Nu este ușor să te întorci la muncă după o vacanță cu petreceri și nici nu este ușor să te ocupi de proiectele cele mai dificile, după concediul din luna iulie. Dar multe zodii vor întâmpina provocări noi la serviciu și trebuie să fie pregătite să depună un efort mai mare.

Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august – zodia Berbec

Vor fi zile mai tensionate în familie, mai ales dacă eşti încăpăţânată şi rişti să strici planurile făcute de soțul tău. Abia de miercuri se va schimba atmosfera în casă şi veţi reuşi să vă apropiaţi iar. La serviciu, eşti apreciată de șefi pentru bunele tale idei de a simplifica munca. În ceea ce privește sănătatea, fii mai atentă la durerile care par banale și evită locurile aglomerate unde se poate răspândi coronavirusul.

Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august – zodia Taur

Va fi o perioadă în care te dedici foarte mult familiei și copiilor, încerci să le oferi mici distracții și o vacanță frumoasă. Poate că te ocupi și de animalele de companie. Eşti tentată să adopţi un cățeluș şi este cel mai bun moment să îl aduci în familia ta. La începutul lunii august, vei avea parte de tot felul de bucurii şi de veşti bune de la copii sau de la nepoţi, mai ales dacă vin în vizită acasă.

Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august – zodia Gemeni

Se întrevăd noi probleme de cuplu și zile tensiune în relaţia de dragoste. Se pare că vei fi nevoită să refuzi să mergi cu el la o întâlnire sau refuzi o propunere la care ţine foarte mult. O vreme vei păstra distanţa deoarece nu vrei să îl încurajezi în ceea ce şi-a propus să facă. De miercuri ai mult de muncă şi abia reuşeşti să ţii pasul cu ceilalţi. Nu exagera când faci cumpărături sau diverse cheltuieli.

Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august – zodia Rac

Va fi o perioadă mai dificilă, dacă relația de cuplu se află abia la început. Sunt unele detalii pe care bărbatul din viața ta sau prietenii lui ţi le ascund și le vei afla întâmplător. Ar fi bine să discuți cu el cât mai sincer și să afli ce își dorește cu adevărat. Tot atunci ar fi bine să faci noi planuri pentru viitor, să te gândeşti la cum va fi viaţa ta în următorii ani, dacă vrei să fii cu el sau nu. 

Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august – zodia Leu

Ești favorizată de Venus, iar dragostea îţi surâde. Partenerul ideal poate să îţi apară în cale tocmai când trebuie să faci un ocol de la drumul tău obişnuit. Poate fi dragoste la prima vedere, dar nu fii prea îndrăzneaţă. Sfaturile prietenelor care au mai trecut prin situaţii asemănătoare vor fi cele mai utile. Nu lua decizii pripite în dragoste. Cu pași mici vei reuși să construiești o relație de încredere.

Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august – zodia Fecioară

Vei reuși să pui capăt unui conflict cu rudele îndepărtate și să obții anumite avantaje. Este posibil să primeşti o moştenire sau un obiect foarte valoros pe care ți-l doreai de multă vreme și care poate avea și o semnificație sentimentală. În problemele cu proprii copii ar fi bine să te bazezi pe intuiţie. Ai încredere în ceea ce își doresc ei să învețe și ajută-i să facă niște cursuri utile peste vară. 

Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august – zodia Balanță

Este vremea călătoriilor, iar soţul sau prietenul tău îți poate pregăti o surpriză care te bucură nespus. Vei gândi că eşti foarte norocoasă că ai un asemenea partener de viaţă. Pe plan profesional, încă de luni te aşteaptă o încurcătură la locul de muncă din cauza unor documente oficiale. Spre sfârşitul săptămânii vei primi vestea unei căsătorii sau chiar invitaţie la o nuntă.    

Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august – zodia Scorpion

Va începe săptămâna sub auspicii mai puţin fericite. Se pare că o colegă sau cineva din familie îți face o promisiune pe care nu o poate onora. Numai dacă perseverezi şi dacă apelezi la altcineva vei reuşi să obții ceea ce ți s-a promis. În dragoste, vei fi nevoită să faci un compromis pentru a menţine legătura strânsă cu soțul tău. Discuțiile despre bani și vacanțe pot fi neplăcute în aceste zile.  

Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august – zodia Săgetător

Eşti prudentă cu banii şi te abţii de la cheltuieli prea mari, la începutul lunii august. O femeie în vârstă îţi dă sfaturi în problemele conjugale pe care nu mai reuşeşti să le depăşeşti singură. Spre sfârşitul săptămânii ai ocazia să cumperi un obiect extrem de scump la un preţ rezonabil. Poate fi vorba chiar de maşina pe care ţi-o doreşti de multă vreme sau de electrocasnice care îți ușurează munca.

Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august – zodia Capricorn

Eşti tentată să îţi cauţi norocul printre străini și să lucrezi în Anglia sau în Italia. La început de august este cea mai bună perioadă să iei decizia potrivită pentru tine, dacă primești o ofertă serioasă de lucru. În viața personală, se destramă o prietenie pe care te bazai în timpurile grele. Şi relaţia cu bărbatul pe care îl iubeşti este marcată de mersul retrograd al astrelor. Nu lăsa necazurile să vă afecteze.

Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august – zodia Vărsător

Te aşteaptă o situaţie delicată pe care o abordezi cu teamă deoarece nu găseşti nicio soluţie eficientă. Poate o călătorie, oricât ar fi de scurtă, te-ar ajuta să îţi pui gândurile în ordine. Eşti mult mai apropiată de prieteni, îţi deschizi inima şi primeşti o atenţie deosebită din partea lor. Atenţie la tonul pe care îl foloseşti cu o prietenă mai sensibilă, să nu interpreteze greşit ceea ce vrei să transmiți.  

Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august – zodia Pești

Ai şanse mari să pleci în concediu, dar, dacă rămâi la muncă, vei avea sarcini mai ușor de îndeplinit. Veştile bune cu privire la locul de muncă vor veni de miercuri, când vei fi ajutată de colegi. Rămâne, totuși, un singur obstacol, un proiect care se tot amână și care necesită mai multe eforturi. În dragoste, se pare că nu mai ai încredere în bărbatul care este aproape de tine și vrea o relație stabilă.