Vei reuși să rezolvi toate chestiunile bănești și să închei discuțiile neplăcute cu unele persoane din cercul tău de apropiați. În a doua decadă a lunii februarie, îți merge mai bine din punct de vedere financiar și, curând, vei mai pune niște bani deoparte. În familie, momentele cele mai frumoase sunt legate de o reușită a soțului tău, care va avea toate motivele să sărbătorească.

 

Taur 21.04 – 21.05

Fii prudentă, dacă trebuie să iei decizii majore la serviciu. Gândește-te de două ori înainte de a promite ajutor unui coleg sau înainte de a-ți asuma anumite responsabilități. Cu timpul, toate aceste obligații se vor schimba și, poate, vor crește. E greu să refuzi, dar este și mai greu să îți asumi singură sarcini dificile. Fii diplomată și discută cu toți ceilalți care se pot implica în munca ta.

 

Gemeni 22.05 – 21.06

Mercur pune la cale călătorii, cumpărături scumpe și distracții, dar tu trebuie să alegi doar ceea ce îți place. Marele astru își încheie mersul retrograd în semnul Vărsătorului și revine în forță în sectoarele pe care le preferă. Dacă trebuie să pleci la drum lung, la mijlocul lunii februarie toate îți vor merge din plin și vei reuși să îți atingi obiectivele. Profită de această perioadă benefică!

 

Rac 22.06 – 22.07

Îți merge tot mai bine, după intrarea lui Venus în semnul de Apă al Peștilor. Luna februarie este o perioadă excelentă pentru nativii Raci. Marele astru al iubirii și Soarele vor amplifica lucrurile bune pe care ți le oferă elementul Apă, astfel că sănătatea, familia și viața de cuplu vor fi protejate. Dacă ai planuri pentru renovarea casei, este momentul să îți cumperi toate cele necesare.

 

Leu 23.07 – 22.08

Vei fi cooptată în activități noi, care îți vor deschide perspective nebănuite. Dacă nu mai ai datorii sufletești din trecut, este timpul să te gândești la schimbări și la persoanele noi din viața ta. Începe o perioadă a transformărilor, în care relațiile și buna înțelegere cu cei din jur îți vor aduce multe beneficii. Dacă primești o ofertă să lucrezi în alt loc sau să începi o colaborare, noul contract va fi de bun augur.

 

Fecioară 23.08 – 22.09

Te bucuri de o perioadă plină, în care vei putea realiza multe lucruri frumoase. Mercur este de partea ta, iar influența lui benefică se va simți în orice întreprinzi. Dacă vrei să faci cumpărături deosebite, vei găsi oferte bune. Dacă vrei să faci o călătorie prin țară sau să îți vizitezi rudele, vei fi primită peste tot cu brațele deschise. Multe persoane dragi așteaptă să te vadă și să le treci pragul.

 

Balanţă 23.09 – 22.10

Abține-te de la comentarii, când toată lumea în jur este agitată și nervoasă. Te confrunți, în aceste zile, cu persoane ambițioase și orgolioase, care nu vor recunoaște că au greșit. Îți trebuie multă răbdare să discuți despre alegerile lor și să încerci să îndrepți lucrurile. După 11 februarie, când Mercur își încheie mersul retrograd, vor veni zile mai bune și vei avea noroc la câștiguri.

 

Scorpion 23.10 – 21.11

Te ocupi mai mult de casă și de cumpărăturile necesare familiei. Îți faci planuri legate de copii și le dedici tot timpul tău liber. Vor fi momente în care vei avea nevoie de timp și pentru tine, să te îngrijești și să te ocupi de garderoba de primăvară. Toate aceste activități plăcute te vor relaxa și îți vor oferi liniștea de care aveai nevoie. După 11 februarie, va începe o perioadă mai bună financiar.

 

Săgetător 22.11 – 20.12

Vei avea un obstacol de depășit și simți, în anumite momente, că eforturile tale sunt în zadar. Oricât de greu ar fi, nu renunța să lupți pentru ceea ce dorești. Curând, în a doua decadă a lunii februarie, lucrurile vor evolua în direcția cea bună. Dacă sunt probleme în cuplu, timpul și liniștea te vor ajuta să le depășești. Dacă sunt probleme legate de bani, vei primi sprijinul familiei.

 

Capricorn 21.12 – 20.01

Caută ceva nou, încearcă activități distractive și încearcă să faci ceva deosebit pentru tine să evoluezi în direcția dorită. Dacă lucrurile de care ești nemulțumită stagnează, nu vei reuși să schimbi nimic în viața ta. În aceste zile, astrele favorizează rezolvarea problemelor casnice, de familie și de dragoste. Profită de momentele benefice și cere sprijinul partenerului tău de viață.

 

Vărsător 21.01 – 19.02

Încep zile frumoase și destinse, iar veștile bune pe care ți le pregătește Mercur îți vor descreți fruntea. După trei săptămâni de retrogradare, marele astru al banilor negoțului și călătoriilor revine la mers direct în zodia ta și dă undă verde tuturor planurilor tale mai deosebite. Vei găsi resurse noi și mijloace eficiente să obții ceea ce dorești mult mai repede!

 

Peşti 20.02 – 20.03

Învață să lași în urmă resentimentele, mai ales dacă nu ai dovezi clare că ai fost uitată sau trecută cu vederea. Ești o fire sociabilă și oamenii te apreciază. Dacă apar probleme de comunicare cu unele dintre persoanele apropiate, găsește puțin timp liber să ieși la o cafea cu ele și să discutați tot ceea ce vă supără. Vei descoperi că prietenii tăi au mare nevoie de tine, dar nu îndrăznesc să te deranjeze.