Perioada aceasta nu este prea bună din punct de vedere al câștigurilor sau al carierei, în schimb, Venus din Berbec, va fi mai generoasă cu viața socială. Vom avea mai multe întâlniri, putem ieși cu prietenii, ne vom distra mai des în familie și trebuie să profităm de orice moment frumos, oricât de mic!

Horoscop săptămânal 20 – 26 mai – zodia Berbec

Pregătește-te pentru o perioadă mai dificilă pentru zodia ta, mai ales că Mercur retrogradează din Gemeni în Taur. Întoarcerea lui Mercur în Taur poate avea consecințe neplăcute din punct de vedere financiar și este posibilsă pierzi anumite beneficii sau avantaje noi. Până la final de mai, încearcă să amâni toate treburile importante şi să îţi umpli timpul liber cu activităţi distractive şi relaxante.

Horoscop săptămânal 20 – 26 mai – zodia Taur

Fii prudentă, deoarece astrele te avertizează că retrogradarea lui Mercur din Gemeni în Taur nu aduce o perioadă prea norocoasă. Este bine să te abţii de la cumpărături scumpe, de la investiţii majore sau proiecte importante. Este posibil ca Mercur să împiedice realizarea anumitor planuri sau dorinţe, care depind şi de alte persoane. Mai bine aștepți vremuri mai bune în prima decadă din iunie.

Horoscop săptămânal 20 – 26 mai – zodia Gemeni

Zodia ta va fi profund afectată de retrogradarea lui Mercur în ultima decadă a lunii mai. Mercur se va întoarce din Gemeni înapoi în Taur și va fi în mișcare retrogradă până pe data de 3 iunie. El poate influenţa în mod nedorit câștigurile, dar și relaţia intimă, dragostea, comunicarea cu persoana iubită. Încearcă să găseşti o altă modalitate de a te apropia de cel pe care îl iubeşti.

Horoscop săptămânal 20 – 26 mai – zodia Rac

Fereşte-te să iei decizii radicale sau să faci o alegere definitivă în următoarele zile. Conjunctura astrală, marcată de astre retrograde şi de tranzitul lui Marte în Berbec, este defavorabilă tuturor iniţiativelor şi schimbărilor. Dacă eşti pusă în faţa unei situaţii dificile, ar fi bine să nu dai un răspuns categoric, pe care l-ai putea regreta mai târziu. Fii diplomată și găsește o cale de mijloc!

Horoscop săptămânal 20 – 26 mai – zodia Leu

Lasă temerile deoparte şi fii mai îndrăzneaţă, dacă vrei să obţii avantaje în carieră sau în afaceri. Se anunţă zile grele în lumea banilor, afaceri riscante şi investiţii fără sorţi de izbândă. Trebuie să calculezi cu mare atenţie cum poţi obţine câştiguri de pe urma muncii tale pentru a nu face compromisuri. Este posibil ca persoane apropiate să îţi ofere condiţii mai bune de muncă din luna iunie.  

Horoscop săptămânal 20 – 26 mai– zodia Fecioară

Ține cont de faptul că Mercur este retrograd, iar zodia ta este influențată într-un mod nefavorabil. În jurul datei de 22 mai, trebuie să fii prudentă, pentru că Mercur poate ridica obstacole noi în calea dorinţelor tale. Pe de altă parte, Mercur afectează bugetul familiei. Abia după data de 3 iunie, situaţia se îndreptă şi vei avea mai mult noroc. Până atunci, ocupă-te mai mult de copii și e casă.

Horoscop săptămânal 20 – 26 mai– zodia Balanță

Fii atentă cu banii și bunurile de valoare. Ultima decadă a lunii mai este o perioadă dificilă pentru toate zodiile. Mercur retrograd poate împiedica iniţiativele şi blochează proiectele de cuplu, iar astrele ne pun beţe-n roate la câştiguri. Cu toate acestea, influența lui Venus, un astru care aduce întotdeauna veşti bune, atenuează unele situații dificile şi te ajută să recuperezi ceea ce pierzi.

Horoscop săptămânal 20 – 26 mai – zodia Scorpion

Așteaptă o perioadă mai bună în luna iunie. Astrele te ajută prea puţin în carieră, în planurile personale sau în orice proiect legat de ambiţiile tale profesionale. Este o perioadă puţin favorabilă iniţiativelor. În schimb, te poţi ocupa mai mult de proiectele de suflet, să te relaxezi şi să te îngrijeşti de sănătate. Descoperă activităţi distractive noi sau cumpără-ți o bicicletă pentru plimbări lungi.

Horoscop săptămânal 20 – 26 mai – zodia Săgetător

Vei avea parte de veşti şi situaţii mai complicate. Vor fi zile când bune, când rele, după capriciul astrelor. Mercur retrograd în Taur și Venus din Berbec nu formează cea mai bună alianță în aceste zile. Se pare că vor aduce veşti mai puţin bune despre bani şi câştiguri. În schimb, sosesc surprize frumoase din partea familiei, a soţului sau a copiilor, care te vor face fericită.

Horoscop săptămânal 20 – 26 mai– zodia Capricorn

Este o perioadă bună să aduni bani, mai ales dacă iei salariul în jurul datei de 25 mai. Câştigurile tale încep să sporească şi vei reuşi să strângi o sumă importantă până la sfârşitul lunii și datorită soțului. Dacă tot eşti favorizată de astre, este timpul să îţi organizezi mai bine bugetul şi să plăteşti datoriile cele mai mari. O vorbă veche spune că datoriile trebuie plătite întotdeauna până la sfârșitul lunii.

Horoscop săptămânal 20 – 26 mai – zodia Vărsător

Este o perioadă propice iubirii, întâlnirilor romantice şi distracţiilor în doi. Relaţiile cu cei din jur vor fi mult mai frumoase, datorită lui Venus din Berbec care aduce un ritm mai alert în viața ta socială. Se anunţă și evenimente frumoase în familie. Este posibil ca rudele mai în vârstă să dorească să-şi vadă toţi copiii şi nepoţii şi să cheme întreaga familie la o reuniune deosebită.

Horoscop săptămânal 20 – 26 mai – zodia Pești

Uită o vreme de datorii și bucură-te de clipele liniștite pe care le ai acasă. Venus poate aduce multe bucurii în viaţa ta şi are o influenţă benefică atât asupra vieţii tale personale, cât şi asupra carierei. Se pare că eforturile pe care le-ai făcut până acum la serviciu vor fi răsplătite, fie printr-un bonus, fie prin anumite avantaje. Este posibil ca, de luna viitoare, să ai şanse mari pentru promovare.