Horoscop săptămânal 23 – 29 septembrie – zodia Berbec

Se pare că vei avea nevoie de odihnă în ultimele zile de septembrie. Poate că a fost o perioadă tensionată pentru tine, cu multe drumuri și responsabilități la serviciu. Este timpul să te gândești la tine și să te menajezi. Mai ales în preajma Lunii noi, care va fi pe data de 25 septembrie, în zodia Balanței, este bine să te ocupi de starea ta de sănătate și să găsești un echilibru între muncă și serviciu.

Horoscop săptămânal 23 – 29 septembrie– zodia Taur

Fii prudentă în relația de dragoste și nu lăsa pe nimeni să te influențeze. Există riscul ca socrii sau alte rude din familia voastră extinsă să încerce să strecoare unele bârfe. Ai grijă de familia ta și păstrează o atmosferă cât mai destinsă în familie. Soțul tău are nevoie de înțelegerea și de aprecierea ta, mai ales dacă se află la început pe un drum nou în carieră. Succesul lui va fi de bun augur pentru amândoi.

Horoscop săptămânal 23 – 29 septembrie – zodia Gemeni

Mercur retrograd părăsește zodia Balanței pentru câteva zile și se întoarce în zodia Fecioarei, până pe data de 2 octombrie. Tranziția aceasta sporește îngrijorările cu privire la bani, serviciu și stabilitatea locului de muncă. Rezolvă totul pas cu pas, evită cheltuielile inutile și încearcă o vreme să te abții de la proiecte costisitoare. Ultima decadă a lunii septembrie este o perioadă bună pentru economii.

Horoscop săptămânal 23 – 29 septembrie – zodia Rac

Te îngrijorează noi probleme personale, poate chiar de sănătate, şi ai nevoie de bani să le rezolvi. S-ar putea să te ajute un frate cu bani pentru analizele medicale mai scumpe. La serviciu, încearcă să distribui munca în echipă, altfel îţi va fi foarte greu să duci la bun sfârşit tot ce ai de făcut. Ieşi cu colegele în oraş, să vă împrieteniţi. Într-o atmosferă destinsă şi veselăm, veţi reuşi să lucraţi cu mai mult spor. 

Horoscop săptămânal 23 – 29 septembrie – zodia Leu

Va fi o perioadă tensionată și vei avea mai mult de lucru. Persoanele cu care ai colaborat în trecut vor încerca să te atragă în planurile lor de viitor. Marte te îndeamnă să lucrezi alături de ele din nou, dar numai dacă ești plătită echitabil. În familie, te vei concentra asupra activității de la școală a copiilor. Fără sprijinul tău, cei mici nu vor reuși să țină pasul cu toate temele și proiectele noi.

Horoscop săptămânal 23 – 29 septembrie – zodia Fecioară

Vei avea ocazia să îndrepţi o greşeală şi să recompensezi o prietenă care a fost mereu lângă tine. Mercur este retrograd în zodia ta, în ultima decadă a lunii septembrie, astfel că pot apărea pierderi financiare. Împrumută o sumă mai mică de bani pentru a plăti câteva facturi, dar evită împrumuturile prea mari. Mici probleme de sănătate te împiedică să munceşti în fiecare zi. Dar durerile vor trece!

Horoscop săptămânal 23 – 29 septembrie – zodia Balanță

Analizează cu atenție bugetul de cheltuieli și încearcă să pui deoparte niște bani. Vei primi curând recompensele pe care le aştepţi, dar sumele tot nu sunt de ajuns pentru tot ce ai tu nevoie. De aceea, Marte te sfătuieşte să strângi bani, dacă vrei să îţi pui în aplicare toate planurile până la sfârșitul lunii. Când ai timp liber, ia legătura cu prietenele apropiate şi petrece câteva ore plăcute în compania lor.  

Horoscop săptămânal 23 – 29 septembrie – zodia Scorpion

Este posibil să te confrunți cu schimbări care nu sunt chiar pe placul tău la serviciu. Poate că vei fi nevoită să lucrezi în altă echipă sau în altă locație. În viața personală, dacă ești singură, nu este exclus să primești un mesaj de la un bărbat care te admiră. El aşteaptă doar un semn din partea ta să îşi declare sentimentele. Singurătatea poate lua sfârşit, dacă eşti dispusă îi acorzi o şansă.

Horoscop săptămânal 23 – 29 septembrie – zodia Săgetător

Îți este mai greu să te descurci din punct de vedere financiar. Primești mai puțini bani, dar multe lucruri noi pot fi făcute în casă și fără investiții mari. Este o perioadă bună să fii creativă și să faci lucruri noi pentru copii, fără să cumperi obiecte scumpe. Spre sfârşitul lunii, vor veni și câştiguri mai mari. Atenţie la durerile de stomac! Evită să mai consumi alimente prea grase de acum încolo.

Horoscop săptămânal 23 – 29 septembrie – zodia Capricorn

Ar fi bine să te ocupi din nou de treburile pe care nu ai reuşit să le rezolvi la început de  septembrie. Partenerul de viaţă încearcă să te grăbească să iei o decizie legată de viitorul lui. Este posibil să plece o vreme din oraş sau din ţară, iar relaţia voastră va fi cu totul alta. Obiceiurile tale de zi cu zi sunt destul de costisitoare, iar Saturn te îndeamnă să faci o schimbare în acest sens.

Horoscop săptămânal 23 – 29 septembrie – zodia Vărsător

Încearcă să amâni obligaţiile faţă de familie care implică călătorii şi multă muncă. Zilele acestea ar trebui să stai mai mult pe acasă și să cheltuiești cât mai puțini bani. Vei fi mulțumită de economiile pe care le faci. La serviciu, atmosfera devine mai relaxată. Ai un program mai uşor şi găseşti o soluţie să rezolvi totul mai repede. Ba chiar vei găsi noi clienți pentru produsele voastre și vei fi apreciată.  

Horoscop săptămânal 23 – 29 septembrie – zodia Pești

Ocupă-te mai mult de sănătate. Este momentul să adopţi un regim alimentar sănătos şi să asculţi de sfaturile medicului tău. Dacă nu iei măsuri şi nici nu te odihneşti suficient, poţi avea probleme cu tensiunea şi cu inima. La mijlocul săptămânii trebuie să te fereşti de persoanele care vin cu tot felul de propuneri la locul tău de muncă. Sunt doar nişte profitori, care vorbesc mult, dar nu rezolvă nimic.