Horoscopul săptămânii 23 – 29 aprilie  – zodia Berbec

Vei fi puternic influențată de Marte care traversează acum zodia Racului și care va aduce schimbări în viaţa personală. Energia lui Marte este destul de generoasă şi te ajută să îți consolidezi relaţia intimă. Dacă ești într-un cuplu cu vechime, discutați tot mai des despre destinaţiile de vacanţă şi renovarea casei. Dacă ești singură, fii cât mai sociabilă și vei găsi pe cineva.

Horoscopul săptămânii 23 – 29 aprilie – zodia Taur

Vei avea cele mai mari şanse să găseşti un partener, dacă te decizi să pui capăt singurătăţii. În următoarea perioadă, mai ales în preajma sărbătorilor de Paște, Saturn te va învăţa să îţi controlezi emoţiile şi impulsurile, să transformi o relaţie pasională care nu pare să aibă mare succes, într-o legătură de lungă durată. Vei fi mult mai hotărâtă în orice decizie legată de viaţa de cuplu. 

Horoscopul săptămânii 23 – 29 aprilie – zodia Gemeni

Se anunță provocări la serviciu. Ultimele zile de aprilie, înainte de vacanța de Paște, vor fi destul de obositoare. Trebuie doar să ţii pasul cu ritmul tot mai accelerat al celorlalţi colegi ambiţioşi sau cu ritmul şefilor tăi. Nu este exclus ca, pe lângă şefii deja cunoscuţi, să apară unii noi care impun un alt standard de lucru şi obiective mult mai complexe. Dar provocările te ajută să te dezvolți și vor fi binevenite!

Horoscopul săptămânii 23 – 29 aprilie – zodia Rac

Îl vei avea de partea ta pe Marte, care intră în Rac din data de 23 aprilie. Din cauza lui, programul tău va fi mai încărcat. Poate vei descoperi şi alte domenii de interes, un hobby sau o colaborare care îţi poate aduce câştiguri. Este o şansă bună să sporeşti bugetul familiei, pentru că salariul tău va rămâne neschimbat cel puțin în prima jumătate a anului 2021. Pe de altă parte, profită din plin de zilele libere de Paște.   

Horoscopul săptămânii 23 – 29 aprilie – zodia Leu

Fii hotărâtă în tot ceea ce faci! Te aşteaptă o perioadă în care vei avea parte de câteva momente cruciale pentru viitorul tău. Calendarul încărcat şi eforturile pe care le depui la serviciu te obligă să îţi schimbi programul de zi cu zi. Trebuie să te pliezi pe noile cerinţe de la locul de muncă. Trebuie să fii flexibilă şi diplomată, ca să nu îţi pierzi avantajele obţinute până acum.

Horoscopul săptămânii 23 – 29 aprilie – zodia Fecioară

S-ar putea ca unele idei sau planuri începute în aprilie să nu meargă prea grozav. Ar fi indicat să te îndrepţi către activităţi sau proiecte pe care ştii că le poţi îndeplini cu succes. De aceea, trebuie să fii foarte hotărâtă, dacă vei avea ocazia să găseşti astfel de proiecte, iar şansele cele mai mari le vei avea după data de 24 aprilie. În familie, fii cumpătată și bine organizată cu pregătirile de Paște.

Horoscopul săptămânii 23 – 29 aprilie – zodia Balanță

Eşti o fire optimistă şi obstacolele de care te-ai lovit până acum nu te-au demoralizat. Astrele te sfătuiesc să îţi păstrezi prezenţa de spirit şi în perioada care urmează, mai ales în vacanța de Paște care se anunță frumoasă și senină pentru zodia ta. Fie te vei distra alături de copii, fie vei petrece cu un grup restrâns de prieteni departe de casă, în locuri unde ai mai avut parte de vacanțe frumoase.

Horoscopul săptămânii 23 – 29 aprilie– zodia Scorpion

Vei fi nevoită să munceşti mai mult în zilele dinainte de vacanța de Paște. Se pare că trebuie să repari unele greşeli din trecut, fie ale tale, fie ale unei persoane dragi. Din data de 23 aprilie, Marte va intra în zodia Racului, semn de Apă ca şi zodia ta, ceea ce poate avea numeroase efecte benefice asupra ta. Marte favorizează inițiativele în viaţa de cuplu, planurile în doi şi mai ales activitățile din timpul liber. 

Horoscopul săptămânii 23 – 29 aprilie – zodia Săgetător

Va fi o perioadă mai aglomerată şi mai solicitantă la muncă înainte de Paște. Dar este şi perioada cu cele mai multe şanse să obţii venituri mai bune sau să găseşti o altă sursă de câştiguri. Până la sfârşitul lunii aprilie este indicat să nu îţi faci niciun plan legat de banii pe care ai reuşit să îi pui deoparte. După ce ți-ai stabilit o listă de priorități, relaxează-te și bucură-te de zilele libere de Sărbătoare.

Horoscopul săptămânii 23 – 29 aprilie – zodia Capricorn

Ai muncit destul de mult de la începutul anului, dar situaţia se schimbă şi te poţi gândi la activitățile plăcute pe care le vei face în vacanța de Paște. Mercur favorizează achiziţia de lucruri mai scumpe, aparatură electrocasnică, o maşină nouă sau bilete de călătorie spre destinaţii îndepărtate. Dacă ai suficienți bani și poți călători în străinătate, nu pierde această ocazie de Paște.

Horoscopul săptămânii 23 – 29 aprilie – zodia Vărsător

Vei avea zile frumoase în ultima decadă de aprilie. Viaţa intimă, viaţa de familie şi planurile pe care ţi le faci împreună cu persoana iubită pot fi favorizate din plin de Venus și de Mercur. Astrul iubirii poate aduce o schimbare de atmosferă în familie chiar înainte de Sărbătorile de Paște, iar Mercur va avea grijă de economiile tale. Trebuie doar să limitezi cheltuielile la lucrurile de care aveți nevoie.

Horoscopul săptămânii 23 – 29 aprilie – zodia Pești

Este adevărat că îţi place să lucrezi pe cont propriu şi să nu depinzi de nimeni, dar Marte te va pune în câteva situaţii dificile, în care vei avea nevoie de colaborarea unor persoane apropiate. Se apropie vacanța de Paște și trebuie să finalizezi mult mai repede anumite proiecte la care lucrezi de la începutul lunii. Dar va fi spre bine tău și te vei bucura de o perioadă lungă de repaos în zilele de Sărbătoare.