Horoscopul săptămânii 19 – 25 martie – zodia Berbec

Se anunță o perioadă fastă pentru zodia ta, după ce Soarele și Venus își vor începe tranzitul prin Berbec, după data de 20 martie. Vor fi zile norocoase, vor apărea șanse noi pentru tine și ar fi bine să fii pregătită să faci un pas înainte. Cu o asemenea conjunctură astrală nu te vei mai întâlni prea curând. Profită de orice propunere sau colaborare bine plătită, chiar dacă vei avea mai mult de muncă.

Horoscopul săptămânii 19 – 25 martie – zodia Taur

Vine echinocțiul de primăvară, iar Venus, care este astrul tău guvernator, intră în semnul Berbecului, alături de Soare. Venus în Berbec îndeamnă la acțiune și vei fi pusă în situații în care trebuie să iei decizii rapide sau să acționezi, fără să mai aștepți să se decidă ceilalți din jur. Dar vor fi situații bune, din care poți avea câteva beneficii importante și mai ales poți face ceva bun pentru familie.

Horoscopul săptămânii 19 – 25 martie – zodia Gemeni

Vor veni câteva zile excelente pentru călătorii, datorită lui Mercur din Pești, care acum pune accentul pe dorințele intime și pe nevoia de libertate. Ți-ar prinde bine să te desprinzi câteva zile de problemele cotidiene și să te bucuri de primăvară, să vizitezi destinații însorite și să te bucuri de plimbări în aer liber. Și pentru sănătatea ta, călătoriile vor fi benefice, oricât de scurte ar fi.  

Horoscopul săptămânii 19 – 25 martie – zodia Rac

Începe o perioadă astrală deosebită pentru zodia ta, după echinocțiul de primăvară, după care Venus intră în Berbec, iar Luna ajunge în Rac. Perioada care urmează se anunţă plină de şanse. Venus primeşte o influenţă puternică din partea lui Jupiter, astrul norocului şi al câştigurilor, astfel că poţi beneficia de un buget mai consistent. Nu este exclus să închei un contract nou, dacă îți cauți de muncă.

Horoscopul săptămânii 19 – 25 martie – zodia Leu

Îți merge bine, după ce Venus și Soarele din Berbec încep să aibă o influență benefică asupra zodiei tale. Sunt favorizate acum relaţiile, succesul în carieră şi şansele nocoroase. Poate fi o perioadă bună să te afirmi, să încerci să îţi faci noi cunoştinţe în domeniile tale de interes. La serviciu, un șef ambițios îţi poate oferi ocazia să lucrezi la un proiect deosebit şi să colaborezi cu noi clienți.

Horoscopul săptămânii 19 – 25 martie – zodia Fecioară

Vei avea parte de o perioadă echilibrată, iar Mercur, aflat acum în zodia Peștilor, îți protejează economiile. Venus din Berbec te sfătuieşte să fii precaută cu banii şi să te gândeşti de două ori înainte de a cumpăra un obiect foarte scump. După echinocțiul de primăvară apar schimbări în planurile familiei care îţi vor da peste cap micile proiecte personale şi te vor obliga să le amâni o vreme.

Horoscopul săptămânii 19 – 25 martie – zodia Balanță

Vei avea parte de o perioadă dinamică, iar astrele anunță mici surprize în viaţa intimă şi în relația de cuplu. Sub influenţa lui Venus, toate evenimentele şi schimbările prin care vei trece nu pot avea decât un final fericit. Nu este exclus să afli că vei fi în curând mamă sau că vei avea un nepot. Dacă eşti singură, tot Venus din Berbec poate aduce un eveniment în viața ta care te ajută să cunoști un bărbat deosebit.

Horoscopul săptămânii 19 – 25 martie – zodia Scorpion

Îți merge mai bine din punct de vedere profesional. După echinocțiu, vin veşti extraordinare în domeniul tău profesional, care te pot ajuta să avansezi în carieră. Este posibil să fii cooptată să lucrezi într-o echipă nouă, la o afacere care se va dezvolta rapid. Sau, poate, vei lua decizia de a lucra pe cont propriu, fără să mai dai socoteală niciunui şef. Depinde numai de tine să profiţi de ocaziile pe care le vei primi.

Horoscopul săptămânii 19 – 25 martie – zodia Săgetător

Vei avea parte de o perioadă excelentă, în compania persoanei iubite. Dacă vrei să petreceţi cât mai mult timp împreună, este timpul să vă luaţi câteva zile libere la sfârșit de săptămână şi să plecaţi departe de grijile cotidiene. Jupiter şi Mercur vă oferă şansa să călătoriţi după echinocțiul de primăvară într-un oraş romantic sau într-o staţiune liniştită, la munte, departe de forfota lumii.  

Horoscopul săptămânii 19 – 25 martie – zodia Capricorn

Profită de şansele pe care ţi le oferă Jupiter, adună bani, călătorește sau îndeplineşte-ţi o dorinţă mai veche. Conjunctura astrală este excelentă pentru planurile tale personale, pentru visele pe care nu ai reuşit să le transformi în realitate. Este posibil să cheltuieşti mai mult, dar, dacă obţii ceea ce vrei, merită fiecare bănuţ. Ai grijă să nu intri, totuşi, în datorii nejustificate și mai ales în datorii către bănci.  

Horoscopul săptămânii 19 – 25 martie – zodia Vărsător

Vei primi responsabilităţi noi la serviciu din cauza unor schimbări de personal, iar unii dintre colegii vechi vor pleca din echipa ta. Este posibil ca anumite persoane în care aveai încredere să îşi încalce promisiunile date, poate din motive independente de voinţa lor. Încearcă să te descurci cu forţele proprii şi să te bazezi doar pe familia ta. Jupiter arată că totul se va termina cu bine. 

Horoscopul săptămânii 19 – 25 martie – zodia Pești

Petrece mai mult timp cu familia sau cu persoana iubită şi vei uita de probleme. Cei dragi te vor ajuta să zâmbeşti din nou. Cea de a doua jumătate a lunii martie va fi o perioadă mult mai bună din punct de vedere profesional şi financiar, vei fi mai liniștită şi vei redescoperi bucuriile simple. După echinocțiul de primăvară, când Venus intră în Berbec, vei reuși să aduni o sumă mai mare de bani.