Horoscop săptămânal 2-8 octombrie – zodia Taur

Vei avea noroc tocmai când ţi se pare că lucrurile merg în defavoarea ta. Astrele îţi sunt favorabile dacă vrei să închei un contract, dacă vrei să vinzi o casă sau un teren sau dacă ai nevoie de un partener potrivit pentru afacerile tale. La sfârşit de săptămână, vei primi şi banii de care aveai nevoie, chiar dacă faci un împrumut destul de riscant. Stabileşte clar condiţiile împrumutului şi vei câştiga.

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie – zodia Gemeni

Ești căutată de prieteni, dar și de oameni care au ieșit de multă vreme din viața ta. Ai parte de zile în care vei face vizite sau vei primi musafiri. Cert este că trebuie să te pregăteşti în mod deosebit pentru a te întâlni cu anumite persoane. Eşti preocupată de modul în care arată casa ta şi probabil că vei face câteva investiţii minore, pentru a schimba piese de mobilier sau aparatura învechită.

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie – zodia Rac

Eşti bucuroasă, la începutul lunii octombrie, pentru că o cerere sau o rugăminte mai veche îţi este îndeplinită. Treci prin momente care ar putea marca o schimbare profundă în viaţa ta, dacă ai energia necesară să te implici până la capăt. Nu face promisiuni, dacă ştii că nu le poţi îndeplini. Şi prietenii tăi ştiu că nu se pot baza întru totul pe tine, dar merită să te alături planurilor lor.

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie – zodia Leu

Vei avea parte de o perioadă energică și te vei bucura de evenimente fericite în familia ta. Poate fi vorba de sărbătorirea unui succes în plan profesional. Dar nu trebuie să te gândeşti la ambiţii prea mari. Este de ajuns să te bucuri de clipa prezentă. Pe de altă parte, se pare că lipsește cineva important, de care aveai nevoie. Îţi este dor de o persoană foarte dragă, care nu va reveni prea curând.

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie – zodia Fecioară

Trebuie să depui un efort mai mare la serviciu, unde lucrurile se complică. Dar, în viața personală, ai motive să fii fericită. Eşti îndrăgostită, iar Venus va proteja taina relației voastre. Cu toate acestea, ești foarte sensibilă la orice remarcă legată de bărbatul pe care îl iubeşti și s-ar putea să te dai singură de gol.  Dacă vrei să ţii totul secret, taina ta va rămâne nedescoperită pentru o vreme.

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie – zodia Balanță

Vor veni zile încordate și ai nevoie să te întâlneşti cu o prietenă dragă, care te susține întotdeauna. În dragoste, ai vrea să laşi în urmă aproape totul şi să o iei de la capăt. Dacă eşti căsătorită, probabil că te vei gândi la divorţ, dar nu este momentul pentru schimbări atât de radicale. Gândeşte-te bine înainte! Pentru tine, orice început pe care trebuie să îl faci singură este dureros.

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie – zodia Scorpion

Eşti dezamăgită de o situaţie destul de dureroasă care se complică din cauza intervenţiei unei persoane rău intenţionate. Bugetul casei este destul de mic şi nu îţi permiţi să foloseşti banii pentru a scăpa de probleme. Trebuie să te descurci cu relaţiile sau informaţiile prietenilor care nu au nici ei prea mulţi bani. O problemă de sănătate poate să apară în familie şi îţi dă peste cap planurile. 

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie – zodia Săgetător

Vei începe să lucrezi la un proiect nou sau într-un loc nou mult mai devreme decât te aşteptai. Vei primi şi bani, deşi răsplata nu va fi foarte mare. O bună parte din câştiguri va fi destinată copiiilor care au probleme la şcoală. Printre rudele familiei tale îşi face apariţia o persoană care se va căsători curând cu un frate sau cu o soră. Trebuie să fii foarte diplomată cu această persoană, pe care nu o cunoști deloc.

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie – zodia Capricorn

Eşti preocupată de starea de sănătate a unei femei mai în vârstă. Poate fi vorba chiar de mama ta care poate suferi de o afecţiune pe care o tratează superficial și care se poate complica pe viitor. Este bine să o urmăreşti îndeaproape, dar fără să îi transmiţi temerile şi îngrijorarea ta. Curând vei avea o întâlnire importantă pentru cariera ta, dar este bine să te fereşti să discuţi cu acea persoană problemele tale personale.

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie – zodia Vărsător

Fii mai grijulie când pleci la drum lung şi nu uita să laşi toate lucrurile de acasă în ordine. Marte poate atrage accidente care ţi-ar putea provoca daune serioase. Fereşte-te de o persoană insistentă de la serviciu care vrea să te ajute, deşi nu i-ai cerut nimic. Te vei descurca și singură să finalizezi proiectele mai importante, mai ales dacă îți alegi o echipă bună sau dacă poți colabora cu un partener serios. 

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie – zodia Pești

Vor veni zile pline și viața socială se îmbunătățește. Vei face cunoştinţă cu persoane care ţi-ar putea scoate în cale oportunităţi deosebite. Se pare că vei reuşi curând să ieşi dintr-o situaţie care ţi-a provocat suferinţă. Trebuie să fii prudentă, dacă discuţi despre noi condiţii de lucru la seerviciu sau despre salariu. Chiar dacă pierzi acum, poţi câştiga mai târziu, important este să nu fie vorba de sume prea mari.