Horoscop săptămânal 2 – 8 septembrie. În prima decadă din luna septembrie, Mercur se află în Balanță și încearcă să ne ajute pe plan financiar să obținem anumite avantaje în plus. Mulți nativi pot discuta acum despre o mărire de salariu. Din data de 9 septembrie, Mercur își va începe mersul retrograd și trebuie să fim prudenți cu banii pentru tot restul lunii. În paralel, Venus va trece din Leu în Fecioară și ne va ajuta să ne punem în ordine tot felul de documente, acte și situații încurcate din familie.

Horoscop săptămânal 2 – 8 septembrie  – zodia Berbec

Fii îndrăzneață și cere o întrevedere cu patronul tău pentru a discuta o mărire de salariu, dacă nu ești mulțumită de banii pe care îi primești. Luna din Capricorn, din data de 4 septembrie aduce o conjunctură favorabilă discuțiilor despre bani și recompense la locul de muncă. Pe de altă parte, Venus din Leu îți oferă câteva zile în care se pot împlini dorințele cele mai mari legate de familie.

Horoscop săptămânal 2 – 8 septembrie – zodia Taur

Vei avea câteva zile bune pentru mici investiții sau pentru a te ocupa de copiii care încep școala. Tranzitul lui Venus din Leu în Fecioară te ajută să te ocupi de problemele gospodărești și să le rezolvi foarte ușor. Trecerea lui Venus în Fecioară este benefică și la serviciu, unde vei reuși să lucrezi cu o echipă mai bună pentru a rezolva mai repede proiectele începute cu câteva luni în urmă.

Horoscop săptămânal 2 – 8 septembrie – zodia Gemeni

Ocupă-te de datorii și plătește cât mai repede facturile restante. În curând, după data de 9 septembrie, Mercur va fi retrograd și este posibil să aducă probleme legate de bani. Deocamdată, dacă dispui de fonduri mai mari ai grijă să te achiți de datorii, mai ales către prietenii care te ajută mereu. În zilele de 3 și 4 septembrie ți-ar prinde bine o călătorie sau o activitate nouă și interesantă.

Horoscop săptămânal 2 – 8 septembrie – zodia Rac

Vei avea câteva zile pline de griji și te vei simţi copleşită de responsabilităţile din familie. Rude bolnave sau lipsite de putere au nevoie de tine tot mai des. Te implici inclusiv financiar şi pierzi bani pe care nu mai ai cum să îi recuperezi. Zilele frumoase ale săptămânii vor fi vineri şi sâmbătă, când vei reuşi să te desprinzi de problemele din familie. Vei pleca într-o călătorie sau într-o vizită.

Horoscop săptămânal 2 – 8 septembrie – zodia Leu

Vei avea parte de surprize la început de septembre. Vei fi invitată într-un loc special de către o persoană de la care nu te aştepţi la surprize plăcute. Marţi sau miercuri primeşti şi o veste bună în legătură cu bugetul familiei. Săptămâna viitoare începe bine. Sâmbătă şi duminică ar fi bine să petreci mai mult timp pe acasă. Dacă trebuie să pleci, totuşi, pe undeva, ai grijă cu ce călătorești.

Horoscop săptămânal 2 – 8 septembrie – zodia Fecioară

Fii cu ochii în patru la serviciu asupra colegilor lipsiți de experiență, în care nu poți avea prea multă încredere. Este posibil să apară complicații din cauza lor. În familie, eşti preocupată de relaţiile dintre două rude foarte apropiate, două persoane ambiţioase care vor stârni un conflict. Oricât de mult îţi displace situaţia, este bine să intervii să calmezi spiritele cu vorba bună.

Horoscop săptămânal 2 – 8 septembrie – zodia Balanță

Începe o perioadă bună pentru viața de familie și poți face câteva schimbări importante. Gândeşte-te la greşelile pe care le-ai făcut tu sau soţul tău pentru a nu le mai repeta. Pe lângă problemele intime, care se vor rezolva în următoarele zile, ar fi bine să discutaţi şi despre cele financiare. Faceţi un buget al casei la care să cotribuiţi în mod egal, astfel încât să nu mai apară discuţii.   

Horoscop săptămânal 2 – 8 septembrie – zodia Scorpion

Evită persoanele care mereu dau sfaturi, fără să se implice. Descurcă-te singură, mai ales în situaţiile care depind numai de tine. Cineva drag din familie, probabil o soră sau o verişoară, te anunţă că aşteaptă un copil și este un bun prilej de a vă întâlni pentru câteva ore plăcute. La serviciu totul merge bine. Dar, dacă te supără vreun coleg, ar fi bine să îi spui imediat unde greşeşte. 

Horoscop săptămânal 2 – 8 septembrie – zodia Săgetător

Vei reuşi să pui capăt unor discuţii neplăcute în familie, legate de acte importante sau moşteniri. Indiferent cât costă și cât de mult deranjezi pe alții, este bine să clarifici ce drepturi are fiecare în familie. La locul de muncă trebuie să dai dovadă de multă răbdare. Unii, pur şi simplu, nu sunt în stare să te ajute. Probabil că nu vei reuşi să termini tot ce ţi-ai propus, dar vor veni și zile mai bune.

Horoscop săptămânal 2 – 8 septembrie – zodia Capricorn

Vor fi zile bune pentru câştiguri la început de septembrie, dar trebuie să ai capul limpede. Eşti foarte sensibilă şi te superi prea repede pe vorbele aruncate de persoanele cu care lucrezi. La serviciu, este bine să te implici într-o singură problemă. Dacă încerci să te ocupi de mai multe lucruri odată, vei avea mai puţine şanse să le rezolvi. Acasă, vei petrece mai mult timp cu cel pe care îl iubeşti.

Horoscop săptămânal 2 – 8 septembrie – zodia Vărsător

Încearcă să fii optimistă nu îți mai face griji din cauza banilor. Starea ta de spirit se va schimba la început de septembrie. Veştile frumoase pe care le vei primi vor compensa lipsa banilor. Iar cadourile de la sfârşitul săptămânii vor fi exact ce îţi doreai, dar nu reuşeai să îţi cumperi singură. Şi familia se va strădui să îţi ofere câteva zile deosebite. Iar duminica va fi perfectă şi o veţi petrece împreună.

Horoscop săptămânal 2 – 8 septembrie – zodia Pești

Vor fi zile mai tensionate, iar neînţelegerile din relaţia sentimentală revin la suprafaţă. Soţul sau iubitul tău pare că şi-a uitat promisiunile şi face aceleaşi greşeli pentru care tu suferi. Te gândeşti să iei o decizie foarte importantă fără să îl mai întrebi şi pe el dacă este de acord. Prea multe sfaturi oricum nu îţi poate da. Dar ar fi bine să îl anunţi că tu ai nevoie de anumite condiții pentru a continua.