Horoscop săptămânal  22 – 28 octombrie – zodia Berbec

Îți merge foarte bine, datorită lui Marte din Balanță, și nu prea ai de ce să îți faci griji. Situațiile mai dificile de la serviciu par să aibă legătură cu alte persoane care au comis greșeli sau au luat decizii neadecvate. Pentru tine, lucrurile merg bine și ești apreciată de clienții cu care lucrezi. Dacă eşti căsătorită, în dragoste eşti răsfăţată. Primeşti noi dovezi de fidelitate din partea iubitului tău.

Horoscop săptămânal 22 – 28 octombrie – zodia Taur

Fii cât se poate de calmă, oricât ar fi de supărătoare unele situaţii. Pregăteşte-te pentru surprize neplăcute la serviciu! Te vei confrunta cu tot felul de nereguli care îţi demonstrează încă o dată că merită să îţi cauţi un alt loc de muncă. Venus din Săgetător anunţă că te vei implica într-o muncă dificilă, iar promisiunile de ajutor vor rămâne simple promisiuni. Te vei descurca şi singură, chiar dacă poți apela la familia ta.  

Horoscopul săptămânal 22 – 28 octombrie – zodia Gemeni

Vor veni zile mai bune, datorită lui Mercur din Balanță și datorită lui Jupiter. Vor mai fi câteva schimbări, dar cu urmări benefice. Vei reuși să pui deoparte niște bani, iar după data de 25 octombrie te poţi ocupa de planurile tale inedite, pentru că nu vei da greş. O bucurie deosebită te aşteaptă din partea surorii tale sau a fetiței tale. Ele vor veni în familie cu o veste foarte bună.

Horoscopul săptămânal 22 – 28 octombrie – zodia Rac

Ține banii cu grijă și gândește-te la o investiţie importantă pentru familia ta. Mercur nu îi încurajează pe nativii zodiei care vor să plece la drum lung în aceste zile și care pot risca să piardă bani. În schimb, arată că este un moment bun pentru înnoiri și pentru mici investiții în casă. Pe de altă parte, ar fi bine să te gândeşti mai mult la sănătatea ta și să ai grijă să stai departe de locurile aglomerate.

Horoscopul săptămânal 22 – 28 octombrie – zodia Leu

Pune totul în ordine şi acasă, şi la serviciu, mai ales dacă ai rătăcit niște documente importante. Zilele acestea, Jupiter poate fi generos cu tine și poate aduce niște șanse, dar trebuie să ai listă clară de priorități. Micile situații mai dificile din familie se vor rezolva fără bani, ceea ce te ajută să păstrezi economiile intacte. În plus, se pare că vei reuși să eviți un conflict cu un membru al familiei. 

Horoscop săptămânal 22 – 28 octombrie – zodia Fecioară

Oamenii au nevoie de tine și vor fi câteva zile în care vei avea mai multe responsabilităţi pe cap. Dacă apar proiecte noi la serviciu, curând se va discuta despre munca ta şi vei avea o poziţie mai bine plătită. Dacă nu eşti angajată, Jupiter îţi poate aduce veşti bune de la persoane interesate să lucreze cu tine. Mercur pare să fie şi el generos cu banii, spre sfârşitul lunii octombrie, de aceea ar fi bine să nu refuzi să lucrezi în plus.

Horoscopul săptămânal 22 – 28 octombrie – zodia Balanță

Ai încredere în resursele tale pentru că vei învinge toate greutăţile. Oricât ar fi de dificile problemele de la serviciu, vei găsi ajutor sau resursele necesare să le rezolvi în timp util. Te poţi considera de-a dreptul norocoasă, pentru că sfârşitul lunii octombrie nu are decât surprize plăcute. Tranzitul lui Venus prin Săgetător arată o perioadă cu zile senine, cu dragoste, cu vești bune și satisfacții legate de familie.

Horoscopul săptămânal 22 – 28 octombrie – zodia Scorpion

Trebuie să te pregătești pentru o probă mai dificilă și să nu lași greutățile să te ia prin surprindere. Vei rămâne singură să te ocupi de o situaţie delicată, dar nici nu ceri ajutor. Încearcă să comunici mai mult cu cei din jur, pentru că soluţiile simple se pot găsi curând. Venus arată că banii nu reprezintă o problemă și că poți face oricărei situații. Iar relaţia de dragoste promite să fie mai frumoasă şi să îţi ofere încredere.

Horoscopul săptămânal 22 – 28 octombrie – zodia Săgetător

Vor veni zile bune cu Jupiter și vei avea o perioadă prosperă din punct de vedere financiar. Chiar dacă nu primeşti salariul, vei primi o sumă de bani drept răsplată sau drept cadou din partea unei persoane care te apreciază. În ceea ce privește planurile personale, se anunță curând un drum scurt prin care reușești să îţi satisfaci un capriciu. Dacă ai copii, este timpul să îi implici în activități mai complicate.

Horoscopul săptămânal 22 – 28 octombrie – zodia Capricorn

Alungă emoțiile negative și încearcă să ai mai multă încredere în oamenii care se implică și muncesc la fel ca tine. Ar fi bine să separi cu grijă adevărul de minciună în relaţiile profesionale. Se pare că unii dintre colegi îţi ascund anumite lucruri sau încearcă să profite de naivitatea ta. La serviciu, vin vremuri mai bune şi te poţi afirma sau poţi obţine ceea ce ai solicitat în urmă cu câteva luni.  

Horoscopul săptămânal 22 – 28 octombrie – zodia Vărsător

Se pare că dragostea devine capricioasă în următoarea perioadă. Micile tale dorinţe nu sunt respectate şi nici timpul liber nu ţi-l mai poţi petrece alături de cel pe care îl iubeşti. Lasă timpul să treacă, acordă-i mai multă libertate şi vei găsi o rezolvare. O întâmplare mai puţin norocoasă, de miercuri, te va obliga să cheltui o sumă importantă de bani. Cu răbdare, vei trece şi peste acest necaz.

Horoscopul săptămânal 22 – 28 octombrie – zodia Pești

Apar noutăţi la locul de muncă, situaţii inedite sau bârfe care te pun pe gânduri. Aşteaptă mesajul superiorilor înainte de a lua o decizie definitivă. Acasă, mici probleme de sănătate îţi dau programul peste cap. Nehotărârea ta faţă de problemele ridicate de copii poate avea consecințe neplăcute pe viitor. Trebuie să îi mobilizezi, să îi încurajezi, să îi ajuți să facă față mai bine situațiilor dificile de la școală.