Nu este o perioadă propice pentru planuri noi de carieră. În schimb, sunt favorizate investițiile în lucruri durabile, cum ar fi locuințele, mașinile sau tehnologia modernă. Va fi o perioadă bună să cumperi telefoane, calculatoare, tot ce ține de comunicare și tehnologie.

Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie  – zodia Berbec

Ocupă-te de fiecare problemă pe rând și nu te grăbi să iei decizii pe care le poți regreta mai târziu. Ultima decadă de iulie poate fi o perioadă mai dificilă, cu situații care te provoacă să alegi o cale sau alta, dar niciuna cu adevărat potrivită. Dacă ai probleme cu banii, încearcă să te descurci cu resursele proprii, fără să mai apelezi la împrumuturi costisitoare, și vei scăpa de griji curând.

Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie – zodia Taur

Dacă este prea frumos, ca să fie adevărat, atunci trebuie să fii precaută! Nu te implica în activități costisitoare și nu te hazarda să dai bani cu împrumut unor cunoștințe întâmplătoare. Nimeni nu îți dă nimic pe gratis, iar, mai târziu, nota de plată s-ar putea să fie prea mare. Relațiile cu cei din jur vor fi destul de tensionate, iar acest lucru poate să aibă consecințe și asupra relației cu partenerul de cuplu.

Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie – zodia Gemeni

Îți merge destul de bine la final de iulie, când aduni mai mulți bani. Venus este favorabilă cu Gemenii. Profită de influența acestui astru care protejează proiectele personale, cariera, dar și aventurile sau distracțiile. Chiar dacă ai fosr deja în concediu, te vei distra în continuare cu prietenii și vei avea parte de dragoste. Doar sănătatea poate fi un subiect de îngrijorare în aceste zile.

Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie – zodia Rac

Este timpul să mai faci câteva schimbări în carieră, dacă ai o șansă. Lucrurile se pun în mișcare și vei avea șansa să alegi un drum mai ușor și mai sigur. Pe viitor te vei bucura de stabilitate, iar schimbările de care ai nevoie nu vor solicita investiții mari. În ceea ce privește vacanțele sau proiectele personale, este indicat să te descurci cu resursele pe care le ai și să te ferești de împrumuturi.

Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie – zodia Leu

Pune banii la păstrare și ferește-te să te implici în afaceri în care nu ai încredere, doar pentru că prietenii tăi sunt deja implicați. Venus te sfătuiește să fii precaută în ceea ce privește bugetul personal, deoarece negocierile și colaborările din această perioadă nu sunt favorizate de astre. În schimb, te bucuri de afecțiunea celor dragi și te vei distra împreună cu prietenii care prețuiesc prietenia ta.

Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie – zodia Fecioară

Vei avea mult de muncă acasă, multe obligații de familie care te pun pe drumuri și vești contradictorii. Este o perioadă a schimbărilor, caracterizată de tensiuni în relațiile cu cei din jur. Nu este exclus ca o anumită situație sau promisiune pe care te bazai să se schimbe în defavoarea ta. Ia măsuri din timp, pregătește un fond de rezervă și consecințele neplăcute te vor afecta mai puțin. 

Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie – zodia Balanță

Partenerul de cuplu are pretenții tot mai mari cu privire la vacanță și discuțiile dintre voi devin mai tensionate. Trebuie să faci un compromis să te ocupi și de cerințele lui. Dacă ești singură și se ivește ocazia să cunoști pe cineva, nu te implica sută la sută de la prima întâlnire. Aparențele pot fi înșelătoare, câtă vreme Venus retrograd pune sentimentele tuturor la încercare.  

Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie – zodia Scorpion

Te poți confrunta cu probleme de sănătate, la sfârșit de iulie. Poate fi vorba de arsuri solare sau alte boli de piele cu consecințe neplăcute asupra aspectului tău fizic. În schimb, vei avea parte de zile mai libere, poate chiar de concediu. Mercur susține acum planurile financiare și călătoriile, chiar dacă vrei să pleci în străinătate. Verifică de două ori adresa hotelului unde te cazezi și totul va fi bine! 

Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie – zodia Săgetător

Amână planurile legate de carieră pentru începutul toamnei. Ultimele zile de iulie nu sunt favorabile schimbărilor în mediul profesional. Venus retrograd te poate împiedica să iei legătura cu persoanele care ți-ar putea facilita promovarea în carieră. Mai bine încerci să obții un concediu și să pleci câteva zile departe de casă. Dacă poți petrece o vacanță cu un grup restrâns de prieteni, cu atât mai bine! 

Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie – zodia Capricorn

Tranzitul lui Venus prin Leu va fi de bun augur în această perioadă, când ai nevoie de mai multă energie și putere de muncă. Nu lăsa nici distracțiile deoparte, pentru că Venus îți va aduce aminte de prietenii dragi, pe care nu i-ai mai văzut în ultima vreme. Ar fi o perioadă potrivită să vă întâlniți la o terasă și să depănați amintirile amuzante. Pe de altă parte, Venus te îndeamnă să faci mai multă mișcare.   

Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie – zodia Vărsător

Astrele au grijă de câștigurile tale, la sfârșit de iulie, și vei reuși să pui deoparte o sumă frumoasă de bani. Te poți gândi și la investiții noi în casă, la călătorii în străinătate sau la cadouri deosebite pentru cei dragi. Dar Jupiter te sfătuiește să ai mai multă grijă de sănătatea ta și să mergi la medicul de familie pentru analizele obișnuite. Este bine să fii prevăzătoare, mai ales dacă ai probleme cu tensiunea!

Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie – zodia Pești

A trecut perioada mai grea a lunii și începe ultima decadă mai bună pentru zodia ta. Veniturile tale vor spori, iar luna iulie se anunță generoasă în privința bugetului, dacă ești atentă la cheltuieli. Soarele te răsfață și el cu vești bune, cu prieteni dragi și daruri din partea fraților sau surorilor. Dacă ai copii, se pare că vei avea șansa să pleci cu ei într-o excursie prin țară.