Horoscop săptămânal 22 – 28 aprilie  – zodia Berbec

Profită din plin de cea mai bună veste care va sosi în viața ta înainte de Paște. După o perioadă lungă în care nu te-a ajutat prea mult, Marte va fi mult mai generos cu zodia ta. Vei termina la timp toate pregătirile de sărbătoare şi vei avea un Paşte senin şi plin de pace. Marte va alunga toate temerile şi îţi va aduce bucurie alături de toţi cei dragi, dar mai ales noi dovezi de afecțiune în familie.

Horoscop săptămânal 22 – 28 aprilie – zodia Taur

Vei avea ocazia să te întâlneşti mai des cu persoane care te ocoleau, în trecut, sau nu prea aveau timp de tine. Dacă este vorba de sora sau de fratele tău, Mercur te va ajuta să descoperi hibele din relaţia voastră şi să îndrepţi anumite lucruri. În preajma Paștelui, în acest an, trebuie să fii mai tolerantă, să ierți, să îți îndrepți greșelile și să faci tot posibilul ca familia ta să fie mai unită.

Horoscop săptămânal 22 – 28 aprilie – zodia Gemeni

Poate fi o săptămână mai grea, cu multe probleme urgente înainte de Paşte. Nu este exclus să apară tensiuni în relaţia cu persoanele de care depinzi la serviciu, mai ales dacă le datorezi bani. După data de 25 aprilie, atmosfera se va însenina şi vei reuşi să rezolvi totul la timp, chiar dacă mai împrumuţi o sumă de bani de la prieteni. Familia ta va fi alături de tine de Paşte și vei fi fericită.

Horoscop săptămânal 22 – 28 aprilie – zodia Rac

Se apropie mica vacanță de Paște, dar pentru tine Mercur pregătește noi provocări și anunţă schimbări la locul de muncă. Vei avea ocazia să te faci auzită sau să ajungi pe un post mai bun. Dacă eşti în căutarea unei soluţii pentru cariera ta pe viitor, astrele te vor îndruma să găseşti un alt domeniu în care poţi găsi de lucru. Imediat după Paște vei avea șansa să primești o veste bună de la un angajator.

Horoscop săptămânal 22 – 28 aprilie – zodia Leu

Ia un răgaz de Paște, bucură-te de câteva zile libere și gândeşte-te la toate lucrurile care te ţin pe loc, la relaţiile care şchioapătă şi care îţi aduc mai mult necazuri. Este timpul să laşi în urmă persoanele sau situaţiile care te supără şi să încerci să mergi mai departe, chiar dacă ai sentimentul că pierzi. Curând, pierderile vor fi recompensate cu veşti bune şi cu beneficii. 

Horoscop săptămânal 22 – 28 aprilie – zodia Fecioară

Fii atentă, la începutul săptămânii viitoare, la situaţiile riscante, în care poţi pierde bani. Nu este exclus să apară probleme în familie din cauza cheltuielilor mari de Paște. Cu toate că problemele copiilor îţi vor acapara tot timpul, vei reuşi să te ocupi şi de pregătirile pentru masa de Paşte, dar și de părinții tăi mai în vârstă. Nu este exclus să apară mici probleme medicale care trebuie tratate rapid.

Horoscop săptămânal 22 – 28 aprilie – zodia Balanță

Vei avea o săptămână frumoasă după Paște, cu activități relaxante care îţi vor alunga oboseala şi te vor face să guşti din plin micile bucurii ale vieţii. Relaţiile revin în prim plan, sub influenţa lui Mercur, care îţi aduce mai aproape prietenii vechi. Sfârşitul săptămânii este dedicat familiei şi vei avea ocazia să îţi vizitezi rudele dragi aflate departe. Poate vei face o vizită cuiva în străinătate.   

Horoscop săptămânal 22 – 28 aprilie – zodia Scorpion

Te aşteaptă o scurtă vacanţă binemeritată de Paşte, după o perioadă mai dificilă la serviciu şi după câteva zile în care pregătirile de sărbătoare îţi răpesc tot timpul liber. Tu vei fi cea care va aduna familia laolaltă, anul acesta, şi care va impune respectarea tradiţiei. Vei avea un sfârşit de săptămână excelent, cu veşti bune din partea copiilor sau a nepoților. Doar banii vor fi cam puțini!

Horoscop săptămânal 22 – 28 aprilie – zodia Săgetător

Ai grijă de buget și evită cheltuielile inutile în preajma Paştelui, să te bucuri cu adevărat de zilele de sărbătoare, fără să te mai gândeşti la situaţia financiară a familiei. Folosește micile economii pentru cadourile de Iepuraş, dar ai grijă să nu faci datorii. Vineri este ziua cea mai aglomerată din familie, dar duminică și luni vor fi zile pentru odihnă și pentru întâlniri plăcute cu rudele și prietenii.  

Horoscop săptămânal 22 – 28 aprilie – zodia Capricorn

Se apropie zilele libere de Paște şi se impun mici schimbări prin casă, cumpărături şi drumuri pentru a rezolva problemele vechi. Nu uita de facturile neplătite, deoarece va veni o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar. Dacă vrei să înnoieşti aparatura electrocasnică, ar fi bine să te grăbeşti să faci totul până la Paşte. În zilele următoare, bucură-te de momentele de odihnă și relaxare.   

Horoscop săptămânal 22 – 28 aprilie – zodia Vărsător

Vor veni zile cu evenimente frumoase, pe care le pregăteşti din timp şi pe care familia le aşteaptă cu nerăbdare. Dar nu vor lipsi surprizele şi situaţiile neprevăzute, însoţite poate şi de mici pierderi financiare, mai ales dacă te pregăteşti pentru o călătorie lungă. Ar fi bine să îţi verifici bagajele de două ori. Nu se știe niciodată cum se schimbă vremea de Paște și vei avea nevoie și de haine groase.

Horoscop săptămânal 22 – 28 aprilie – zodia Pești

Se anunţă o perioadă benefică pentru zodia ta, în care vei avea şansa să îţi rotunjeşti veniturile sau să primeşti o recompensă frumoasă. Fie că banii vin de la serviciu sau din partea familiei, cei din jur aşteaptă să îi investeşti cu folos. În zilele de Paște, astrele arată că vei călători mult, poate în vizită la rudele apropiate sau într-o mică excursie cu un grup de prieteni care știu ce este voia bună.