Horoscop săptămânal 28 ianuarie – 3 februarie   – zodia Berbec

Apar probleme financiare când te aştepţi mai puţin şi vei fi nevoită să le rezolvi făcând compromisuri mari. Situaţia se poate îndrepta după data de 28 ianuarie când îţi vine în ajutor o rudă sau primeşti o sumă de bani restantă. La început de februarie, ar fi bine să pui banii la păstrare şi să te abţii de la cheltuieli mari și inutile pentru familie. Investește doar în educația copiilor.

Horoscop săptămânal 28 ianuarie – 3 februarie – zodia Taur

Vor fi unele momente critice din cauza lui Venus retrograd care afectează relația de cuplu. Ea pune accentul pe nevoia ta de iubire, întâlniri romantice şi planuri de viitor. Dar este posibil ca partenerul de cuplu să vadă lucrurile în mod diferit. Spre sfârşitul lunii ianuarie, vor veni şi veşti bune legate de bani ceea ce s-ar putea să îți ofere ocazia de a rezolva unele probleme din căsnicie.

Horoscop săptămânal 28 ianuarie – 3 februarie – zodia Gemeni

Ține cont de faptul că Mercur, astrul zodiei tale, este retrograd în semnul Vărsătorului până pe data de 3 februarie. În aceste zile ar fi bine să te abții de la investiții și călătorii, mai ales dacă relația de cuplu nu funcționează așa cum ți-ai dori. Din februarie, Mercur va dinamiza viaţa de zi cu zi și va grăbi împlinirea unor dorinţe, dar până atunci ar fi bine să renunți la planuri și să ai grijă de sănătate.

Horoscop săptămânal 28 ianuarie – 3 februarie – zodia Rac

Încearcă să scapi de datorii şi de celelalte probleme financiare până la începutul lunii februarie. Ultimele zile de ianuarie pot fi dificile din cauza faptului că Mercur și Venus sunt amândouă în mișcare retrogradă. Este posibil ca planurile tale să întârzie, dar ai şanse mari să le duci la bun sfârşit în primele zile de februarie. Trebuie doar să munceşti mai mult și să fii foarte organizată.

Horoscop săptămânal 28 ianuarie – 3 februarie – zodia Leu

Ești absorbită de muncă și îți prinde bine. Oricum nu este perioada cea mai bună pentru alte activități, deoarece Mercur retrograd nu prea ține cu planurile tale personale. Programul de muncă devine tot mai încărcat, primeşti sau îţi asumi responsabilităţi noi, iar lucrurile încep să meargă ca pe roate. Astrele te pot ajuta să realizezi mai mult în carieră și vei fi răsplătită.

Horoscop săptămânal 28 ianuarie – 3 februarie – zodia Fecioară

Grăbeşte-te să te înnoieşti, să renovezi sau să cumperi tot ce ai nevoie. Mai târziu, va fi mai greu! În ultimele zile de ianuarie, când primești salariul sau onorariile cuvenite, ar fi bine să faci cât mai multe lucruri utile în casă. Abține-te doar de la călătorii, deoarece Mercur retrograd nu favorizează aceste activități. În schimb, te poți ocupa de garderoba copiilor sau de lecțiile lor extrașcolare.

Horoscop săptămânal 28 ianuarie – 3 februarie – zodia Balanță

Lucrează mai puțin, odihnește-te mai mult! Dacă programul îți permite, cere câteva zile libere la final de ianuarie și ocupă-te de treburile casei pentru care nu ai avut timp. După ce scapi de ele, profită de energia pe care ți-o aduce Venus la început de februarie să te ocupi de mici afaceri sau colaborări din care poți câștiga mai bine. Dar până atunci îţi poţi îngădui o clipă de răgaz. 

Horoscop săptămânal 28 ianuarie – 3 februarie – zodia Scorpion

Ar fi cazul să te ocupi de planurile de cuplu, chiar dacă nu ai toți banii. Încearcă să le transpui în realitate cât mai curând. Dacă le amâni dinnou, trebuie să dai explicaţii persoanei iubite şi să găseşti motive plauzibile. Venus retrograd îţi pune la încercare răbdarea în dragoste şi te îndeamnă să faci anumite schimbări care să fie şi pe placul partenerului de cuplu.

Horoscop săptămânal 28 ianuarie – 3 februarie – zodia Săgetător

O prietenă sau sora ta vine cu soluţii noi la problemele tale cotidiene şi vei reuşi să rezolvi câteva situaţii dificile legate de bani. Dar situaţia materială va fi mai puţin bună în ianuarie, până când nu iei salariul. Dacă nu ești mulțumită de actualul loc de muncă, începutul lunii februarie este o perioadă bună pentru a căuta alte oferte. Nu te grăbi să accepți orice slujbă, până nu te asiguri că este o ofertă serioasă.

Horoscop săptămânal 28 ianuarie – 3 februarie – zodia Capricorn

Ține cont de faptul că Mercur retrograd se află acum în zodia ta şi poate aduce probleme financiare. Este un moment bun să găsești soluții mai ieftine pentru planurile tale și să faci primul pas spre schimbările pe care le-ai plănuit, dar fără să cheltuiești mulți bani. În primele zile din februarie astrele te ajută cu problemele casnice. Vei avea ocazia să faci noi amenajări în casă pentru confort.

Horoscop săptămânal 28 ianuarie – 3 februarie – zodia Vărsător

Aşteaptă vremuri mai bune, dacă doreşti să faci anumite schimbări în viaţa ta sau să pui pe roate o afacere nouă. Cu Venus și Mercur retrograd la final de ianuarie nu îți merge prea bine nici cu planurile, nici cu investițiile. Este posibil să apară pierderi financiare sau cheltuieli mai mari decât era preconizat. Finalul de ianuarie este bun doar pentru a analiza ce carieră ai putea face anul acesta.

Horoscop săptămânal 28 ianuarie – 3 februarie – zodia Pești

Îţi merge din plin la final de ianuarie şi te bucuri de o situaţie materială mult mai bună. Încearcă să porneşti la drum cu noi proiecte, iar astrele te vor ajuta. La serviciu, toate ideile sau propunerile tale vor avea succes pentru că știi cum să le pui în discuție la ședințe. Profită de energia lui Marte şi încearcă să faci investiţii de viitor pentru copii, la început de februarie.