Horoscopul săptămânii 19 – 25 februarie  – zodia Berbec

Ar fi bine să discuți în familie despre problemele financiare mai vechi, despre datorii uitate sau impozite neplătite. Din data de 20 februarie, Mercur își va încheia mersul retrograd și vei avea ocazia să rezolvi situațiile neplăcute legate de bani. În ultimele zile de februarie, trebuie să acorzi mai multă atenţie bugetului casei şi să te ocupi de achiziția unor obiecte, cursuri sau cărți pentru copii.

Horoscopul săptămânii 19 – 25 februarie – zodia Taur

Încep să vină veşti mai bune, după ce Mercur se întoarce la mersul lui direct, din data de 20 februarie, iar Luna din Gemeni aduce o influenţă benefică asupra relației de cuplu și asupra planurilor tale personale. Pe de altă parte, Mercur din Vărsător începe să îndrepte lucrurile și la nivel profesional, dacă au existat probleme. Relația cu superiorii sau colaborările se vor derula mult mai ușor.

Horoscopul săptămânii 19 – 25 februarie – zodia Gemeni

Vor apărea mici schimbări, fie legate de serviciu, fie legate de familie. Ultimele zile de februarie, după Luna din Gemeni din data de 19 și după ce Mercur își încheie mersul retrograd, vor fi zile mult mai bune pentru zodia ta. Fie tu, fie unul dintre copiii tăi aveți șansa să schimbați ceva neplăcut, să vă croiți o viaţă nouă. Indiferent de situaţie, veştile şi schimbările vor fi bune pentru tine.  

Horoscopul săptămânii 19 – 25 februarie – zodia Rac

Îți va merge mult mai bine financiar și vei recupera niște bani, în ultima decadă a lunii februarie.

Mercur favorizează noutăţile legate de casă şi familie, achiziţia de mobilă nouă, modernizarea unei camere sau a aparatelor electrocasnice. Este o perioadă excelentă să îţi îmbunătăţeşti traiul de zi cu zi şi să transformi casa aşa cum îţi doreşti. Tranzitul Lunii prin zodia Gemenilor aduce relații bune la serviciu.

Horoscopul săptămânii 19 – 25 februarie – zodia Leu

Vei avea parte de o conjunctură bună la final de februarie. Va fi o perioadă liniștită, plină de dragoste, în care Venus și Luna vor aduce soluții pentru nativii care au probleme în cuplu. Vor fi zile bune și în plan profesional, dacă eşti în căutarea unui loc de muncă sau a unor cursuri de calificare. Vei găsi soluţia cea mai bună să înveţi mai multe şi să capeţi mai multă experienţă în domeniul tău.

Horoscopul săptămânii 19 – 25 februarie – zodia Fecioară

Vei avea o perioadă bună în ultima decadă a lunii februarie. Situațiile neclare din punct de vedere financiar se vor rezolva. Dacă trebuie să primești bani, sunt șanse maxime să îi primești la timp. Iar dacă trebuie să plătești tu o datorie, Mercur te va ajuta și îți va oferi conjunctura necesară să te achiți față de prieteni. Va fi o perioadă prosperă, în care te poți concentra asupra relației de dragoste.

Horoscopul săptămânii 19 – 25 februarie – zodia Balanță

Vei avea parte de o conjunctură norocoasă sau de o șansă la care nici nu te aștepți acum. Jupiter și Mercur din Vărsător vor aduce o veste excelentă după data de 20 februarie. În funcţie de planurile pe care ţi le-ai făcut la sfârşit de februarie, Jupiter va grăbi lucrurile şi te va ajuta să rezolvi mult mai repede ceea ce doreşti. Poate fi de ajutor la serviciu, în proiectele dificile, sau în relaţia de cuplu.

Horoscopul săptămânii 19 – 25 februarie – zodia Scorpion

Vei simți nevoia să te odihnești mai mult, mai ales dacă te-ai confruntat cu diverse probleme în prima parte a lunii. Din data de 20 februarie, când Mercur își încheie mersul retrograd, vei reuși să rezolvi problemele de natură financiară, fie ele datorii uitate sau obligaţii care apar pe parcurs. Luna din Gemeni va aduce o veste bună pentru viața de cuplu și vă îndeamnă să plecați într-o mică escapadă.

Horoscopul săptămânii 19 – 25 februarie – zodia Săgetător

Te bucuri de o veste bună din partea soțului sau a bărbatului care te iubește. Sunt șanse mari să îți ofere o surpriză deosebită și să îți demonstreze încă o dată cât de mult ține la tine. După data de 20 februarie, vor fi momente bune și în carieră. Vor apărea anumite schimbări care vor influenţa în primul rând cariera şi resursele tale financiare. Fii deschisă tuturor propunerilor, dacă ți se oferă colaborări noi!

Horoscopul săptămânii 19 – 25 februarie – zodia Capricorn

Se anunță zile tot mai bune pentru zodia ta, în ultima decadă din februarie. Venus și Saturn din Vărsător, secondate de Jupiter, vor aduce o perioadă cu realizări deosebite, cu proiecte noi, creative şi interesante. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, astrele vor fi de partea ta. Poate fi cea mai bună perioadă din acest trimestru pentru a obține un loc de muncă și trebuie să fii sigură pe forțele tale.

Horoscopul săptămânii 19 – 25 februarie – zodia Vărsător

Fii ambiţioasă şi munceşte mai mult, în ultimele zile de februarie, pentru a-ţi atinge scopurile. Chiar dacă apar mici obstacole când te aştepţi mai puţin, conjunctura astrală este favorabilă zodiilor de Aer. Este posibil ca persoanele apropiate să îţi ofere informaţii noi, care te vor ajuta în momentele cheie să mergi mai departe şi să ai succes. Venus arată că relațiile tale profesionale vor fi tot mai bune.

Horoscopul săptămânii 19 – 25 februarie – zodia Pești

Încearcă să păstrezi mai mult timp pentru tine și pentru partenerul de viață. În zilele următoare aveți nevoie de puțină odihnă și relaxare. Profitați de Dragobete și faceți o călătorie în doi. Dacă ai avut probleme medicale în această iarnă, acum ar fi bine să te ocupi mai mult de sănătatea ta, să te recuperezi, să mergi într-o stațiune unde știi că te poți odihni. Lasă munca și planurile deoparte câteva zile.