Unele zodii vor fi profund afectate de retrogradarea lui Saturn și de eclipsa de Lună și vor avea zile mai dificile în ultima parte a lunii mai. Puțini vor fi norocoși și vor avea zile senine, în care totul se va petrece așa cum doresc. Majoritatea zodiilor trebuie să se aștepte la câteva situații mai dificile.

Horoscopul săptămânii 21 – 27 mai – zodia Berbec

Amână planurile costisitoare sau cumpărăturile unor obiecte în rate. La începutul lunii iunie, dacă iei salariul sau știi că îți intră alți bani la buget, te poți ocupa de mici investiții, dar în ultima decadă a lunii mai ar fi bine să te ferești de cheltuieli mari. Saturn își începe retrogradarea în Vărsător din data de 23 mai până la mijlocul lunii octombrie și nu recomandă cheltuieli, dacă nu ai suficienți bani.

Horoscopul săptămânii 21 – 27 mai – zodia Taur

Ar fi bine să te ocupi acum de relațiile de familie și de relațiile tale profesionale. Cu Venus în Gemeni, comunicarea și negocierile vor merge mai bine. Ești o fire răbdătoare, ai suficient tact în dialogul cu ceilalți și vei obține noi beneficii, dacă știi cum să reglezi situațiile încordate. Ultima decadă a lunii mai, chiar dacă avem o eclipsă de Lună plină, poate fi o perioadă bună pentru zodia ta.

Horoscopul săptămânii 21 – 27 mai – zodia Gemeni

Fii prudentă și nu te grăbi să acționezi, mai ales dacă ai de rezolvat situații dificile, care necesită timp. Saturn își începe mișcarea retrogradă în Vărsător, din 23 mai până în octombrie, iar pe data de 26 mai va fi o eclipsă de Lună plină în Săgetător. Ultima decadă a lunii mai poate fi mai tensionată, cu drumuri, discuții, telefoane și vești care nu te ajută prea mult. În schimb, vei fi ajutată de cineva care ține la tine.

Horoscopul săptămânii 21 – 27 mai – zodia Rac

Poate fi o perioadă mai dificilă pentru viața de cuplu. Greşelile din ultima vreme, care au afectat intimitatea dintre voi, par să aibă consecinţe complicate. Astrele nu vor aduce nicio schimbare în bine, mai ales că se apropie o eclipsă totală de Lună, pe data de 26 mai. Depinde numai de tine să faci alegerile potrivite şi să îţi schimbi atitudinea, pentru a aduce iar liniştea în relaţia voastră.

Horoscopul săptămânii 21 – 27 mai – zodia Leu

Se pare că vei avea parte de vești mai bune. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, ultimele zile din luna mai îţi pot aduce câteva oferte serioase. Chiar dacă este eclipsă de Lună în Săgetător, pe data de 26 mai, aceasta poate afecta temporar doar relația de dragoste, dacă au fost probleme recente între voi. Dar vei găsi o cale să eviți un conflict și să îți ajuți jumătatea să treacă peste momentele mai dificile.

Horoscopul săptămânii 21 – 27 mai – zodia Fecioară

Vei beneficia de un buget mai consistent, în ultima decadă a lunii mai, deşi te aşteaptă cheltuieli mari, dacă vrei să pleci curând în vacanţă. Vestea bună este că vei putea scăpa de unele datorii şi vei avea bani şi pentru planurile tale personale. În carieră, dacă ai ocazia să lucrezi în alt domeniu, nu ezita să îţi lărgeşti experienţa profesională, chiar dacă nu primești o ofertă de colaborare atractivă.

Horoscopul săptămânii 21 – 27 mai – zodia Balanță

Te bucuri de o perioadă prosperă, primeşti bani şi nu este exclus să ai parte de o sumă mai mare, decât te aşteptai. Poate fi un bonus pentru munca ta de la începutul lunii mai. O călătorie în doi, fără copii sau prieteni, poate face minuni pentru relaţia de cuplu. După data de 26 mai, când va fi eclipsă de Lună în Săgetător, ar fi bine să te concentrezi asupra relației de cuplu și să faci ceva deosebit pentru jumătatea ta.

Horoscopul săptămânii 21 – 27 mai – zodia Scorpion

Se anunță schimbări legate de serviciu și trebuie să muncești destul de mult. Ultima decadă din luna mai îți aduce un program încărcat şi multe responsabilităţi. Este posibil să începi să lucrezi la un proiect nou, care te va împiedica să pleci mai devreme în concediu. Nu este exclus ca un prieten vechi să îţi propună o colaborare sau un parteneriat la o mică afacere. Cert este că poți face lucruri deosebite.

Horoscopul săptămânii 21 – 27 mai – zodia Săgetător

Ține cont de faptul că se va petrece o eclipsă totală de Lună plină în zodia ta, pe data de 26 mai. Și înainte, și după eclipsă, pentru o perioadă de aproximativ 10 zile, influența ei va fi puternică. Iar această eclipsă va afecta relația de cuplu, stabilitatea și siguranța ta. Nu este exclus să apară și probleme financiare la care nu te aștepți. Dar le vei depăși, dacă ești calculată și renunți la unele cheltuieli.

Horoscopul săptămânii 21 – 27 mai – zodia Capricorn

Te poți aștepta la mici tensiuni în viața de cuplu. Partenerul de viaţă îşi face planuri care te vor lua prin surprindere. Chiar dacă nu eşti de acord cu ele, încearcă să îl susţii, pentru că îşi pune toate speranţele în tine. Spre sfârşitul lunii mai, vor sosi şi veştile bune din punct de vedere financiar, iar eforturile soțului sau ale partenerului tău vor rotunji bugetul casei. După data de 25 mai vei sta mai bine cu banii.

Horoscopul săptămânii 21 – 27 mai – zodia Vărsător

Începe iar o perioadă în care vei avea obstacole noi de trecut. Astrele arată că situaţia ta materială este destul de modestă, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunţi la planurile tale. Încearcă să găseşti alte soluţii, să foloseşti mai puţini bani. Poţi face singură sau cu ajutorul soțului lucrurile pentru care alte persoane ţi-ar cere o plată consistentă. Saturn va fi retrograd în zodia ta, dar te vei descurca cu orice situație.       

Horoscopul săptămânii 21 – 27 mai – zodia Pești

Te bucuri de zile favorabile, în care micile planuri de cuplu se împlinesc mai repede. Venus din zodia Gemeni te va susține să faci totul cu persoana iubită. Iar eclipa de Lună plină din data de 26 mai marchează un nou ciclu de evenimente în care persoana iubită, copiii şi căsnicia vor fi prioritare pentru tine. Pe de altă parte, Venus te sfătuieşte să încerci să găseşti noi soluţii pentru a câştiga mai bine.