Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie   – zodia Berbec

Vei avea un program încărcat, îţi place să ai multe de făcut şi să ai zilele pline. În următoarea săptămână te aşteaptă lucruri frumoase. Întâlnirile cu prietenii şi cu rudele îți aduc momente bune. Sâmbătă vei reuşi să evadezi din programul tău obişnuit şi să pleci la drum lung, poate chiar în vizită la bunici sau la frații aflați în alte localități. În ceea ce privește banii, stai bine și la capitolul salariu. 

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie – zodia Taur

Fii cât mai hotărâtă când îţi exprimi opiniile la serviciu și când trebuie să iei decizii rapide. Nu îi lăsa pe alții să decidă în locul tău, dacă tu ești responsabilă de anumite proiecte sau activități. Dar acasă trebuie să faci un compromis pentru partenerul sau pentru soțul tău. Cu el nu este cazul să fii prea categorică în următoarele zile pentru că va trece printr-o perioadă mai grea. Este posibil să aibă probleme de sănătate.

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie – zodia Gemeni

Vor fi câteva zile mai tensionate la început de noiembrie. Vei fi implicată, aproape fără să vrei, într-o decizie sau într-o situaţie care îţi va tulbura liniştea sufletească. Nu te baza pe alţii dacă trebuie să rezolvi ceva extrem de important pentru viitorul familiei tale. Mai bine te descurci singură şi faci un mic sacrificiu, chiar dacă trebuie să împrumuţi bani din bancă sau de la prieteni.

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie – zodia Rac

Pot apărea discuții neplăcute în relaţia de cuplu. Tu eşti cea care este nemulţumită şi încerci să schimbi lucrurile. Dar trebuie să o faci aproape pe nesimţite, să nu deranjezi orgoliul bărbatului pe care îl iubeşti. Dacă situaţia scapă de sub control, rişti să îţi petreci multe zile singură în viitorul apropiat. Dacă eşti singură, invitaţia la un eveniment de sâmbătă îţi aduce o şansă să cunoşti pe cineva.

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie – zodia Leu

Vin zile mai bune din punct de vedere financiar, aduni bani și pui deoparte în contul tău de economii. Dar în relația de cuplu vor fi zile mai tensionate. Se pare că vei face o promisiune partenerului de cuplu și nu ai cum să o îndeplinești. Pe de altă parte, unul dintre părinţi încearcă să intervină în viaţa ta personală şi chiar să discute cu partenerul tău în absenţa ta. Evită discuţiile delicate!

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie – zodia Fecioară

Vei avea o situație financiară mai bună la final de octombrie și primeşti un bonus pentru rezultatele tale excelente la muncă. Te consideri de-a dreptul norocoasă să beneficiezi de experienţa altora şi să fii răsplătită pentru munca alături de ei. Curând vei reuşi să mai urci o treaptă socială sau să ajungi într-o poziţie mai bună la serviciu. Pe 1 noiembrie vei primi un mesaj care te face fericită.

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie – zodia Balanță

Se anunță discuții și ședințe la serviciu de la care nu ai cum să lipsești. Multe discuţii se vor încheia în coadă de peşte. Fii cât mai clară cu oamenii, să nu fii acuzată mai târziu că nu au înţeles exact ce îţi doreai. Dacă te ocupi de acte importante și facturi în aceste zile, ai grijă să analizezi toate detaliile și să verifici fiecare sumă de bani. Este important să nu închei luna octombrie cu datorii.

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie – zodia Scorpion

Vor fi multe noutăți la serviciu și te pregătești pentru un proiect mai complicat care începe din noiembrie. Spre sfârşitul săptămânii viitoare, vei avea ocazia să găseşti o persoană care te va ajuta foarte mult în următoarele săptămâni. Planurile legate de copii se vor derula aşa cum îţi doreşti, dar cele legate de micile tale dorinţe trebuie amânate. Vei avea tot mai puţin timp liber şi te vei odihni puțin. 

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie – zodia Săgetător

Se întrevăd noi oportunităţi pentru zodia ta și pot apărea oferte de lucru când te aștepți mai puțin. Fii atentă la anunțurile de pe piața muncii. În curând vei primi o veste bună care va avea legătură cu situaţia locului de muncă. În relația de cuplu vor fi momente cu o încărcătură emoţională puternică. Înfrânge-ţi timiditatea şi ţine în frâu gelozia, pentru că numai aşa vei reuși să ai o relație echilibrată.

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie – zodia Capricorn

Pregătește-te pentru o încercare mai dificilă. Vei trece printr-o situaţie care îţi va lăsa în suflet temeri profunde. Lasă gândurile negre deoparte şi fii mai optimistă. Se va rezolva curând, vei primi ajutor, chiar dacă va trebui să faci şi tu un sacrificiu. Zilele bune ale săptămânii sunt cele în care vei rezolva o problemă legată de casă. Nu ţi-ar strica un concediu scurt să pui totul la punct şi să te mai relaxezi.

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie – zodia Vărsător

Ar fi bine să pui deoparte mai mulți bani la final de octombrie. Dacă ai avut cheltuieli mari până acum, gândește-te să și economisești. Zilele acestea sunt numai bune să fii puţin zgârcită. Micile capricii ale celor din familie trebuie să mai aştepte. Situaţia la serviciu se îmbunătăţeşte treptat. Dacă nu lucrezi nicăieri, şanse prea mari să te angajezi nu ai, dar nu se ştie niciodată. Cineva apropiat te va ajuta.

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie – zodia Pești

Primeşti veşti bune la serviciu despre un document sau despre nişte acte de care ai neapărată nevoie. Neliniştile tale se vor risipi. Ai grijă, însă, de colegii mai tineri care încearcă să te copieze şi care te invidiază. Un coleg de serviciu încurcă lucrurile şi vei avea de înfruntat o situaţie complicată. În dragoste vei fi mai norocoasă şi vei primi mesaje de la un admirator care are nevoie de o șansă.