţi va răspunde cu acelaşi interes. Zilele norocoase în dragoste încep după data de 4 iunie. Şi în familie vei avea o perioadă mai bună. Tensiunea resimţită în relaţia cu cei cu care locuieşti, se va diminua treptat.

Horoscop săptămânal 3 – 9 iunie – zodia Scorpion

Este momentul să dai cărţile pe faţă într-o dispută care mocneşte de ceva vreme. Oricâte probleme ai avea cu persoanele implicate, tot tu vei reuşi să atragi simpatia celor din jur. Spre sfârşitul săptămânii, te vei simţi destul de obosită, dar tot mai rămâne de rezolvat o problemă legată de bugetul familiei. Vestea bună este că duminică va fi o zi mai frumoasă și poți beneficia  de o călătorie.

Horoscop săptămânal 3 – 9 iunie – zodia Săgetător

Îți merge mai bine la serviciu şi veniturile sunt mai rotunde la începutul lunii iunie. Te tentează să faci câteva cheltuieli însemnate pentru redecorarea casei sau chiar să pleci o vreme din ţară. Mare atenție în jurul datei de 4 iunie, deoarece se întrevăd accidentele şi evenimente neprevăzute. Nu planifica mare lucru în această zi. În rest, ai libertate de acţiune mai ales că primeşti tot sprijinul celor vor să te însoţească.

Horoscop săptămânal 3 – 9 iunie – zodia Capricorn

Vei fi susținută de colegi la serviciu și vei reuşi să treci cu bine de un moment critic. Poate că vei primi și un bonus la început de iunie. Acasă, te bucuri de linişte, iar în privinţa sănătăţii, dacă ai avut probleme grave, te refaci mai repede decât prognozau medicii. De marți, te apuci de activități noi cu energie și îți implici copiii în practicarea unui sport de care tu ești pasionată.

Horoscop săptămânal 3 – 9 iunie – zodia Vărsător

Se vor aduna mai multe treburi acasă pe care numai tu le poţi rezolva, deoarece cunoști persoanele potrivite să te ajute. Chiar dacă nu obişnuieşti, încearcă să îţi faci un program mai riguros. Este posibil ca luni sau marți să uiţi ceva foarte important şi să fii apoi penalizată sau să nu fii plătită. Şi cu sănătatea trebuie să fii mai precaută. Suferi de diverse sensibilităţi sau probleme cu tensiunea.

Horoscop săptămânal 3 – 9 iunie – zodia Pești

Vor fi discuții în familie și aștepți ca părinții să ia o anumită decizie, iar nervii tăi sunt întinşi la maximum. Dar schimbările care se vor produce vor fi în favoarea ta. Câteva persoane care nu se pot întâlni cu tine încearcă să afle prin alte căi ce mai faci. Mare atenţie în dragoste, pentru că sentimentele tale sunt înşelătoare. Pune accent doar pe lucrurile bune dintre voi și evită să îl mai critici.