Horoscop săptămânal 26 noiembrie – 2 decembrie   – zodia Berbec

Astrele favorizează în aceste zile, mai ales în jurul datei de 29 noiembrie, câştigurile sau bonusurile după o lună întreagă de muncă. Aştepţi de mult o perioadă propice să cumperi lucruri de calitate, să schimbi ceea ce s-a învechit sau s-a defectat prin casă. Ori de câte ori vrei o a doua opinie, stai de vorbă cu mama sau cu o soră mai în vârstă. Ele te cunosc cel mai bine şi ştiu ce ai nevoie.

Horoscop săptămânal 26 noiembrie – 2 decembrie – zodia Taur

Eşti pusă pe schimbări și te ocupi mai mult de casă și de confortul familiei. Aranjezi mobila, faci mai mult spațiu pentru copii, le cumperi jucării și cărți noi. Vei avea mai mult timp pentru ei, dacă te bucuri de o mini vacanță de 1 decembrie. Iar astrele te sfătuiesc să rămâi acasă cu familia sau să plecași la bunici și să vă bucurați de câteva zile frumoase împreună, decât să călătoriți pe meleaguri străine.   

Horoscop săptămânal 26 noiembrie – 2 decembrie – zodia Gemeni

Vei avea câteva zile libere pentru tine, de 1 Decembrie, și este o perioadă bună să te ocupi de prieteni sau de un hobby. O prietenă îţi face o propunere interesantă, să călătoriți prin locurile pitorești din provincie, dacă aveți timp. Pe de altă parte, vei afla curând că trebuie să îţi ajuţi mama cu nişte bani să rezolve o problemă de sănătate. I-ar prinde bine să îi faci o vizită și să fii alături de ea.

Horoscop săptămânal 26 noiembrie – 2 decembrie – zodia Rac

Viaţa ta va fi mai colorată dacă faci un efort să te întâlneşti mai des cu prietenii. Nu mai refuza invitaţiile la diverse întâlniri sau petreceri, pentru că banii cheltuiţi nu se compară niciodată cu ceea ce îţi oferă prietenia lor. De 1 Decembrie, când ai mai mult timp liber și scapi de obligațiile de serviciu, încearcă să te întâlnești cu prietenele tale, să faceți o plimbare cu familiile spre munte.  

Horoscop săptămânal 26 noiembrie – 2 decembrie – zodia Leu

Încearcă să petreci mai mult timp cu familia, mai ales dacă ai fost foarte ocupată la muncă și ai avut mai puțin timp pentru copii. Uneori dai prea multă importanţă persoanelor pe care abia le cunoşti, decât celor care te iubesc. La serviciu, eşti căutată să rezolvi o situaţie încurcată chiar dacă nu are nicio legătură cu tine. Trebuie să faci un efort și să rezolvi problema înainte de mini vacanța de 1 Decembrie. 

Horoscop săptămânal 26 noiembrie – 2 decembrie – zodia Fecioară

Te bucuri de câteva zile stabile şi de o situația financiară foarte bună. În sfârşit, lucrurile se desfăşoară aşa cum te aşteptai. Nimeni nu îţi mai poate schimba planurile, dacă ţi-ai luat măsuri de precauţie şi, mai ales, dacă ai strâns suficienţi bani pentru a nu depinde de bunul plac al altora. Pe plan profesional, ţi se oferă o şansă, dar nu o să te tragă nimeni de mânecă. Dacă te fereşti de sarcinile dificile, nu vei câştiga niciodată.

Horoscop săptămânal 26 noiembrie – 2 decembrie – zodia Balanță

Este vremea întâlnirilor. O prietenă sau o verișoară îți propune să vă întâlniți și să mai stați de vorbă despre lucrurile care vă leagă. Tocmai ea îţi va da o idee extraordinară sau îţi va face o favoare, dacă ai nevoie de sprijin pentru un proiect mai special. De 1 Decembrie poate că nu ai atâta timp liber pe cât ai vrea, dar vei fi compensată printr-o sumă mai mare de bani.

Horoscop săptămânal 26 noiembrie – 2 decembrie – zodia Scorpion

Vor veni zile bune pentru visurile și proiectele tale de suflet. Multe dintre dorinţele tale pot fi preluate de cei din familie care te vor ajuta să ţi le îndeplineşti. Pe de altă parte, primeşti o veste mai puţin bună despre un bărbat tânăr, membru al familiei, care trece prin momente dificile și trebuie să fiți cu toții alături de el.  Vei juca un rol important în viitorul lui, dar încă nu ştii cum să îl ajuţi.

Horoscop săptămânal 26 noiembrie – 2 decembrie – zodia Săgetător

Se pare că vei avea zile tensionate la muncă. Poate că există o competiție ascunsă la birou sau poate că este nevoie să lucrezi peste program pentru mai mulți bani. Dar merită! Așa vei avea un buget mai mare pentru zilele libere de 1 Decembrie când poți călători sau când te poți distra cu prietenii. Pe de altă parte, fii precaută cu starea ta de sănătate. Dacă începi o dietă, alege un regim blând.    

Horoscop săptămânal 26 noiembrie – 2 decembrie – zodia Capricorn

Concentrează-te asupra problemelor cotidiene şi nu te mai gândi la ce s-ar putea întâmpla în viitor. Important este să rezolvi mai întâi problemele financiare, decât să faci planuri pe care nu ai cum să le duci la îndeplinire. De 1 decembrie, dacă te bucuri de câteva zile libere, te poți distra și fără să cheltuiești mulți bani. În dragoste, ştii şi tu că perfecţiunea nu există, dar el face totul să fii fericită.

Horoscop săptămânal 26 noiembrie – 2 decembrie – zodia Vărsător

Ai şanse mari să începi o activitate nouă imediat după zilele libere de 1 decembrie. Poate că vei lucra pentru o colaborare nouă și pentru un câştig destul de bun. Dacă primești o funcţie de conducere, trebuie să te ocupi de planurile noi din companie. Colegii sau partenerii te vor urma, având încredere în abilităţile tale profesionale. La serviciu, te vei simţi în largul tău și vei realiza multe, dar în dragoste te cam plictisești.

Horoscop săptămânal 26 noiembrie – 2 decembrie – zodia Pești

Vei avea parte de câteva zile mai fericite. Scapi de plictiseală şi de orele lungi de muncă și te ocupi numai de planurile tale, în preajma zilei de 1 decembrie. Dacă eşti căsătorită, este posibil să pleci câteva zile departe alături de soţul tău și de copii. Poate mergeți să vizitați locuri istorice, un oraș deosebit sau parcuri naturale. Copiii vor avea nevoie și de plimbare, dar și de o lecție despre natură.