Horoscopul săptămânii25 iunie – 1 iulie  – zodia Berbec

Încearcă să te întâlneşti mai des cu cei dragi, distrează-te şi petrece clipe relaxante alături de ei. Mici evenimente de familie sau aniversări în grupul tău de prieteni îţi vor aduce aminte să te gândeşti mai mult la persoanele care ţin la tine. În următoarele zile, proiectele ambiţioase de carieră sau proiectele de casă nu vor fi favorizate, dar relaţiile cu cei din jur vor fi în prim plan.

Horoscopul săptămânii 25 iunie – 1 iulie– zodia Taur

Te bucuri de o perioadă foarte bună, în care astrele vor favoriza zodia ta. Soarele din Rac şi Venus din Leu îţi oferă o recompensă financiară neaşteptată sau șansa de a face ceva deosebit pentru familie. Venus te poate ajuta să pui pe roate un proiect costisitor, poate chiar renovarea casei sau achiziția unei mașini. Este o perioadă bună pentru investiții care să îți ofere mai mult confort.

Horoscop săptămânal 25 iunie – 1 iulie – zodia Gemeni

Este posibil să apară schimbări în programul tău obișnuit care îți dau viața peste cap. Caută un sfat și sprijin la persoanele care știi că te pot ajuta. Este posibil ca o persoană, care ţi-a adus un prejudiciu, să îşi îndrepte greşeala şi să te recompenseze pentru pierderea suferită. După data de 27 iunie, astrele sunt mai generoase cu tine şi te ajută să pleci în călătorie şi să te bucuri de câteva zile fără griji.

Horoscopul săptămânii 25 iunie – 1 iulie – zodia Rac

Bucură-te de dragoste şi de zilele liniștite pe care ţi le-a hărăzit Venus, spre sfârşitul lunii iunie. Până pe data de 27 iunie, Venus se află în zodia ta și îți poate aduce mai mult noroc în viața de cuplu, iar dacă ești singură îți poate scoate în cale pe cineva care merită atenția ta. Totodată, Venus promite şi venituri mai consistente în ultimele zile de iunie, să pui deoparte bani pentru vacanţa visată.

Horoscopul săptămânii 25 iunie – 1 iulie – zodia Leu

Te aşteaptă câteva zile mai tensionate la sfârşitul lunii iunie, după Luna plină din Capricorn care anunță multă muncă. Dar vor fi și zile frumoase, pentru că Venus este în zodia ta și îți aduce armonie, dragoste și câteva mici succese la serviciu, care te vor face mai optimistă. În ceea ce privește micile probleme cotidiene, este mai bine să aştepţi, decât să te impui şi să critici pe toată lumea.

Horoscopul săptămânii 25 iunie – 1 iulie – zodia Fecioară

Profită de tranzitul lui Mercur prin Gemeni care va fi favorabil zodiei tale. Se pare că vei avea parte de o perioadă excelentă din punct de vedere financiar, vei primi o sumă de bani la care nu te aștepţi şi vei rotunji economiile pe care le-ai făcut deja. Dacă ai datorii, este posibil ca o persoană apropiată să te ajute să le plăteşti, fără nicio obligaţie. Se pare că este vorba de un sprijin consistent din partea părinților. 

Horoscopul săptămânii 25 iunie – 1 iulie – zodia Balanță

Vor veni schimbări la serviciu sau în domeniul în care lucrezi și trebuie să înveți lucruri noi. Spre sfârşitul lunii iunie, vei traversa o perioadă tensionată, în care vei avea numeroase discuţii neplăcute cu persoane de care depinzi în munca ta. Astrele vor însenina atmosfera după data de 28 iunie, când vei găsi noi soluții fără să te cerţi cu nimeni. Vor fi alături de tine oamenii care te apreciază.

Horoscop săptămânal 25 iunie – 1 iulie – zodia Scorpion

Ți-ar prinde bine o perioadă mai relaxată, iar zilele de la sfârșitul lunii iunie sunt excelente pentru o scurtă vacanță sau pentru o escapadă la mare. Este timpul să iei o pauză, să laşi munca pe umerii altora şi să te bucuri de câteva zile odihnitoare. Dacă nu te poți desprinde de obligațiile tale de la serviciu, încearcă să găsești o activitate simplă, care să te relaxeze după amiaza și să îți menajezi sănătatea.

Horoscopul săptămânii 25 iunie – 1 iulie – zodia Săgetător

Apar noi oportunități și vei fi motivată să îţi aduci aminte de obiectivele ambiţioase la care ai renunţat. Se pare vei munci mai mult pentru a le atinge. Mercur te ajută la sfârşit de iunie cu un buget mai mare, iar un prieten foarte bun este dispus să te susţină financiar dacă vrei să te ocupi de un proiect costisitor. Ai toate şansele să îţi îndeplineşti dorința și apoi să te bucuri de câteva zile de relaxare. 

Horoscopul săptămânii 25 iunie – 1 iulie – zodia Capricorn

Vei avea câteva zile fericite și frumoase, după ce Luna plină vizitează zodia ta. Îţi faci prieteni noi la serviciu, cunoşti oameni cu pasiuni interesante şi este posibil să te alături unui grup dedicat unei cauze umanitare. Pe de altă parte, ultimele zile de iunie sunt potrivite și pentru o scurtă perioadă de vacanţă sau călătorii. Lasă deoparte treburile care nu sunt urgente și distrează-te mai mult.  

Horoscopul săptămânii 25 iunie – 1 iulie – zodia Vărsător

Vei avea mult de lucru, mai ales în ultimele zile înainte de a se încheia luna iunie, dar vei avea și rezultate bune. Va fi o perioadă prosperă pentru că vei primi și bani frumoși, poate chiar un bonus sau o recompensă pe lângă salariu. Sunt bani care te vor ajuta să pui pe roate un proiect personal sau pe care îi poți folosi să pleci într-o călătorie frumoasă, mai ales dacă nu ai avut concediu de multă vreme.

Horoscopul săptămânii 25 iunie – 1 iulie – zodia Pești

Vei avea o perioadă foarte bună, datorită lui Venus care se află în Rac până pe 27 iunie. Vei fi mai liniștită, vei rezolva rapid tot felul de mici probleme legate de casă și vei primi bani. În zilele următoare, te poți gândi la activități mai relaxante, la mici proiecte creative, la tot felul de evenimente pentru copii. Nu ezita să mergi la teatru sau la film, dacă ai copii, pentru a le oferi o zi distractivă.