Dar important este ca fiecare dintre noi să rezolvăm cât mai repede problemele cotidiene și să încercăm să căutăm alte șanse profesionale. Mulți nativi vor deschide alte uși și vor urma alte căi, dacă vor prinde din zbor ocaziile bune!

Horoscop săptămânal 21 – 27 ianuarie  – zodia Berbec

Micile probleme din zilele trecute se vor încheia cu bine în zilele următoare. Inclusiv negocierile sau contractele cu sume mai mari de bani. Cu toate că vei repurta câteva mici succese, este posibil să te întâlneşti cu o persoană care îţi displace. Evită discuţiile prelungite şi mai ales bârfele. Este bine să te abţii să îi arăţi ce crezi cu adevărat despre comportamentul și opiniile ei.

Horoscop săptămânal 21 – 27 ianuarie – zodia Taur

Evită să iei bani de la prieteni sau să împrumuţi pe cineva cu bani, oricât de mult ai vrea să îl ajuţi. Bugetul tău va fi destul de modest în următoarele zile, având în vedere că Mercur și Venus sunt retrograde. Vei avea discuţii în familie din cauza unui vecin insistent, care îţi poate provoca anumite daune. La serviciu, spre sfârşitul săptămânii, vei trece peste o serie de provocări fără să comentezi.

Horoscop săptămânal 21 – 27 ianuarie – zodia Gemeni

Vei avea câteva momente mai neplăcute la muncă. Îţi scapă detalii despre relaţiile dintre colegii de birou. Vei avea discuţii cu cei care vor să se folosească de cunoştinţele tale, fără să îți respecte munca. Acasă, ești preocupată de problemele de sănătate ale unei rude foarte apropiate. Mare atenţie la consultul medical! Poate fi o boală genetică și poate fi moștenită de unii dintre copii. 

Horoscop săptămânal 21 – 27 ianuarie – zodia Rac

Eşti preocupată de activități și experiențe noi, dar trebuie să ții cont și de bugetul pe care îl ai la dispoziție la final de ianuarie. Accepţi o propunere de la cineva din familie numai ca să îi faci pe plac, deși vei cheltui mai mulți bani. Sâmbătă te vor convinge câţiva prieteni să ieşi la distracţie. La serviciu, nu prea te simţi în apele tale. Lucrezi sub tensiune şi oboseala îşi spune cuvântul.

Horoscop săptămânal 21 – 27 ianuarie – zodia Leu

Vor fi zile tensionate în familie. Vei fi nevoită să cauți un compromis cu o femeie care ţi-a făcut destule necazuri zilele trecute. Eşti dispusă să îţi schimbi atitudinea faţă de rude, chiar dacă simți nevoia să le transmiți critici severe. La serviciu, șeful tău direct îţi demonstrează că are mare încredere în tine. Aşadar, nu îl dezamăgi și gândește-te la soluții mai simple pentru a rezolva unele situații.

Horoscop săptămânal 21 – 27 ianuarie – zodia Fecioară

Vei avea o săptămână cu diverse întâlniri și mici distracţii, momente în care te vei simţi foarte bine alături de oamenii care țin la tine. Se risipesc până şi umbrele de gelozie din relaţia ta de cuplu. Dar vei căuta un echilibru între independenţă şi dragoste. Eşti tentată să pleci într-o scurtă călătorie cu prietenii, alături de partenerul tău, pentru a avea o atmosferă cât mai veselă.

Horoscop săptămânal 21 – 27 ianuarie – zodia Balanță

Ar fi bine să faci mici schimbări bune pentru relația de cuplu. Venus este retrograd și trebuie să dedici mai mult timp micilor lui dorinţe. Marţi primeşti vizite neaşteptate care te indispun. În schimb, joi faci tu o vizită unei persoane pe care doreai de mult să o vezi. La serviciu, eşti destul de exigentă cu tine însăţi. Ţi se pare că nu mai reuşeşti să faci faţă tuturor cerinţelor. Dar munca ta este apreciată. 

Horoscop săptămânal 21 – 27 ianuarie – zodia Scorpion

Se anunță câteva zile mai mohorâte, mai ales dacă salariul nu crește și vei primi aceiași bani ca anul trecut. La serviciu vei fi nevoită să participi la discuţii neplăcute şi să îţi aperi drepturile. În familie, se pare că trebuie să faci un sacrificiu. Vei fi pusă în faţa unei probe prin care trebuie să îţi demonstrezi loialitatea. Dar totul se va schimba curând şi te vei bucura de zile frumoase lângă partenerul tău.

Horoscop săptămânal 21 – 27 ianuarie – zodia Săgetător

Ți-ar prinde bine să îți schimbi stilul, să alegi o nouă coafură sau să încerci un alt stil vestimentar. Cere sfatul unei prietene care te poate ajuta și fă o schimbare, pentru că vei fi mai energică și mai optimistă. Poate ar trebui să faci o schimbare şi în legătură cu sănătatea ta, să renunți la alimentele care știi că nu îți fac bine sau să începi o dietă echilibrată, cu multe verdețuri.

Horoscop săptămânal 21 – 27 ianuarie – zodia Capricorn

Vei beneficia de un ajutor sau de sprijinul unui frate care nu a fost prea apropiat de tine. Acasă, se iveşte o situaţie mai dificilă care te obligă să cheltuiești mai mulți bani. Poate fi vorba de probleme medicale sau de probleme financiare cu care se confruntă părinții tăi. Alături de frați sau de prietenii apropiați vei reuși să le depășești sau să găsești măcar o revolvare temporară.

Horoscop săptămânal 21 – 27 ianuarie – zodia Vărsător

Evită să mai cauți cauzele unor situații pe care nu le poți controla. Evită să despici firul în patru și ia decizii doar pentru tine. Vei fi pusă în faţa unor alegeri legate de familie şi de persoanele dragi, pe care trebuie să le „analizezi” cu inima. Dacă apar schimbări cu care nu ești de acord, nu le accepta fără să discuți cu ceilalți. Venus retrograd arată că trebuie să ai mai multă grijă de starea ta de bine.

Horoscop săptămânal 21 – 27 ianuarie – zodia Pești

Se pare că eşti tot mai interesată de carieră și ar fi bine să cauți un loc de muncă mai sigur. Dacă ai nevoie de un impuls la actualul loc de muncă, o schimbare îţi vine în ajutor şi crează o diversiune în programul tău zilnic. Lucrurile se vor limpezi pe parcurs. Până atunci, încearcă să profiți de momentele libere și să te orientezi către altă meserie sau să studiezi o limbă străină.