Afecțiunea, dragostea și iertarea sunt cele mai importante în aceste zile. Vor fi zodii care vor recuceri iubirea, altele se vor împăca cu rudele sau cu prietenii care le-au dezamăgit în trecut.

Horoscop săptămânal 26 decembrie – 1 ianuarie  – zodia Berbec

Distrează-te de Revelion, întâlnește-te cu prietenii dragi și gândește-te la un cadou deosebit pentru persoana iubită! La trecerea dintre ani, fiecare trebuie să aibă amintiri deosebite, iar persoanele dragi din jurul tău pregătesc și ele daruri speciale. În perioada Sărbătorilor, obligațiile de familie sporesc și te vei implica mai mult în planurile părinților sau ale partenerului de cuplu, ajutându-i cu bani.

Horoscop săptămânal 26 decembrie – 1 ianuarie – zodia Taur

Te bucuri de vacanță și de zile tot mai frumoase. Perioada Sărbătorilor este mai bogată anul acesta și plină de veselie. Ești plină de energie, te implici în tot felul de activități casnice pe care altădată le ocoleai și îi ajuți mai mult pe cei care au nevoie de tine. Înainte de Revelion, o situație mai puțin plăcută poate să apară în grupul tău de prieteni. Încearcă să aplanezi conflictul și să risipești grijile tuturor.

Horoscop săptămânal 26 decembrie – 1 ianuarie – zodia Gemeni

Vor veni zile frumoase și vei avea parte de protecția lui Venus la trecerea dintre ani. Influența ei aduce vești bune, invitații la petreceri și prieteni veseli. Cheltuielile vor crește, dar vei alege cu drag cadouri pentru cei apropiați și le vei face surprize frumoase. Trebuie să te ocupi și de tine, să îți înnoiești garderoba sau să alegi o activitate care să te binedispună. Dacă ai ceva de negociat, tot Venus este cea care îți va aduce profit. 

Horoscop 26 decembrie – 1 ianuarie – zodia Rac

Vei avea câteva zile încărcate, te vei implica în toate pregătirile familiei și îți vei asuma tot felul de responsabilități astfel încât petrecerea de Revelion să iasă perfect. Ești hotărâtă să faci ceva deosebit anul acesta, să îți surprinzi familia sau persoana iubită cu un eveniment ieșit din comun. Vei cheltui mai mulți bani, dar vei reuși să le oferi tuturor amintiri cu totul deosebite la început de 2023.

Horoscop săptămânal 26 decembrie – 1 ianuarie – zodia Leu

Ești plină de energie și aduci veselie în casele prietenilor. Dacă te pregătești pentru petreceri, gândește-te la persoanele dragi pe care le vezi rar și trimite-le o invitație. Perioada Sărbătorilor este prielnică întâlnirilor și reluării unor legături care te făceau fericită în alte vremuri. Dacă un prieten te-a dezamăgit cândva, ar fi bine să te gândești să îl ierți și să vă întâlniți din nou ca pe vremuri. 

Horoscop săptămânal 26 decembrie – 1 ianuarie – zodia Fecioară

Îți merge de minune, iar situația ta financiară se îndreaptă. Ai mari șanse să primești mai mulți bani la sfârșitul lunii decembrie. O primă, un bonus sau chiar un salariu în plus pentru munca ta pe tot anul vor sosi în cont curând. Dacă nu ai un venit constant, este posibil să primești o ofertă fermă sau un nou contract, din care vei câștiga mai bine anul viitor. Familia îți va aduce și ea vești bune și bucurii.

Horoscop 26 decembrie – 1 ianuarie – zodia Balanță

Ai planuri mari pentru începutul noului an, dar fii precaută la fiecare pas. Bucură-te de Sărbători, petrece de Revelion și încearcă să te și odihnești. După câteva zile de relaxare, vor veni și ideile bune și vei găsi soluții mai eficiente pentru proiectele tale. Este foarte important să nu arunci banii pe lucruri care par de calitate, dar, în realitate, sunt făcute din materiale ieftine. Investește cu cap!

Horoscop săptămânal 26 decembrie – 1 ianuarie – zodia Scorpion

Vei avea zile libere și vei avea mai mult timp pentru tine. Profită de fiecare zi a vacanței de iarnă. Te vei relaxa și te vei întâlni cu oamenii dragi, vei merge la petreceri și vei participa la un eveniment care va reuni toată familia. Dacă trebuie totuși să mergi la serviciu între Crăciun și Revelion, vei vedea că treburile pe care le ai de rezolvat vor fi mult mai ușoare, iar ceilalți vor colabora cu tine.   

Horoscop săptămânal 26 decembrie – 1 ianuarie – zodia Săgetător

Ești invitată peste tot, toți prietenii vor să petreacă alături de tine și vei avea câteva zile pline de distracție, la sfârșit de an. Revelionul poate fi o noapte plină de surprize, iar, dacă ești singură, vei găsi un motiv să iubești din nou. Dar cea mai frumoasă zi din această perioadă va fi ziua de 27 decembrie, când Venus va aduce o veste sau un dar de preț din partea cuiva care te îndrăgește.

Horoscop săptămânal 26 decembrie – 1 ianuarie – zodia Capricorn

Te vei bucura de o schimbare benefică în familie și în casă, de vreme ce Jupiter se află în Casa familiei și a căsniciei în aceste zile de Sărbătoare. Relația de cuplu va deveni mai stabilă, veți trece împreună prin situații care vă vor apropia și vei căpăta mai multă încredere în cel pe care îl iubești. Vă faceți planuri noi împreună, iar anumite evenimente prin care treceți te determină să îi faci o promisiune de Revelion.

Horoscop săptămânal 26 decembrie – 1 ianuarie – zodia Vărsător

Veștile sunt tot mai bune, la sfârșit de an, și oamenii din jurul tău îți vor oferi motive noi de bucurie. Nu este exclus ca, înainte de Revelion, să primești o veste bună pentru cariera ta, să afli de un post liber care s-ar potrivi foarte bine cu doleanțele și ambițiile tale. Dar în ultimele zile ale noului an profită de orice moment liber, distrează-te și călătorește, să ai o vacanță de neuitat!

Horoscop săptămânal 26 decembrie – 1 ianuarie – zodia Pești

Este vremea petrecerilor și a bucuriei! Anul vechi se încheie cu daruri, iar anul nou începe cu vești frumoase și cu prieteni veseli. Ești invitată la diverse petreceri și trebuie să cumperi mai multe daruri, dar merită să le faci câte o bucurie fiecăruia. Dacă ți-ai propus să călătorești de Revelion și trebuie să faci un drum lung cu mașina, oprește-te des să vizitezi orașele prin care treci.