Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai  – zodia Berbec

Caută oportunităţi noi pentru cariera ta. Cu ajutorul unei femei mai tinere, o colegă sau poate sora ta, lucrurile se pot îndrepta și pot apărea șanse să te angajezi pe un post mai bun. Marte favorizează schimbările în carieră, dar și în plan social, fără să afecteze în niciun fel viaţa de familie. În preajma zilei de 1 mai, se pare că vei pleca într-o călătorie la malul mării sau într-un oraș romantic.

Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai – zodia Taur

Trebuie să fii mai atentă cu înfățișarea ta și cu garderoba. Zilele calde de la începutul lunii mai te fac să fii mai pretenţioasă cu tine însăţi: să arăţi mai bine, să te îmbraci mai elegant. A venit timpul să schimbi anumite aspecte care te dezamăgesc, chiar dacă unii prieteni consideră că vei cheltui banii pe mofturi. Ți-ar prinde bine câteva zile singură pentru a te ocupa mai mult de tine.

Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai – zodia Gemeni

Vei avea o peiroadă benefică pentru tine. Chiar dacă vacanţa de Paște a fost prea scurtă sau, poate, nici nu ai avut zile libere, Mercur îţi rezervă surprize frumoase în următoarele zile. În primul rând, vei beneficia de un buget mai consistent. Primeşti banii aşteptaţi la timp. Vizita unor persoane dragi te face fericită, mai ales dacă ele vin şi cu un cadou deosebit sau cu o invitaţie.  

Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai – zodia Rac

În orice discuţie sau conflict, păstrează-ţi punctul de vedere, orice s-ar întâmpla. Dacă trebuie să iei o decizie pentru un grup de oameni, nu te lăsa condusă de sentimente, ci consultă-te cu persoanele abilitate. În familie, se pare că eşti îngrijorată pentru viitorul unui copil și vei căuta noi modalități pentru a-i îmbunătăți educația într-un mod cât mai plăcut, prin cursuri interactive. 

Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai – zodia Leu

Trebuie să pui ordine în relaţiile cu unele rude sau cu cei mici. Vei fi nevoită să impui reguli noi, neplăcute pentru alţii, dar în avantajul tău. La serviciu, șansa sau profitul pe care le aştepţi vor întârzia. Nu fi dezamăgită, deoarece totul se va petrece la timpul potrivit. Ai grijă, la serviciu, să te ocupi de toate responsabilităţile care îţi revin. Începutul lunii mai va fi o perioadă aglomerată.

Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai – zodia Fecioară

Vei avea zile frumoase la final de aprilie. Vor fi momente frumoase de dragoste. Dacă ai mai mulți admiratori și simţi că nu ştii pe cine să alegi, micile flirturi din aceste zile te vor binedispune. Dacă ai deja o relație stabilă, Luna nouă din 30 aprilie va aduce o perioadă de prosperitate lungă şi şanse noi pentru planurile voastre legate de casă și de confortul familiei.

Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai – zodia Balanță

Ai parte de o perioadă mult mai frumoasă alături de familie. Vei petrece foarte mult timp cu cei mici sau vor sosi acasă copiii care au plecat prin alte localități sau țări. După Luna nouă din 30 aprilie, primeşti o veste bună de la un vecin sau aveţi o discuţie din care tu poţi câştiga ceva. Fii atentă la visurile pe care le urmăreşti. Este posibil ca unul din ele să fie prea costisitor pentru bugetul tău.  

Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai – zodia Scorpion

Fii grijulie cu bugetul şi cu orele de odihnă. Nu îţi risipi energia pentru obiective sau pentru oameni care nu merită efortul. Ocupă-te, mai degrabă, de proiectele de lungă durată, despre care ştii sigur că îţi vor aduce câştiguri. Bucură-te de zilele calde de la începutul lunii mai și călătoreşte mai mult. Atenţie, însă, la mici accidente, răni sau entorse, mai ales dacă pleci la munte.

Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai – zodia Săgetător

Începe o perioadă excelentă pentru zodia ta. În primul rând, presiunea unei obligaţii sau a unei datorii dispare datorită unor bani pe care îi primești din familie. Toată munca depusă înainte de 20 aprilie începe să îţi aducă beneficii și primești un salariu mai mare. La începutul lunii mai te poți bucura de o perioadă mai relaxată și te poți plimba mai des în scurte excursii cu familia.

Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai – zodia Capricorn

Fii cât mai echilibrată la serviciu şi stai departe de o confruntare în care sunt implicați colegi cârcotași. Perioada mai liniştită din preajma Sărbătorilor de Paște s-a încheiat și trebuie să începi munca sau să te apuci serios de schimbările pe care le doreşti în viaţa ta. Mai ales, dacă vrei să ai o viaţă de cuplu mai frumoasă. Dacă nu eşti fericită, nu ar trebui să continui o relaţie care nu duce nicăieri.

Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai – zodia Vărsător

Ești tentată să faci anumite schimbări și să scapi de rutina zilelor de lucru. Dar nu întotdeauna ideile noi sunt mai bune decât cele vechi. Relaţia cu soţul sau iubitul tău poate suferi o schimbare care nu îţi va aduce prea multe lucruri bune. Luna nouă din 30 aprilie, este însoțită de o eclipsă de Soare, iar influența ei te pune în faţa unor experienţe din care nu vei ieși în câștig, dacă nu faci alegerile corecte.

Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai – zodia Pești

Te vei bucura de câteva zile deosebite la începutul lunii mai. Marte anunţă o confruntare, un moment tensionat în care trebuie să iei o decizie definitivă. Plecarea cuiva drag poate fi un moment de răscruce pentru tine. Vei fi nevoită să îţi asumi responsabilități pe care le îndeplineau părinţii. Vestea bună este că te vei simți mai independentă, mai sigură pe tine și vei controla mai bine problemele din familie.