Horoscop săptămânal 25 – 31 martie  – zodia Berbec

Este perioada cea mai bună să te ocupi de casă, să schimbi anumite lucruri mai vechi. La serviciu sau în relaţia cu rudele vor apărea anumite probleme, aşa că atmosfera de acasă trebuie să fie cât mai plăcută. Atenţie la colegii care ştiu să profite din orice. Unii dintre ei nu sunt nici prea sinceri, şi nici prea corecţi. S-ar putea să lase lucrurile neterminate și vor apărea situații dificile.

Horoscop săptămânal 25 – 31 martie – zodia Taur

Aştepţi o veste sau o schimbare care va veni din partea unei persoane care te iubește foarte mult. Ea te va ajuta să îndrepţi o situaţie injustă în familie. La serviciu, în discuţiile care se vor isca la începutul săptămânii viitoare, trebuie să îţi susţii punctul de vedere. Există destui colegi care vor să distrugă echilibrul relaţiilor profesionale, pentru că nu fac față noilor cerințe și rămân în urmă.

Horoscop săptămânal 25 – 31 martie – zodia Gemeni

Primeşti salariul sau primești niște bani din familie pe care trebuie să îi investeşti în ceva profitabil. La începutul toamnei vei putea culege şi roadele. Până atunci, ai răbdare! În zilele următoare, este posibil să te confrunţi cu probleme de familie care se vor rezolva numai cu o cheltuială mare. Dacă ai copii, este posibil să aibă probleme de sănătate şi vei merge cu ei pe la medici.

Horoscop săptămânal 25 – 31 martie – zodia Rac

Faci o greşeală faţă de cineva drag, iar efectele ei se vor simţi în timp. Relaţia de prietenie dintre voi se poate răci, dacă nu faci un efort să îi acorzi mai multă atenţie. Relaţia de dragoste poate fi mai frumoasă, dacă asculţi şi de micile dorinţe ale partenerului tău de viaţă. Dacă eşti la începutul unei noi relaţii, lucrurile vor evolua mai repede decât doreşti și este posibil să renunți la unele planuri personale.  

Horoscop săptămânal 25 – 31 martie – zodia Leu

Eşti îngrijorată din cauza unei situaţii noi şi dificile care apare la serviciu. Un grup de colegi care trebuie să o rezolve, ia decizii pripite și încurcă lucrurile. Renunţă prea repede la un proiect pe care tu îl consideri foarte important. Banii se adună tot mai greu în bugetul familiei. Eşti nevoită să faci cheltuieli şi chiar să te împrumuţi. Cere sprijinul unei rude pentru a acoperi datoriile, dacă este nevoie.  

Horoscop săptămânal 25 – 31 martie – zodia Fecioară

Te însoţesc astre benefice zilele acestea și îți va merge bine. Vei scăpa de problemele pe care ţi le crează o persoană cu care ai relaţii profesionale. Dacă parteneriatul vostru a intrat în impas, acum ai şanse mari să găseşti o soluţie şi să scapi de el în mod onorabil. În general, îţi va merge foarte bine în următoarele zile şi te vei simţi chiar răsfăţată de soartă. Ba chiar vei primi un cadou.

Horoscop săptămânal 25 – 31 martie – zodia Balanță

Vor veni zile dinamice și vei fi mereu în mişcare. Te muţi sau muţi lucruri importante din casă, faci planuri pentru excursii şi îţi schimbi planurile de viitor. În familie, fii atentă şi deschisă la propunerile celor dragi. Învaţă să îi asculţi când se plâng, chiar dacă pretenţiile lor îţi par doar mici capricii. Cineva îţi face o favoare la serviciu şi îţi câştigă prietenia pentru mult timp.

Horoscop săptămânal 25 – 31 martie – zodia Scorpion

Eşti deschisă la schimbări şi vei avea discuții interesante cu prietenii care încearcă să pună pe roate o afacere sau un proiect caritabil. În familie, trebuie să faci un compromis destul de mare în favoarea unei persoane bolnave. Este posibil să îţi petreci mult timp în compania ei. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, vei găsi acum câteva oferte bune şi vei alege un drum nou şi stabil.

Horoscop săptămânal 25 – 31 martie – zodia Săgetător

Oamenii te apreciază pentru optimismul tău și îți caută prietenia. Tocmai această încredere în viitor te va face să treci cu bine peste obstacolele care vor apărea curând în calea ta. Unele persoane pe care le cunoşti destul de bine îşi schimbă atitudinea faţă de tine. Eşti surprinsă de alegerile lor şi preferi să acţionezi singură. Este posibil să ai probleme de comunicare şi cu partenerul de viaţă.

Horoscop săptămânal 25 – 31 martie – zodia Capricorn

Apar situații în familie care necesită prudență și decizii ferme. Poate că aveți nevoie de un avocat sau de un notar bine pregătit. Dacă ai îndoieli în privinţa deciziilor pe care le pot lua părinții tăi, ar fi bine să apelați la un specialist. Un bărbat dintre rudele mai în vârstă va avea probleme de sănătate, iar situația se va complica în următoarele săptămâni, chiar dacă primește tratament adecvat.  

Horoscop săptămânal 25 – 31 martie – zodia Vărsător

Trebuie să rezolvi tot felul de lucruri urgente, mai ales la serviciu. Aştepţi bani sau o plată care, din păcate, şi săptămâna aceasta va fi amânată. Te preocupă echilibrul bărbatului cu care îţi împarţi viaţa. Eşti dezamăgită de discuţiile pe care le aveți despre planuri comune la care el ar vrea să renunțe. Apar și probleme de sănătate pe care nu trebuie să le tratezi cu indiferenţă.

Horoscop săptămânal 25 – 31 martie – zodia Pești

Eşti implicată într-o activitate care îţi provoacă destule dureri de cap, dar care, într-un final, îţi va aduce multă bucurie. Te muţi, îţi renovezi casa sau vrei să construieşti una nouă. Este un proiect care implică foarte mulţi bani şi vei ieşi din el cu datorii. Abia în prima lună de vară vei reuşi să scapi de ele. La serviciu, încearcă să te detașezi de colegii dezinteresați care nu se achită de obligații la timp.