Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie  – zodia Berbec

Orice ai de negociat și discutat în următoarele zile, indiferent de obiectivele pe care le urmăreşti, se va încheia în favoarea ta. Dar, în urma discuțiilor, unele persoane apropiate se pot simți date la o parte şi vor încerca să schimbe lucrurile. La serviciu, dacă lucrezi pe un post nou, vei începe o perioadă mai lungă de acomodare. Nu te lăsa dezamăgită de lucrurile care par dificile doar pentru că nu le cunoşti. 

Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie – zodia Taur

Poți rezolva curând mici probleme de acasă. Vei fi ajutată de o altă femeie din familie pentru a pune la cale câteva schimbări benefice. Se pare că planurile voastre sunt legate de un eveniment deosebit, fie o nuntă, fie naşterea unui copil. Dacă ai cerut un împrumut de la rude, acum este momentul cel mai bun să primești și să investești banii pentru locuinţă. În ceea ce privește sănătatea, mare atenţie la tensiunea arterială. 

Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie – zodia Gemeni

Traversezi o perioadă de incertitudine, nu ştii prea bine ce vrei şi provoci tensiune în familie. Nu te lăsa demoralizată de problemele cotidiene, chiar dacă primeşti unele veşti mai puțin bune, iar ceilalţi par nepăsători. La serviciu, pune ordine în documente, facturi și chitanțe, mai ales dacă vei fi întrebată cum ai cheltuit anumite fonduri. În ceea ce privește sănătatea, evită cât poți de mult alimentele grase.

Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie – zodia Rac

Se anunţă o săptămână frumoasă la final de august, fără momente neplăcute. Primeşti şi o parte din banii pe care ţi-i datorează nişte prieteni. Următoarele zile vor fi bune pentru proiecte mari sau pentru călătorii pe distanțe lungi, dacă vrei să pleci în străinătate. Nu te sfii să îi ceri soţului să facă un efort financiar și să plecați într-o vacanță mai scumpă, dar cu multe atracții turistice.

Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie – zodia Leu

Te așteaptă câteva probleme minore în zilele care urmează, dar nu trebuie să te îngrijorezi și să amplifici situațiile complicate. Tu singură vei găsi soluţiile salvatoare. Astrele prevăd că cele mai bune decizii pe care le vei lua vor pleca din inimă, fără să ţii cont de interesele unora și altora. Pe de altă parte, din familie vine şi o veste foarte frumoasă, pentru că o soră sau o verișoară aşteaptă un copil.

Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie – zodia Fecioară

Sunt șanse mari să închei un capitol mai dificil din acest an, să semnezi niște documente importante și trebuie să ai grijă unde le pui la păstrare. Dacă sunt acte legate de vânzarea sau cumpărarea unei case, fii atentă să obţii toate documentele originale. Mai târziu, poţi intra în conflict cu unele persoane care au uitat ce au semnat. La serviciu, se adună tot mai mult de lucru, dar eşti motivată financiar.

Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie – zodia Balanță

Vei avea o perioadă bună la final de august, cu mici succese profesionale şi câştiguri bune care te vor ambiționa. Dar trebuie să fii mai atentă la intenţiile colegilor de muncă. Unii vor încerca să îţi răpească din bucuria reuşitei. În dragoste, când îţi doreşti atât de mult să ai parte de ceva deosebit, este imposibil să nu reuşeşti. Foarte curând vei petrece mai mult timp cu bărbatul de care te-ai îndrăgostit.

Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie – zodia Scorpion

Gândește-te la prioritățile tale și nu mai pierde timpul cu lucruri mărunte. Merită să faci tot posibilul să schimbi o situaţie care te face nefericită şi din care ţi se pare aproape imposibil să ieşi. Perseverează şi vei avea parte de rezultate mai bune. Tot ce ţi-ai pus în minte, vei reuşi, mai ales după data de 28 august, când vei aduna și banii de care ai nevoie pentru planurile tale.

Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie – zodia Săgetător

Lași în urmă vacanțele și te întorci la muncă. Lucrezi mult şi vei avea unele zile mai obositoare. Dar ai un scop bine definit şi aproape tot ce faci, faci pentru bunăstarea copiilor tăi. La serviciu, cineva stă tot timpul cu ochii pe tine. La sfârşit de lună îţi va cere un raport despre tot ce ai făcut, dar mai ales despre situaţia bugetului. Fii atentă la toate documentele importante de care te ocupi.

Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie – zodia Capricorn

Se anunță evenimente noi și vin schimbări care vor fi benefice. În cazul unora, nu vei vedea rezultatele bune prea repede, dar cu timpul te vei convinge că ai luat deciziile bune. În situaţiile mai dificile, negociază. Uneori vei avea senzaţia că laşi prea mult de la tine, dar te vei gândi la bunăstarea familiei. Banii pe care îi vei primi la final de lună te vor ajuta să depăşeşti momentele de cumpănă.

Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie – zodia Vărsător

Muncești mult, dar vei fi puţin dezamăgită de cum merg lucrurile și mai ales de banii pe care îi primești. Se pare că ești îngrijorată pentru copii pentru că nu le poți oferi tot ce au nevoie. Dar trebuie să acţionezi cu totul altfel, dacă vrei să îi ajuţi. Trebuie să îi ambiționezi pe ei să învețe mai bine și să muncească mai mult pentru a-și atinge visurile. Începe școala și au nevoie de tine să le fii alături.

Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie – zodia Pești

Vor veni câteva zile mai relaxante și vei avea parte de întâlniri plăcute. În curând, vei avea timp să te mai vezi şi cu prietene pe care le-ai neglijat în ultima vreme. Dar, la întâlnirile legate de serviciu, ar fi bine să îţi schimbi atitudinea binevoitoare. Şedinţa sau discuţia cu şefii va fi tensionată. În dragoste, lucrurile nu merg prea bine. Soțul îţi dă de înţeles că s-a instalat rutina între voi doi.