Horoscopul săptămânii 29 ianuarie – 4 februarie  – zodia Berbec

Vei avea puține zile de odihnă, pentru că nu ești omul care să stea cu mâinile în sân, când știi că poți profita de anumite șanse. Lucrezi mult la serviciu, este posibil ca echipa să se mărească și trebuie să te adaptezi la un grup nou sau, poate, la noi metode de lucru. Cu siguranță ceva se schimbă, iar tu vei avea șansa să te implici mai mult, să arăți ce experiență ai și, poate, să obții și un bonus.

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie – 4 februarie – zodia Taur

Vei avea sentimentul că muncești degeaba, deoarece nimic din ceea ce îți propui nu va ajunge la o finalitate săptămâna aceasta. Nu ești tu de vină! Dă vina pe Mercur, care este retrograd și pune bețe-n roate în comunicarea cu cei din jur, colegi, șefi sau parteneri. Cu atât mai greu va fi dacă lucrezi de acasă, pentru că este posibil să apară sincope, să pierzi semnalul de internet sau să pierzi mesaje importante.

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie – 4 februarie – zodia Gemeni

Mare atenție la deciziile pripite pe care le iei în următoarea perioadă. Mercur este retrograd până pe 20 februarie și traversează semnul Vărsătorului, astfel că te influențează pe mai multe planuri, financiar, social și profesional. Trebuie să ai răbdare și să te ocupi doar de lucrurile mărunte, să nu te implici în activități mari, pentru că îți vei da seama că muncești singură degeaba. Așteaptă să vezi pe cine te poți baza.

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie – 4 februarie – zodia Rac

Fă-ți o listă cu priorități pentru începutul lunii februarie, deoarece Mercur retrograd te poate pune în faţa unor situaţii neaşteptate. Apar tensiuni în relaţia cu unele persoane apropiate, care încearcă să se impună în momente nepotrivite. Este posibil ca persoanele sau contractele pe care te bazai să nu îţi mai fie de ajutor. După data de 5 februarie, atmosfera se mai destinde, iar astrele anunţă zile prielnice. 

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie – 4 februarie – zodia Leu

Fereşte-te de investiţii mari şi cheltuieli pe care nu ţi le permiţi. Mercur retrograd arată că trebuie să îţi păstrezi banii pentru planurile tale de viitor şi să scapi cât mai repede de datorii. Venus din Vărsător te avertizează că vei fi nevoită să susţii financiar o rudă, un frate sau pe unul dintre părinți. Pe de altă parte, un proiect care nu va avea şanse mari de reuşită trebuie schimbat și îmbunătățit. 

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie – 4 februarie – zodia Fecioară

Vor fi zile mai dificile la început de februarie, din cauza lui Mercur retrograd în Vărsător. Dar Venus ajunge și ea în Vărsător și mai îndulcește atmosfera, aducând câteva șanse să lucrezi mai rapid și să închei câteva activități importante la serviciu. Profită de toate ocaziile şi şansele care ţi se oferă pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa, ocupă-te de problemele de sănătate mai vechi sau începe o dietă nouă. 

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie – 4 februarie – zodia Balanță

Fii prudentă în tot ceea ce faci, deoarece Mercur va fi retrograd în Vărsător și începe o perioadă mai tensionată, în care unele situații se întorc în defavoarea ta. Ai prea puţin timp liber pentru tine, iar rutina din relaţia de dragoste te face să vezi viitorul în culori mohorâte. Dacă vrei să îţi continui studiile sau să înveți noi metode de lucru, ar fi bine să faci acest lucru cât mai repede pentru cariera ta.

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie – 4 februarie – zodia Scorpion

Vei avea câteva zile în care vei comunica foarte greu cu cei din jur, mai ales cu adolescenții sau cu tinerii care nu au suficientă experiență și răbdare. Nu este exclus să iei o decizie greșită și tu, poate din ambiție. Dar trebuie să îndrepţi cât mai repede greşeala. În caz contrar, poţi avea numeroase probleme pentru că relaţia cu persoana respectivă va avea de suferit. Ține minte doar că Mercur este retrograd.  

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie – 4 februarie – zodia Săgetător

Vei avea nevoie de sprijinul partenerului de cuplu pentru că ai multe de rezolvat acasă. Şi în relaţiile cu partenerii sau colegii de muncă este bine să fii mai prietenoasă. În perioada tulbure care va urma la serviciu, este bine să ai pe cineva de partea ta. Sâmbătă rezolvi câteva probleme de familie, iar săptămâna viitoare trebuie să te concentrezi pe muncă, pe necesitățile copiilor și pe sănătate.

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie – 4 februarie – zodia Capricorn

Te afectează mai puțin ca pe alte zodii retrogradarea lui Mercur. Cu toate acestea, comunicarea cu bărbatul pe care îl iubeşti este tot mai dificilă. Vei recăpăta liniştea în familie numai dacă faci un compromis. Vei pierde puţin în comparaţie cu dezamăgirea pe care ai provoca-o, dacă nu ai fi de acord cu propunerile partenerului tău. În privinţa sănătăţii, nu mai ai de se să îţi faci griji, chiar dacă ai avut anumite probleme.

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie – 4 februarie – zodia Vărsător

Vei avea câteva zile bune după Luna plină din Leu, din zilele de 28 și 29 ianuarie. Se pare că vei avea parte de două şanse mari. Una din ele îţi poate aduce o sumă mare de bani peste câteva săptămâni, cealaltă îţi aduce liniştea sufletească. Important este să nu te laşi influenţată de rudele profitoare. În dragoste, dacă te simţi nefericită în relaţia actuală, renunţă şi alege un alt drum. Venus îţi va aduce în cale pe altcineva.

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie – 4 februarie – zodia Pești

Va fi o perioadă excelentă pentru dragoste și sunt șanse mari să întâlnești un bărbat în care poți avea încredere. Vei descoperi o altă latură a vieţii alături de el şi vei merge pe un drum nou. La serviciu, atmosfera devine mai bună, dar tot mai sunt destui colegi invidioşi în jurul tău. În familie, dacă apar probleme financiare, se repetă scenele neplăcute de care doreai să te fereşti şi preferi să amâni deciziile mari.