Horoscop săptămânal 19 – 25 noiembrie   – zodia Berbec

Primeşti vești bune sau un sprijin de la o prietenă care știe cum să îți însenineze gândurile. O vreme vei fi mai bine dispusă inclusiv la serviciu. Spre sfârşitul săptămânii viitoate trebuie să te implici în problemele mai vechi ale părinţilor. Vei face câteva drumuri costisitoare pentru a le veni în ajutor. Dar vei reuși să rezolvi situațiile mai delicate, mai ales dacă ai un frate care te sprijină și el.

Horoscop săptămânal 19 – 25 noiembrie – zodia Taur

Se anunță puține schimbări în zilele următoare, dar trebuie să fii foarte prudentă și să te ferești de persoanele care s-au îmbolnăvit recent de Covid-19. Rezistența organismului tău pare să fie mai slabă la mijlocul lunii noiembrie. Săptămâna viitoare este posibil să apară probleme la locul de muncă, iar capacitatea ta de organizare este pusă sub semnul întrebării. Mare atenţie la un coleg nou, care poate fi o persoană cu două feţe.

Horoscop săptămânal 19 – 25 noiembrie – zodia Gemeni

Fii prudentă în zilele prea aglomerate. Dacă ai planuri mari pentru sâmbătă este bine să nu le pui în aplicare, dacă îți solicită prea mult timp. Sâmbătă poate fi o zi plină cu ghinion. Până şi la cumpărături îţi va merge prost. De aceea, este bine doar să te plimbi și să te bucuri de o pauză mai lungă. În schimb, săptămâna viitoare te poți ocupa și de problemele mai dificile, pentru că vei fi ajutată la timp.

Horoscop săptămânal 19 – 25 noiembrie – zodia Rac

Te grăbeşti să faci anumite cumpărături care nu sunt neapărat necesare și care se pot amâna, dacă stai mai prost cu banii. Cumperi obiecte mai puţin utile pentru casă sau pentru tine, dar nu îț vor oferi prea mare satisfacție. Ține cont de faptul că Marte anunță posibile probleme sâmbătă, poate o situație urgentă care se rezolvă numai cu bani mulţi iar tu vei fi nevoită să te împrumuţi.

Horoscop săptămânal 19 – 25 noiembrie – zodia Leu

Vor veni zile mai senine la mijlocul lunii noiembrie. Şicanele din familie, cu rudele mai în vârstă, iau sfârşit. Marţi seara vei trece printr-o experienţă inedită, legată de interesul tău pentru cultură. Poate că vei cunoaște o persoană erudită, cu care poți discuta foarte multe despre librării, expoziții și muzee, locuri în care ți-ar plăcea să petreci mai mult, dacă nu ai fi constrânsă de programul de muncă.

Horoscop săptămânal 19 – 25 noiembrie – zodia Fecioară

Te vei bucura de o perioadă prosperă, în care fie ai parte de câştiguri mai mari, fie de beneficii de altă natură. Primeşti sprijin sau bani fără să te simţi obligată să dai nimic înapoi. Primeşti şi veşti despre o persoană care credeai că nu se va mai întoarce niciodată în viaţa ta. Dar inima ta nu mai tresare ca altădată. Relația dintre voi nu mai poate avea farmecul pe care l-a avut cu ani în urmă.

Horoscop săptămânal 19 – 25 noiembrie – zodia Balanță

Se vor ivi câteva probleme în cuplu, dar nu este cazul să vorbești despre ele cu alte persoane, decât cu soțul tău. Nu este cazul să te plângi prietenilor pentru că situaţia nu este chiar atât de gravă. Problemele legate de bani nu ar trebui să vă influenţeze armonia din familie. În zilele de marţi şi de miercuri vei avea ocazia să recuperezi timpul pierdut la muncă, dar și niște bani.

Horoscop săptămânal 19 – 25 noiembrie – zodia Scorpion

Vei avea o perioadă liniștită în familie și în cuplu. Doar că micile planuri legate de casă se desfășoară mai greu. Dar ai mai multă baftă cu micile afaceri și aranjamentele între prieteni. Se pare că vei ajuta pe cineva să cumpere mai ieftin o mașină sau niște obiecte electrocasnice. Te bucuri şi tu de un mic comision și de aprecierea prietenilor. În ceea ce privește sănătatea, mare atenție la alimentele grase.

Horoscop săptămânal 19 – 25 noiembrie – zodia Săgetător

Bucură-te de fiecare clipă liberă din acest week-end, chiar dacă vremea nu este pe placul tău. La începutul săptămânii viitoare, vei avea mai mult de muncă și se întrevăd piedici în calea planurilor tale legate de bani. Dacă vrei să te împrumuţi pe la prieteni, va fi mai greu decât de obicei. În familie, vin anumite presiuni din partea părinților bătrâni, care au nevoie de tine mai des.

Horoscop săptămânal 19 – 25 noiembrie – zodia Capricorn

Eşti plină de energie la final de săptămână şi te apuci cu spor de unele treburi mărunte, absolut necesare prin casă. Până miercuri vei avea ocazia să pui şi nişte bani deoparte deoarece sporesc veniturile. Şi cu sănătatea vei sta mult mai bine în aceste zile. Dacă începi tratamentul recomandat cât mai repede, dispare pericolul de a recidiva afecțiunea de care suferi de ceva vreme.

Horoscop săptămânal 19 – 25 noiembrie – zodia Vărsător

Lasă lucrurile în voia lor și încearcă să te abții de la schimbări mari. Jupiter te poate încurca dacă te apuci de proiectele noi fără să ai toți banii necesari. Bucură-te de micile victorii pe care le vei avea la serviciu și lasă în seama altora treburile mai dificile. Este indicat să amâni cu o săptămână inclusiv plecările din localitate. Duminică te supără intervenţia unei persoane mai în vârstă în educaţia copiilor.

Horoscop săptămânal 19 – 25 noiembrie – zodia Pești

Fii atentă la dieta ta, deoarece Venus arată că vei avea câteva probleme de sănătate din cauza durerilor de stomac. Pe de altă parte te vor supăra şi relaţiile încordate cu unii colegi. Tensiunea se va menţine o perioadă mai lungă de timp. Din familie, însă, primești vești bune, poate de la persoane dragi aflate în altă localitate. Unii membrii ai familiei se pregătesc de o nuntă sau de o reuniune la care vei fi invitată.