Trebuie să ținem cont și de faptul că Jupiter intră în mișcare retrogradă în zodia Peștilor, iar aici el poate aduce surprize neplăcute care vor afecta relațiile de cuplu.

La fel ca Jupiter, Marte intră și el în mișcare retrogradă, în zodia Gemeni, începând cu data de 30 octombrie. Luna noiembrie va fi marcată de aceste astre care ne încurcă programul și ne scot în cale tot felul de provocări.

Horoscop săptămânal 28 octombrie – 3 noiembrie  – zodia Berbec

Apar tot felul de provocări în aceste zile și nu va fi ușor să le depășești pe toate. Dacă ai familia alături, dacă ai niște bani puși deoparte, va fi mai ușor. Este posibil să apară și probleme de sănătate care nu pot fi rezolvate fără să faci analize și tratamente costisitoare. Fii optimistă, caută cele mai bune soluții și caută cei mai buni specialiști, iar problemele se vor rezolva.

Horoscop săptămânal 28 octombrie – 3 noiembrie– zodia Taur

Vine o săptămână cu veşti mai bune, mai ales dacă trebuie să rezolvi anumite probleme legate de confortul familiei. Ţi se deschid uşi către oameni influenţi sau oameni care te pot ajuta în situaţii dificile. Profită de această ocazie mai ales pentru poziţia ta de la serviciu. Dacă vrei să vinzi ceva de valoare, o mașină, un calculator sau o bicicletă, acum este momentul să dai anunțuri.

Horoscop săptămânal 28 octombrie – 3 noiembrie – zodia Gemeni

Fii prudentă cu banii și pune deoparte o sumă cât mai mare din salariul pe care îl câștigi la final de octombrie. Începutul lunii noiembrie nu va fi unul prea bun pentru zodia ta. Marte își începe mișcarea retrogradă în Gemeni, din data de 30 octombrie, și se va întoarce la mersul lui direct abia pe 12 ianuarie. Relațiile profesionale și colegiale pot deveni mai încordate în acest interval.

Horoscop săptămânal 28 octombrie – 3 noiembrie – zodia Rac

Deschide bine ochii şi nu te lăsa ademenită de tot felul de promisiuni. Persoane pe care abia le-ai cunoscut încearcă să profite de tine și să te atragă în planurile lor, din care nu prea ai ce să câştigi. Rişti să pierzi bani sau să îi cheltuieşti fără folos. În dragoste, trebuie să faci un efort pentru a menţine stabilă legătura dintre voi doi. Se pare că este tot mai greu să vă înţelegeţi la început de noiembrie.  

Horoscop săptămânal 28 octombrie – 3 noiembrie – zodia Leu

Te poți bucura de surprize frumoase, dar vor veni și câteva vești mai puțin plăcute din partea unui frate sau a unei surori. După eclipsa de Soare, care a avut loc pe data de 25 octombrie, pot apărea tot felul de situații neprevăzute. Încearcă să păstrezi distanța față de persoanele dezorganizate, care mai mult încurcă lucrurile sau față de rudele care tot timpul cer bani și nu te ajută cu nimic.

Horoscop săptămânal 28 octombrie – 3 noiembrie – zodia Fecioară

Pregăteşte-te pentru câteva zile pline, cu multe treburi urgente. Se pare că te întâlneşti tot mai rar cu prietenii apropiaţi şi petreci prea mult timp pe la serviciu. Încearcă să menţii legătura cu cei dragi, alături de care te-ai simţit întotdeauna foarte bine. În relaţia cu partenerul de viaţă, ai tendinţa de a fi cicălitoare şi mult prea atentă la detaliile care nu contează chiar atât de mult.  

Horoscop săptămânal 28 octombrie – 3 noiembrie – zodia Balanță

Eşti sensibilă în aceste zile şi nesigură de deciziile pe care le iei. Poate apărea tensiuni în viaţa intimă şi vei fi dezamăgită de partenerul de viaţă. Aproape că nu îl mai recunoşti, dar nici nu încerci să vorbeşti cu el deschis. Primeşti un sfat de care nu vrei să ţii cont, deşi ar putea fi o soluţie eficientă la problemele pe care le ai acum. La serviciu, ai o săptămână bună, deşi sunt colegi care te incomodează.

Horoscop săptămânal 28 octombrie – 3 noiembrie – zodia Scorpion

Vei fi ajutată să treci un obstacol care ţi-a adus destule pierderi financiare în ultimele săptămâni. Ţine cont de experienţa prietenilor care au mai trecut prin situaţii asemănătoare. Este posibil să apelezi la un avocat sau la un notar care ştie cel mai bine legile în domeniu. Ai grijă câţi bani cheltuieşti la mijlocul săptămânii, pentru că în primele zile de noiembrie este bine să faci economii.

Horoscop săptămânal 28 octombrie – 3 noiembrie– zodia Săgetător

Pune la punct programul familiei și organizează mai bine programul copiilor. Sunt destule activităţi şi planuri care nu se potrivesc cu ceea ce îţi doreşti tu. Dacă vrei să ai succes, pe copiii îi poţi convinge cu mici daruri, dar pentru soţ trebuie să găseşti o surpriză deosebită. Miercuri, apar neînţelegeri între rudele apropiate, între fraţi sau părinţi. Nu este uşor să le faci faţă, mai ales că fiecare are ceva de pierdut.  

Horoscop săptămânal 28 octombrie – 3 noiembrie – zodia Capricorn

Vei fi norocoasă în ultimele zile de octombrie și sunt șanse să primești un cadou nesperat. Şi luna noiembrie îţi aduce surprize frumoase din partea celui care te iubește. La serviciu, ai nevoie de un alt post sau de atribuţii extinse, pentru că este important să preiei controlul asupra unor proiecte. Colegii tăi sunt mai slab pregătiţi sau nu se descurcă la fel de bine ca tine, iar tu te poți afirma.

Horoscop săptămânal 28 octombrie – 3 noiembrie– zodia Vărsător

Te vei convinge curând că aparenţele sunt înşelătoare. Sunt câteva persoane în jurul tău care îşi vor da arama pe faţă şi vei fi uimită de opiniile lor. Primeşti veşti sau revezi un prieten din trecut care te dezamăgeşte. În general, nu te poţi baza pe nimeni săptămâna aceasta, mai ales dacă vrei să ai rezultate deosebite la muncă. Primele zile de noiembrie vor fi zile tensionate la serviciu. 

Horoscop săptămânal 28 octombrie – 3 noiembrie – zodia Pești

Fii atentă la cumpărături sau la plata facturilor, pentru că Marte te avertizează că vei pierde bani. Este posibil să descoperi că cineva din familie are o datorie pe care a încercat să o ascundă, dar nu se mai descurcă să o plătească singur. La serviciu, trebuie să faci faţă situaţiilor neprevăzute cu mult calm. Din cauza lui Marte, care este retrograd în Gemeni, relațiile profesionale sunt tensionate.