Horoscop săptămânal 27 mai – 2 iunie  – zodia Berbec

Încearcă să fii cât mai echilibrată în relația de cuplu. Partenerul are pretenții tot mai mari și discuțiile dintre voi devin mai tensionate. Trebuie să faci un compromis și să te ocupi și de cerințele celuilalt. Dacă ești singură și se ivește ocazia să cunoști pe cineva, nu te implica sută la sută de la prima întâlnire. Aparențele pot fi înșelătoare, câtă vreme Venus pune sentimentele tuturor la încercare.  

Horoscop săptămânal 27 mai – 2 iunie – zodia Taur

Vei avea zile mai norocoase datorită lui Venus. Astrul zodiei tale se află acum într-o perioadă de schimbări majore. Până pe data de 22 iunie, Venus se află în Taur și te ajută cu orice proiect, idee sau inițiativă, oricât ar fi de costisitoare. Din primele zile de iunie, astrele te ajută să îți reiei bunele relații cu șefii sau colegii, cu rudele și mai ales cu o prietenă care va fi alături de tine.

Horoscop săptămânal 27 mai – 2 iunie – zodia Gemeni

Ai grijă de tine, deoarece te poți confrunta cu probleme de sănătate, la sfârșitul lunii mai. Se pare că sunt boli de sezon, viroze trecătoare și alergii, dar se poate declanșa și o afecțiune cu consecințe neplăcute asupra aspectului tău fizic. Din iunie, începe o perioadă mai bună în privința sănătății și vei depăși acest moment. Însă, Mercur, astrul zodiei tale, îți poate afecta planurile financiare și călătoriile.  

Horoscop săptămânal 27 mai – 2 iunie – zodia Rac

Pot apărea vești îngrijorătoare. Amână planurile legate de carieră pentru începutul lunii viitoare. Ultimele zile din luna mai nu sunt favorabile schimbărilor în mediul profesional. Mercur retrograd te poate împiedica să iei legătura cu persoanele care ți-ar putea facilita promovarea în carieră. Din luna iunie, situația se schimbă și vei avea parte de vești bune, iar prietenii te vor susține. 

Horoscop săptămânal 27 mai – 2 iunie – zodia Leu

Vor fi zile de bun augur în această perioadă, când ai nevoie de mai multă energie și putere de muncă. Nu lăsa nici distracțiile deoparte, pentru că Jupiter îți va aduce aminte de prietenii dragi, pe care nu i-ai mai văzut în ultima vreme. Pe de altă parte, Venus arată unele probleme medicale și te îndeamnă să faci mai multă mișcare sau să te înscrii la un club sportiv sau la cursuri de dans.  

Horoscop săptămânal 27 mai – 2 iunie– zodia Fecioară

Profită de relațiile pe care le are familia ta sau soțul și încearcă să găsești alt loc de muncă. Pe de altă parte, revizuiește toate contractele, plățile sau impozitele pe care trebuie să le plătești. Se pare că astrele te vor ajuta să obții o reducere sau să scapi de o datorie care te necăjește. Este recomandat să intri în luna iunie fără datorii, deoarece se apropie vacanța de vară și cheltuielile vor crește.

Horoscop săptămânal 27 mai – 2 iunie – zodia Balanță

Păstrează cu grijă banii câștigați în luna mai. Venus va fi mai zgârcită cu veniturile tale. Se pare că banii pe care îi câștigi se duc repede pe tot felul de cheltuieli, dar unele nu sunt necesare. Din data de 3 iunie, însă, astrele se mai îmbunează, iar Mercur te ajută să îți echilibrezi bugetul. La începutul lunii iunie îți va merge mult mai bine, din toate punctele de vedere, mai ales financiar.  

Horoscop săptămânal 27 mai – 2 iunie – zodia Scorpion

Fii mai activă, pentru că norocul va fi de partea ta. Ultimele zile din luna mai se anunţă o perioadă benefică, în care vei avea parte de realizări la care nu mai sperai. Veştile cele mai bune sunt legate de bani. Dacă, la început de mai, ai fost nevoită să cheltuieşti o sumă mare de bani, spre sfârşitul lunii vei reuşi să recuperezi ce ai pierdut. Nu este exclus să se discute la serviciu şi de o primă.   

Horoscop săptămânal 27 mai – 2 iunie – zodia Săgetător

Te bucuri de o perioadă mai bună la final de lună mai. Venus va pune capăt unor situaţii dificile sau tensionate din familie. De acum încolo poţi răsulfa uşurată, poţi lăsa în urmă problemele şi te poţi gândi la proiecte noi. Venus te va ajuta şi în plan financiar să îţi rotunjeşti bugetul cât de curând. O bună parte din bani vor veni din partea soțului sau a unei rude apropiate care câștigă mai bine.

Horoscop săptămânal 27 mai – 2 iunie – zodia Capricorn

Concentrează-te asupra lucrurilor pe care le-ai lăsat în urmă şi astrele te vor ajuta să realizezi mai mult la începutul lunii iunie. Mercur îţi oferă o perioadă excelentă, în care totul va merge ca pe roate. Situaţia financiară se va îmbunătăţi, dar şi tu trebuie să fii mai cumpătată. Investește cât mai mult în sănătatea ta și a familiei. Călătoriile scurte te vor ajuta să te relaxezi și să te menții în formă.

Horoscop săptămânal 27 mai – 2 iunie– zodia Vărsător

Începe să îţi meargă mai bine, spre sfârşitul lunii mai, chiar dacă Mercur, astrul banilor, se află încă în mişcare retrogradă. În pofida influenţei acestui astru capricios, planurile bine puse la punct se vor realiza. Doar situaţiile delicate, în care eziţi să iei o decizie definitivă, pot avea consecinţe neplăcute pe viitor. Fii atentă la toate detaliile și la nevoile reale ale copiilor.   

Horoscop săptămânal 27 mai – 2 iunie – zodia Pești

Vei avea câteva zile de nesiguranţă financiară, dar se apropie de sfârşit. În următoarea perioadă, vei avea şansa să pui deoparte mai mulţi bani, să faci economii pentru planurile frumoase de vacanță. Ultimele zile de mai îţi aduc o atmosferă liniştită acasă, lipsită de evenimente deosebite. Este timpul să te odihneşti sau să te ocupi de un hobby, de activitățile copiilor sau doar de micile tale plăceri.