Horoscopul săptămânii 26 martie – 1 aprilie  – zodia Berbec

Va fi o perioadă plină, cu evenimente care sunt legate de viața de cuplu și de familie. Emoțiile sunt la cote înalte, iar Luna plină din Balanță te avertizează că ai nevoie de o activitate care să te echilibreze psihic și emoțional. În aceste zile, Soarele și Venus se află în Berbec, iar șansele să găsești oportunități mai bune profesionale și financiare sunt destul de mari. Important este să iei tu deciziile bune.

Horoscopul săptămânii 26 martie – 1 aprilie – zodia Taur

Ar fi bine să faci un pas înapoi și să analizezi din altă perspectivă lucrurile care nu merg bine în viața ta. Luna plină din 28 martie, care se ridică în zodia Balanței, este un moment favorabil pentru introspecție, pentru analiză și pentru a găsi răspunsuri la problemele mai complicate. Sunt șanse mari ca Luna plină să pună capăt acum unei situații incerte, pe care nu știai cum să o rezolvi, și să o iei de la capăt.

Horoscopul săptămânii 26 martie – 1 aprilie – zodia Gemeni

Vei avea uneori sentimentul că nu mai ai deloc timp pentru lucrurile importante din viața ta și că trebuie să faci o schimbare. Încearcă să îți modifici programul de lucru, astfel încât să îți rămână timp și pentru micile tale activități preferate. Vor fi zile excelente pentru călătorii scurte sau pentru un hobby simplu, care nu necesită cine știe ce eforturi, sau pentru un sport care să îți dea energie.

Horoscopul săptămânii 26 martie – 1 aprilie – zodia Rac

Se pare că ai niște restanțe sau datorii pe care nu le mai poți ignora, și nu este vorba numai de bani. Fă un gest generos față de un prieten care a fost alături de tine în trecut. Pe de altă parte, copiii sau alte persoane dragi din familie vor avea nevoie de mai mulți bani în aceste zile. Luna plină din Balanță accentuează nevoia de siguranță materială, dar lucrurile se complică dacă nu ai economii puse deoparte.

Horoscopul săptămânii 26 martie – 1 aprilie – zodia Leu

Va fi o perioadă bună la final de martie și te vei bucura de şansele pe care Jupiter le oferă tuturor zodiilor de Foc, în această perioadă. Venus și Soarele din Berbec vor transmite energii  de bun augur pentru câştiguri şi pentru statutul tău profesional. Nu este exclus ca, la începutul lunii aprilie, să primeşti o ofertă tentantă sau un post de conducere, chiar dacă vei avea şi obligaţii mai mari. 

Horoscopul săptămânii 26 martie – 1 aprilie – zodia Fecioară

Este vremea compensaţiilor, înainte de Luna plină din 28 martie, iar astrele par să fie deosebit de generos cu zodia ta. Este posibil să primeşti un bonus la salariu, la sfârșit de martie, care te va răsplăti pentru eforturile tale din perioada anterioară. De asemenea, compensaţiile pot fi şi de altă natură, o avansare sau o vacanţă, un sejur-surpriză în care vei pleca împreună cu persoana iubită.

Horoscopul săptămânii 26 martie – 1 aprilie – zodia Balanță

Acordă-i mai multă încredere partenerului de cuplu! Veţi trece prin situaţii în care celălalt va fi nevoit să ia decizii fără să se consulte cu tine, dar va avea nevoie de susţinerea ta. La serviciu, este posibil să apară momente tensionate şi neînţelegeri între şefi, care vor afecta munca întregii echipe. Ar fi bine să laşi lucrurile să evolueze de la sine, fără să intervii. Luna plină din 28 martie aduce o rezolvare. 

Horoscopul săptămânii 26 martie – 1 aprilie – zodia Scorpion

Vor fi zile pline, cu multe activități și chiar multe cheltuieli. Astrele te avertizează că veniturile din luna martie se risipesc destul de repede, mai ales dacă eşti tentat să cumperi electrocasnice scumpe. Important este să cheltuieşti banii pe ceea ce îţi trebuie şi pe ceea ce îţi aduce satisfacţii mari. Tranzitul lui Venus prin zodia Berbecului poate complica o situaţie dificilă în familie şi poate declanşa tensiuni.   

Horoscopul săptămânii 26 martie – 1 aprilie – zodia Săgetător

Ai mereu nevoie de noutăţi şi activităţi interesante să scapi de rutina zilnică. Mercur, aflat acum în semnul de Apă al Peștilor, te îndeamnă să pleci într-o călătorie în doi, cât mai departe de casă. Dacă ai mult de lucru, atunci concentrează-te asupra obligațiilor și proiectelor de la serviciu, pentru că Luna plină din Balanță anunță că vor veni profituri bune pentru zodia ta, dacă ești sârguincioasă.

Horoscopul săptămânii 26 martie – 1 aprilie – zodia Capricorn

Vei avea zile bune, datorită lui Mercur din Vărsător. Energia vibrantă a astrelor benefice domină ultimele zile din luna martie. Totul este posibil cu ajutorul lui Mercur și a lui Venus din Berbec. Vrei să faci un pas înainte în carieră? Profită de plecarea unor colegi şi încearcă să obţii un alt post în companie. Vrei o dragoste nouă? Venus este de partea ta şi te va conduce în preajma unui om deosebit.

Horoscopul săptămânii 26 martie – 1 aprilie – zodia Vărsător

Îți merge de minune cu Mercur și Jupiter de partea ta. Se adună bani la sfârșitul lunii martie, iar Luna plină din Balanță vine să încheie definitiv o situație complicată. Doar Soarele din Berbec avertizează asupra unor mici probleme de sănătate. Este posibil să te simţi mai obosită, lipsită de energie și să apară fluctuaţii ale tensiunii arteriale pe care nu ţi le poţi explica. Repetă analizele medicale şi odihnește-te.

Horoscopul săptămânii 26 martie – 1 aprilie – zodia Pești

Vei avea zile liniștite, iar relaţia de dragoste pare să fie tot mai frumoasă. Luna plină din Balanță, din 28 martie te ajută să duci la bun sfârşit câteva din planurile voastre de cuplu. Dacă vrei să îţi iei concediu şi să pleci o vreme împreună cu partenerul de cuplu departe de toate problemele, cea mai bună perioadă este ultima decadă a lunii. Dacă ai alte planuri în gând pentru bunăstarea familiei, astrele te vor ajuta din plin.