Horoscop săptămânal 24 – 30 iunie  – zodia Berbec

Pot apărea probleme în relația cu prietenii tăi, mai ales după Luna nouă din 28 iunie. Se pare că te vei îndepărta de unii dintre ei, poate pentru că sunt nevoiți să se mute în altă localitate sau poate pentru că nu mai aveți mare lucru în comun. Spre sfârşitul săptămânii, te întâlneşti întâmplător cu un fost coleg de şcoală sau cu o prietenă pe care nu ai mai văzut-o de foarte mulţi ani, iar revederea îți face bine.

Horoscop săptămânal 24 – 30 iunie – zodia Taur

Vei fi tot mai ocupată cu părinții tăi care au probleme de sănătate. Unele dintre problemele voastre nu vei reuşi sub niciun chip să le rezolvi. Până joi vei fi mereu pe drumuri iar oboseala şi grijile nu te lasă să te odihneşti. Soluţia pe care o aşteptai va veni însă după o noapte de veghe în care vei despica firul în patru alături de cea mai bună prietenă. La serviciu, unele schimbări îţi aduc veşti bune.

Horoscop săptămânal 24 – 30 iunie – zodia Gemeni

Vei descoperi o situație neplăcută în familie sau o minciună care îți provoacă dezamăgire. Te fereşti să pedepseşti persoanele vinovate sau să te răzbuni, pentru că nu ai avea nimic de câştigat. Te deranjează şi delăsarea colegilor care nu se implică la fel de mult ca tine în noile activități de la serviciu. Cu toate acestea, te vei simți mult mai bine când vei rezolva singură situațiile încurcate.

Horoscop săptămânal 24 – 30 iunie – zodia Rac

Ai grijă de partenerul de viață, deoarece Luna nouă din 28 iunie poate aduce un moment critic în căsnicie. Soţul se poartă distant şi simţi nevoia să îi pui la încercare dragostea. Dar îţi va oferi singur dovada cea mai bună că te iubește, deoarece va fi alături de tine în cele mai dificile momente. El te va sprijini să treci peste dezamăgirile de la serviciu, unde este posibil să se reducă salariile.

Horoscop săptămânal 24 – 30 iunie – zodia Leu

Pune la cale o mică aventură, o excursie sau o călătorie care poate reînvia pasiunea de altădată. Relația de cuplu are nevoie de o revigorare și poate fi o perioadă bună pentru o vacanță doar în doi. Dar nu uita acasă medicamentele pentru dureri de cap şi de stomac. Vei avea parte de momente foarte plăcute, dar sunt posibile unele probleme de sănătate. Vestea bună este că se vor remedia ușor!

Horoscop săptămânal 24 – 30 iunie – zodia Fecioară

Se anunță ședințe și discuții mai ample despre activitățile de la serviciu și despre îmbunătățirea unora dintre ele. Vei afla curând și opinia şefului despre activitatea ta la serviciu. Faţă de colegii tăi eşti mai radicală şi te aştepţi să îţi acorde mai mult respect. Priveşte situaţia cu calm, chiar dacă nu toată lumea își dă silința ca treburile să se desfășoare ordonat și rapid. Tu poți face progrese și singură!

Horoscop săptămânal 24 – 30 iunie – zodia Balanță

Este posibil să apară probleme legate de starea ta de sănătate, dar lucrurile care par complicate vor primi soluţii foarte simple. Treci prin multe emoţii, mai ales în preajma zilei de 28 iunie, dar trebuie să te gândeşti la priorităţile tale și la confortul tău. La mijlocul săptămânii viitoare, se pare că vor veni vești mai bune legate de bani, vei pune o sumă consistentă deoparte sau vei face rezervări pentru vacanță.

Horoscop săptămânal 24 – 30 iunie – zodia Scorpion

Ești preocupată de soarta unei anumite persoane, iar probleme ei rămân constant în gândurile tale. Te lupţi cu presentimentul că lucrurile vor lua o întorsătură neplăcută. Marţi vei avea o discuţie foarte sinceră cu o rudă care te poate ajuta și cu bani, și cu influența ei. Acasă, încearcă să găseşti cât mai multe lucruri de făcut împreună cu partenerul tău, deoarece îţi duce lipsa şi se teme că te pierde.

Horoscop săptămânal 24 – 30 iunie – zodia Săgetător

Vei câştiga mai mulți bani la finalul lunii iunie, bani care îţi lipsesc de atâta timp şi cu care vei reuși să îţi îndeplineşti o dorinţă legată de amenajarea casei. Fii atentă la modul în care vorbeşti cu rudele soţului sau cu persoanele mai în vârstă din familie. Dacă faci o gafă faţă de ei, nu sunt dispuşi să te ierte prea curând. La serviciu, vei avea noroc pentru să se schimbă modul de lucru şi te ocupi mai mult de ceea ce îți place.

Horoscop săptămânal 24 – 30 iunie – zodia Capricorn

Păstrează-ţi umorul chiar dacă se întrevăd momente tensionate în familie. O glumă bună risipeşte gândurile negre oricând. Între colegii de muncă sau de şcoală poți descoperi o persoană cu două feţe. Fii diplomată în relaţia cu această persoană, mai ales dacă aveți idei diferite și este posibil să intrați în conflict. Nu o lăsa se te cunoască prea bine, pentru că va încerca să profite de slăbiciunile tale.

Horoscop săptămânal 24 – 30 iunie – zodia Vărsător

Vor veni zile mai bune la final de iunie. Se adună bani, poate dintr-un bonus sau poate dintr-o majorare de salariu, iar banii primiți în plus pot fi folosiți pentru o vacanță. Dacă nu poți beneficia acum de concediu, încearcă să rezolvi anumite probleme de familie, mai ales în preajma zilei de 28 iunie. Este posibil ca unul dintre copii să aibă nevoie de sprijin financiar sau de un calculator nou.

Horoscop săptămânal 24 – 30 iunie – zodia Pești

Se întrevăd drumuri lungi, dar vizitele pe care le vei face te ajută să fii binedispusă. Vei întări legătura cu prietenele tale cele mai bune. Relaţii mai puţin frumoase ai doar cu persoane care vor să profite de tine sau să îţi vândă ceva. Cineva apropiat din familie se îmbolnăveşte şi trebuie să ai grijă de el. Poate fi o afecţiune contagioasă şi vei fi afectată şi tu, dacă nu iei măsuri de precauţie.