Horoscop săptămânal  3 – 9 decembrie – zodia Berbec

Vei avea câteva zile din ce în ce mai aglomerate, pentru că te implici în diverse activități și nu ești persoana care stă cu mâinile încrucișate, când cei din jur nu se descurcă. Apar multe lucruri de rezolvat la serviciu și îți va fi greu să menții o legătură amiabilă cu unii dintre clienții mai pretențioși. Dar vei avea sprijinul șefilor, când lucrurile se complică, deși tot tu vei munci cel mai mult.

Horoscop săptămânal 3 – 9 decembrie – zodia Taur

Vremea rece poate fi o problemă pentru tine, mai ales dacă ai probleme de sănătate și probleme de circulaţie. Durerile de picioare şi de şolduri sunt destul de serioase și ar fi bine să te gândești la terapii pentru ameliorarea simptomelor. Dacă aştepţi un răspuns important sau o invitaţie din partea unei prietene, o vei primi cât de curând. Se pare că veți reuși să plecați într-o călătorie frumoasă împreună.

Horoscop săptămânal 3 – 9 decembrie – zodia Gemeni

Firea ta independentă acceptă mai greu compromisurile și constrângerile. Dar vei fi implicată într-un proiect în care trebuie să ții cont de anumite reguli și să lucrezi cu norme clare. Gândește-te bine din timp dacă merită din punct de vedere financiar. Oricât de mult ai lucra în timpul zilei, seara găsește-ți timp pentru tine, pentru un film bun sau pentru o carte educativă și vei avea un tonus mai bun.

Horoscop săptămânal 3 – 9 decembrie – zodia Rac

Un prieten bun îți poate oferi o soluție pentru viitorul tău în ceea ce privește cariera sau o mică afacere pe care o poți începe fără costuri prea mari. Ar trebui să profiți de experiența ta și de beneficiile unei rețele de socializare. Dacă lucrezi într-un loc mai puțin potrivit, atmosfera la serviciu devine mai tensionată. Se adună tot felul de obligații înainte de Sărbătorile de iarnă și le faci față mai greu. 

Horoscop săptămânal 3 – 9 decembrie – zodia Leu

Pregătește-te pentru întâlniri mai puțin plăcute cu unele rude. Este posibil ca frații mai mici să interpreteze greşit sfaturile sau comentariile tale. Dacă treci printr-un conflict, încearcă să dai toate cărţile pe faţă, chiar dacă este vorba despre bani. Şi la serviciu trebuie să ai o atitudine deschisă şi să discuţi despre ceea ce te nemulţumeşte. Astfel vei reuşi să te fereşti de abuzuri din partea colegilor profitori.

Horoscop săptămânal 3 – 9 decembrie – zodia Fecioară

Fii precaută, ca de obicei, cu oamenii care promit prea multe. Un vechi prieten revine în viaţa ta, te farmecă de-a dreptul, dar face prea multe promisiuni care sunt greu de îndeplinit. În dragoste, vei întâmpina anumite probleme. Vă înţelegeţi tot mai greu cu privire la obiectele costisitoare pe care trebuie să le cumpăraţi împreună. O mașină sau mobila nouă de care aveți nevoie vor costa mai mult decât preconizai. 

Horoscop săptămânal 3 – 9 decembrie – zodia Balanță

Vei avea nevoie de liniște în următoarea perioadă. Ar trebuie să te ferești de întâlnirile zgomotoase şi de prietenii care nesocotesc riscurile epidemiei de Covid-19. Este timpul să îţi pui ordine în gânduri şi în planurile pe care le ai până la finalul anului. În ceea ce privește situația profesionalp, te agăţi de o speranţă care nu prea are sorţi de izbândă. Bazează-te numai pe ceea ce ai în prezent.

Horoscop săptămânal 3 – 9 decembrie – zodia Scorpion

Fii cât mai deschisă cu oamenii care au nevoie de tine și nu se pricep să rezolve lucrurile așa cum o faci tu. Fii răbdătoare chiar și cu prietenii sau colegii care fac mici greșeli. Vei avea zile obositoare, dar trebuie să rămâi alături de ei. Deschide bine ochii şi încearcă să vezi cine are cu adevărat nevoie de tine. La serviciu, te vei confrunta cu o colegă ambiţioasă, care uită regulile bunei conduite.

Horoscop săptămânal 3 – 9 decembrie – zodia Săgetător

Ești tentată să faci tot felul de cumpărături, dar fă-ți planuri să ieși prin magazine doar dacă ai un fond de rezervă. Ar fi bine să îți drămuiești banii pentru Sărbători. La serviciu, există și riscul să iei o decizie greșită care poate duce la pierderi financiare. Fii foarte precaută cu banii tăi și cu bugetul firmei. În luna decembrie, unele contracte se pot încheia mai devreme, fără profitul la care te așteptai.

Horoscop săptămânal 3 – 9 decembrie – zodia Capricorn

Trebuie să fii mult mai precaută cu lucrurile tale de valoare, cu banii, cu bijuteriile sau cu telefonul. Nu este exclus ca cineva să încerce să te înşele sau să te fure. În rest, lucrurile merg ca pe roate. Planurile se desfăşoară aşa cum ai visat, poți pleca în deplasare, în interes de serviciu, sau într-o vizită să îți revezi părinții sau frații. Pregătește mici cadouri pentru ei și vei avea surprize plăcute.

Horoscop săptămânal 3 – 9 decembrie – zodia Vărsător

Ţi se îndeplineşte un vis cu privire la casa în care locuieşti. Poate că este timpul cel mai potrivit să modernizezi mobila sau să îți cumperi electrocasnice mai bune. Fereşte-te totuși să cheltuieşti bani pe lucruri inutile şi nu face promisiuni care îţi răpesc tot timpul liber. Vei avea câteva discuţii neplăcute cu un frate sau cu o rudă apropiată care pot pleca de la bani sau de la facturi neplătite.

Horoscop săptămânal 3 – 9 decembrie – zodia Pești

Trebuie să grăbești unele lucruri și mai ales trebuie să te ocupi tocmai de lucrurile care ţi se par greu de rezolvat. Va fi o perioadă mai dificilă, dacă nu finalizezi la timp proiectele complexe. Mici obstacole, şicane, şedinţe supărătoare se vor acumula în următoarele zile. Urmăreşte-ţi interesele şi lasă-i pe ceilalţi să îşi consume energia pentru ceva ce nu merită. Tu concentrează-te pe munca ta!