Horoscopul săptămânii 26 februarie – 4 martie  – zodia Berbec

Va fi o perioadă bună, în care te poți ocupa de cariera ta, pentru că vor veni vești bune de pe piața muncii. Vor apărea mai multe oferte de lucru și trebuie să fii ambițioasă, să le urmărești constant pentru că sunt șanse să găsești ceva mai bun. Dacă ești mulțumită cu actualul loc de muncă, poate că sunt șanse să te ocupi de un proiect mai ușor și mai interesant, care să te ajute să îți pui în valoarea experiența.

Horoscopul săptămânii 26 februarie – 4 martie – zodia Taur

Profită de Luna plină din semnul Fecioarei şi pune deoparte banii pe care îi câştigi la sfârșitul lunii. Pe lângă bani, este posibil să primeşti şi alte avantaje financiare sau materiale, fie la locul de muncă, fie din partea unor colaboratori. După data de 3 martie, te bucuri din plin de economiile făcute şi te poți ocupa de proiectele tale personale pentru că vei reuși să le duci la capăt.

Horoscopul săptămânii 26 februarie – 4 martie – zodia Gemeni

Va fi o perioadă excelentă pentru Gemeni, dar plină de evenimente care ar putea deveni obositoare, la un moment dat. Jupiter întâlnește Nodul Lunar din Gemeni pe 27 februarie, iar din 3 martie zodia ta primește vizita lui Marte. Categoric, va fi o perioadă în care vei lua multe decizii și în care trebuie să acționezi rapid în anumite situații, pentru a nu pierde avantajele oferite.

Horoscopul săptămânii 26 februarie – 4 martie – zodia Rac

Începe o perioadă frumoasă, cu activităţi noi şi proiecte atractive. Venus, astrul care îţi guvernează zodia, tranzitează acum semnul Peștilor şi aduce veşti bune, aduce multă dragoste și împlinește mai ușor unele dorințe. Vei reuşi să recuperezi o datorie sau vei primi o primă, cert este că începi luna martie cu un buget mai mare, ceea ce îţi permite să faci cumpărături noi. 

Horoscopul săptămânii 26 februarie – 4 martie – zodia Leu

Te vei concentra mai mult asupra serviciului sau afacerilor pe care le derulezi. Marte schimbă raportul de forţe într-o relaţie care îţi dă bătăi de cap şi te ajută să obţii anumite avantaje. Poate fi vorba de relaţia cu superiorii sau cu un partener de afaceri. Profită de influenţa acestui astru şi încearcă să obţii mai mult decât o promisiune. Este timpul să semnezi un contract şi să iei o decizie fermă.

Horoscopul săptămânii 26 februarie – 4 martie – zodia Fecioară

Profită de energia astrelor care tranzitează acum zodia Vărsătorului. Jupiter și Saturn din Vărsător te sprijină în plan personal. Iar Venus din Pești îți aduce un prieten care te ajută să pui în practică unul dintre cele mai îndrăzneţe proiecte personale sau să colaborezi cu oameni care ştiu întotdeauna să scoată profit. Primele zile din luna martie vor fi o perioadă bună din punct de vedere financiar.

Horoscopul săptămânii 26 februarie – 4 martie – zodia Balanță

Se îmbunătățește foarte mult viața de cuplu. Dacă au fost probleme, Venus aduce mai multă armonie în aceste zile și te ajută să le rezolvi. Viaţa intimă devine mai frumoasă, sub influenţa lui Venus care răspândeşte dragostea şi îţi oferă ocazia să te distrezi mai mult. Marte animă şi el relaţiile cu prietenii, serile romantice, iar Jupiter te îndeamnă să călătoreşti. Alege o scurtă plimbare, într-un oraş romantic.

Horoscopul săptămânii 26 februarie – 4 martie – zodia Scorpion

Profită de tranziul lui Venus prin Pești, la început de martie, pentru că va fi o conjunctură benefică pentru zodia ta. Venus anunţă surprize şi schimbări binevenite, în special pentru proiectele de cuplu. Orice vă doreați să realizați împreună în luna februarie și nu ați reușit, veți reuși de acum încolo. Până și din punct de vedere financiar îți va merge mai bine și vei avea ceva bani în plus. 

Horoscopul săptămânii 26 februarie – 4 martie – zodia Săgetător

Începe o perioadă norocoasă, după Luna plină din 27 februarie. Încă din primele zile, luna martie se anunţă benefică zodiei tale, cu o mulţime de activităţi şi veşti plăcute. Vei avea un buget suficient de mare să faci anumite investiţii în casă sau să investeşti în sănătatea ta. Fă mişcare, mergi la o sală de sport sau ieşi mai des la plimbări lungi departe de zonele poluate.

Horoscopul săptămânii 26 februarie – 4 martie – zodia Capricorn

Se pare că vei avea mai mult timp pentru tine în ultimele zile de februarie. Profită de timpul liber şi încearcă să te relaxezi prin activităţi distractive. Este posibil ca Luna plină din 27 februarie să accentueze starea de oboseală sau problemele de sănătate mai vechi. De aceea, este bine să te odihnești și să te relaxezi atât cât poți. Încearcă să te fereşti de necazuri şi situații complicate.

Horoscopul săptămânii 26 februarie – 4 martie – zodia Vărsător

Sunt șanse mari să aduni ceva bani la final de februarie. Astrele te avertizează că problemele financiare se vor accentua, la început de martie, dacă ai acumulat datorii. Încearcă să plăteşti datoriile mici sau împrumuturile pe termen scurt, luate de la prieteni. Nu este exclus ca, din cauza banilor, să pierzi încrederea unei persoane care ţi-a fost mereu alături. De aceea, este bine să te revanșezi la timp.

Horoscopul săptămânii 26 februarie – 4 martie – zodia Pești

Te aşteaptă cheltuieli mari şi vei apela, la un moment dat, la economiile partenerului de viaţă sau la un împrumut. Ultimele zile de februarie, dominate de Luna plină din Fecioară, se pare că vor aduce o soluție bună din punct de vedere financiar. Astrele vor încerca să te recompenseze cu surprize, după o perioadă mai lungă în care ai fost nevoită să faci compromisuri și să renunți la plăcerile tale.