Horoscopul săptămânii 22 ianuarie – 28 ianuarie  – zodia Berbec

Îți merge bine la finalul lunii ianuarie deoarece se adună bani în cont, primești primul salariu pe anul acesta și este posibil să fie mai mare, iar Luna plină din Leu, din data de 28 ianuarie, are o surpriză pentru tine. Relațiile profesionale sunt tot mai bune! Cu un strop de diplomație vei reuși să rezolvi multe probleme la serviciu pe care ceilalți colegi nu au reușit să le depășească la finalul anului 2020.

Horoscopul săptămânii 22 ianuarie – 28 ianuarie – zodia Taur

Este o perioadă bună să cumperi un telefon nou, aparatură performantă sau chiar piese de mobilier utile, în cazul în care vrei să îți modernizezi casa și să faci investiții pe câțiva ani. Dacă ai de recuperat niște bani de anul trecut, în preajma Lunii pline din data de 28 ianuarie sunt cele mai mari șanse să le primești înapoi. Spre finalul lunii, vei primi și vești bune de la sora sau de la fratele tău.

Horoscopul săptămânii 22 ianuarie – 28 ianuarie – zodia Gemeni

Vor fi câteva zile pline cu evenimente astrologice care au un impact destul de puternic asupra zodiei tale. Saturn și Neptun vor intersecta zodia ta și vor influența deciziile majore, relația de cuplu, relația cu superiorii la serviciu, dar și nevoia ta interioară de a schimba lucruri esențiale din viața ta. Până la Luna plină din 28 ianuarie, trebuie să iei câteva decizii și trebuie să fie în avantajul tău.

Horoscopul săptămânii 22 ianuarie – 28 ianuarie – zodia Rac

Vei avea parte de o perioadă bună la final de ianuarie, mai ales că Luna plină din data de 28, aflată în zodia Leului, aduce câteva șanse și beneficii la care nici nu te gândeai. Dar vestea cea mai bună este că Neptun va avea o influență foarte bună asupra familiei. Dacă au apărut mici necazuri și probleme în familie, la început de an, în ultima decadă din luna ianuarie vei reuși să le rezolvi.

Horoscopul săptămânii 22 ianuarie – 28 ianuarie – zodia Leu

Trebuie să fii pregătită să iei decizii rapide și să analizezi bine proiectele pe care vrei să le demarezi în acest an. Luna plină care va răsări în zodia ta, pe data de 28 ianuarie, marchează un moment important în care încep să se dezvolte anumite idei sau în care deja treci la acțiune pentru a-ți împlini un vis. Este și un moment benefic din punct de vedere material, deoarece se adună niște bani în plus.

Horoscopul săptămânii 22 ianuarie – 28 ianuarie – zodia Fecioară

Te simţi pregătită să lucrezi mai mult și să te ocupi de mai multe activități, chiar dacă par obositoare la început. În multe proiecte și de acasă și de la serviciu, totul ţine numai de tine. Poate că anumite treburi legate de casă au rămas neterminate de anul trecut, dar este necesar să le duci la bun sfârşit. Grăbește-te să le finalizezi, înainte de Luna plină din 28 ianuarie, pentru că nu vei cheltui prea mulți bani.  

Horoscopul săptămânii 22 ianuarie – 28 ianuarie – zodia Balanță

Aştepţi bani sau beneficii care este posibil să întârzie câteva zile. La serviciu ai nevoie de o nouă strategie sau de alte surse de inspiraţie, mai ales dacă ai o funcție de conducere, deoarece proiectele și câştigurile vor fi în declin. Analizează mai bine concurența și îți vor veni idei noi. Acasă, în relația de cuplu, lucrurile încep să se așeze și să munciți mai mult împreună la un proiect important.

Horoscopul săptămânii 22 ianuarie – 28 ianuarie – zodia Scorpion

Vei avea câteva momente tensionate la serviciu. Al şaselea simţ îţi şopteşte să te fereşti de bârfitori, iar astrele te povăţuiesc acelaşi lucru. Fără să îţi dai seama, unii dintre colegii de muncă inventează probleme pe care ţi le pun ţie în cârcă. Dar tu ai deja argumente solide să le demontezi. Luna plină din 28 ianuarie va fi un moment benefic și vei pune capăt unor situații nedrepte sau îngrijorătoare.

Horoscopul săptămânii 22 ianuarie – 28 ianuarie – zodia Săgetător

Uneori, viaţa te surprinde cu surprizele frumoase pe care ţi le scoate în cale. În zilele următoare se pare că ai parte numai de bucurii. Dacă ai copii, unul dintre ei primește o veste extraordinară, care îi schimbă viața. Este momentul să sărbătoriţi! Dacă ești singură, Luna plină din 28 ianuarie poate fi un moment deosebit pentru a găsi pe cineva sau pentru a face încă un pas în relația cu un bărbat deosebit. 

Horoscopul săptămânii 22 ianuarie – 28 ianuarie – zodia Capricorn

Ai grijă de sănătatea ta! Începe o perioadă mai grea în care ai nevoie de multă energie şi de optimism. Dificultăţile pe care le vei întâmpina nu sunt de ordin financiar. Aşa că, îţi poţi cumpăra maşina sau obiectele mai scumpe pe care le doreşti. Spre sfârşitul lunii ianuarie, când Luna plină răsare în zodia Leului pe data de 28, vor veni vești mult mai bune de la serviciu și vei fi încurajată de colegi.

Horoscopul săptămânii 22 ianuarie – 28 ianuarie – zodia Vărsător

Descoperi o minciună și descoperi că o persoană în care aveai încredere are interese ascunse. Nu te mai învinovăţi, dar învaţă lecţia şi fereşte-te să mai ai încredere în oricine pe viitor. Este timpul să schimbi ceva în relaţia cu persoanele care pretind că sunt prietenii tăi. Înainte de Luna plină din Leu primeşti veşti mai bune la serviciu şi capeţi mai multă încredere în proiectele la care trebuie să lucrezi.

Horoscopul săptămânii 22 ianuarie – 28 ianuarie – zodia Pești

Vei trece printr-o încercare mai deosebită. O întâmplare sau un accident minor pot avea mai multe efecte nedorite decât credeai. Analizează bine cele două laturi, avantajele şi pierderile tale. Este posibil ca o pierdere mică în prezent să îţi aducă dezavantaje mai mari pe viitor. În preajma Lunii pline din 28 ianuarie vor veni și vești bune și mai ales vor sosi bani în cont, după o perioadă lungă de cheltuieli.