Horoscop săptămânal 18 – 24 martie  – zodia Berbec

Se pare că vei avea discuții neplăcute în familie legate de bani. Primeşti reproşuri din partea soţului. Nu îl deranjează atât de mult că faci tot felul de cumpărături, cât faptul că unele cheltuieli doar sunt pentru prieteni. Această săptămână nu este deloc bună pentru achiziţii costisitoare. La serviciu, vei avea o mare deziluzie. O întâlnire importantă nu va decurge chiar aşa cum îţi doreşti.

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie – zodia Taur

Ai o voce puternică la serviciu, știi bine ce vrei, dar ambițiile tale ar putea afecta relaţiile bune cu anumiţi colegi. La sfârşit de săptămână preferi să te refugiezi în muncă, decât să îţi petreci timpul cu rudele plictisitoare. Acasă, însă, te aşteaptă probleme care trebuiau rezolvate cu mult timp în urmă. Eşti puţin neliniştită din cauza banilor, pentru că bugetul tău nu a mai crescut deloc în ultima vreme.

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie – zodia Gemeni

Este Lună plină în zodia Fecioarei pe data de 18 martie, iar influența ei pare să fie destul de contradictorie pentru zodia ta. Trebuie să fii atentă cu sănătatea, mai ales dacă ai anumite sensibilități sau dacă ești sedentară. Ți-ar prinde bine un consult la medicul de familie să vezi cum stai cu tensiunea arterială. La serviciu, mult de muncă și prea puține vești bune!

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie – zodia Rac

Încearcă să te odihnești cât mai bine în weekend. Săptămâna viitoare, începi treburile cu stângul, dar miercuri şi joi ai mai multă energie. Nu te lăsa pradă pesimismului, deoarece familia va fi alături de tine, chiar dacă mai faci câte o greşeală. Fii foarte atentă la reproşurile copiilor care consideră că nu îi ajuți suficient la lecții. Încearcă să găsești o metodă să îi ajuți să învețe singuri.

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie – zodia Leu

Vin zile frumoase în dragoste, datorită Lunii pline din Fecioară. Cine te iubeşte, îţi demonstrează încă o dată că eşti cea mai importantă persoană pentru el. Surprizele lui frumoase îţi fac viaţa mai uşoară şi mai veselă. Lasă deoparte melancolia şi neliniştile. Vei fi chiar răsfăţată de soartă, pentru că te bucuri de apreciere la serviciu și primeşti ajutor pentru treburile urgente.

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie – zodia Fecioară

Va fi Lună plină în zodia ta, pe data de 18 martie, urmată imediat de tranzitul Soarelui din Pești în Berbec. Începe primăvara astronomică, iar zilele vor fi mai luminoase. Energia Lunii pline te ajută în aceste zile să îți împlinești câteva dorințe simple, dar foarte importante pentru familie. Poate chiar vei reuși să pleci câteva zile într-o călătorie cu soțul și copiii sau poate vei face o vizită bunicilor.

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie – zodia Balanță

Vei face cheltuieli neprevăzute, legate de achiziţia unui obiect foarte scump sau legate chiar de sănătate. Pune nişte bani deoparte! În relația cu prietenii tăi, vei fi supărată sau dezamăgită de pretenţiile unora dintre ei care cer mereu sprijin, dar niciodată nu se revanșează. După Luna plină din Fecioară este posibil să apară discuții tensionate cu socrii care nu sunt de acord cu toate planurile tale.

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie – zodia Scorpion

Eşti grăbită şi iei decizii importante sub presiunea unor evenimente de familie. Nu totul se va împlini aşa cum ţi-ai dori. Vor fi destule persoane care nu vor fi de acord cu tine şi nu vor accepta să te ajute cu bani. Ai parte de câştiguri mai bune spre final de martie, dar nu-ţi face planuri mari cu banii. O parte dintre ei ar fi bine să fie lăsați în contul din bancă pentru orice eventualitate.

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie – zodia Săgetător

Acordă mai multă atenţie bărbatului cu care îţi împarţi viaţa. După Luna plină din Fecioară, din 18 marte, vor fi zile perfecte să luaţi decizii în doi. Cu siguranţă, armonia se va întoarce în viaţa voastră dacă reuşiţi să vă respectaţi reciproc dorinţele. În jur de 21 martie vei suferi o pierdere, dar prietenii și familia vor ştii să te binedispună. Încearcă să te odihneşti mai mult, să nu ai probleme de sănătate.

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie – zodia Capricorn

Ar fi bine să te gândești la o mică afacere pe care o poţi începe singură. Vestea bună este că ai nevoie de un buget foarte mic la început. Dacă eşti căsătorită, primeşti veşti din partea familiei soţului care te bucură. Este posibil să fie vorba de un botez. Dacă eşti singură, profită de timpul tău liber și mergi mai des în vizită la rude sau întâlnește-te cu prietenele tale, socializează și relaxează-te.

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie – zodia Vărsător

Vor veni zile importante pentru dragoste și pentru relația de cuplu. Vei descoperi lucruri noi despre bărbatul care te-a cucerit. Împreună veţi reuşi să faceţi ceva deosebit care te va face foarte fericită. De bani vei avea parte chiar de la începutul săptămânii viitoare, mai ales dacă ai de făcut şi cheltuieli mari. Tot acum este bine să îţi planifici vacanţa, în funcție de programul soțului tău. 

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie – zodia Pești

Se pare că vor fi zile mai tensionate la serviciu. Ambiţiile unor colegi nu sunt deloc justificate. Trebuie să faci o comparaţie cu alte firme sau alţi angajaţi din acelaşi domeniu. Nu eşti mulţumită de situaţia financiară, dar vei reuşi să găseşti o soluţie până sâmbătă. Duminică va fi ziua cea mai frumoasă, pentru că vei fi înconjurată de o familie fericită. Copiii tăi te fac mândră de ei!