Horoscopul săptămânii 18 – 24 decembrie  – zodia Berbec

Începe să îți meargă bine și vei avea succes cu orice proiect pe care vrei să îl începi în aceste zile. Vei întâmpina mici obstacole miercuri şi vei ajunge mai greu la destinaţie, dar acestea sunt piedici minore. Viaţa socială este dinamică, iar prietenii sau frații te ajută. În relaţia de cuplu, totul merge perfect, mai ales că amândoi veţi avea grijă să vă oferiţi cele mai frumoase cadouri de Crăciun.

Horoscopul săptămânii 18 – 24 decembrie– zodia Taur

Vei avea câteva probleme personale de rezolvat și multe cheltuieli înainte de Crăciun. Ai amânat prea mult treburile complicate, iar acum îţi dai seama că nu mai poţi apela la persoanele care te puteau ajuta înainte. În iubire, te va ajuta foarte mult dacă îţi vei deschide sufletul şi vei vorbi sincer cu partenerul de viaţă. Poate că tu ai nevoie de înțelegerea lui pentru a petrece Sărbătorile într-o atmosferă mai caldă.

Horoscopul săptămânii 18 – 24 decembrie– zodia Gemeni

Vor fi câteva zile foarte bune înainte de Crăciun, dar rezistă tentaţiei de a cheltui prea mult. Cumpătarea este cuvântul de ordine al săptămânii. Nu numai în privinţa cheltuielilor de Sărbători, ci şi în ceea ce priveşte sănătatea. Profită de zilele mai libere şi mergi la medicul de familie sau la dentist. Părinţii sau bunicii au nevoie de sprijinul tău, iar zilele petrecute în familie vor fi cele mai frumoase.

Horoscopul săptămânii 18 – 24 decembrie – zodia Rac

Vei fi recompensată pentru munca din ultimele luni și sunt șanse mari să primești un bonus mai mare decât de obicei. A venit momentul să laşi deoparte grijile materiale şi să te bucuri de tot ceea ce ai adunat. Vei încheia anul cu un avans în carieră de care se va bucura şi familia. În preajma Crăciunului, eşti absorbită de problemele casnice, dar apoi petreci câteva zile cu cei mai dragi oameni.

Horoscopul săptămânii 18 – 24 decembrie– zodia Leu

Ar fi bine să faci din timp planuri pentru începutul anului viitor, dacă vrei să iasă totul bine. Cu cât amâni mai mult proiectele importante, cu atât vei cheltui mai mult. Astrele te sfătuiesc să plăteşti datoriile până la Crăciun. Conjuncția dintre Jupiter și Saturn din 21 decembrie arată că te vei ocupa numai de familie, iar prioritatea vor fi copiii și mai ales starea lor de sănătate. Nu neglija simptomele minore.

Horoscopul săptămânii 18 – 24 decembrie – zodia Fecioară

Mai ai mult de muncă, înainte de vacanța de Crăciun, și te ocupi de un raport sau de o lucrare complicată. Dar poate fi un pas înainte pe plan profesional. În preajma Sărbătorilor de iarnă, este bine să îţi schimbi coafura şi garderoba, să capeţi mai multă energie. Neglijezi familia în timpul săptămânii, dar te vei revanşa de Crăciun când le vei oferi surprize la care nimeni nu se așteaptă.  

Horoscopul săptămânii 18 – 24 decembrie– zodia Balanță

Apar evenimente neașteptate, din cauza conjuncției dintre Saturn și Jupiter, la 21 decembrie. Unele proiecte personale trebuie și ele modificate, trebuie să te gândești cum le poți îmbunătăți, chiar dacă trebuie să critici câteva persoane care îţi sunt dragi. Cei mai fericiţi vor fi copiii, pentru care vei avea mai mult timp și cărora le vei oferi mai multă distracție și bucurie. Nu lăsa nimic să te supere de Sărbători.  

Horoscopul săptămânii 18 – 24 decembrie – zodia Scorpion

Trebuie să te ocupi de câteva proiecte pe care știi deja că le vei încheia abia în ianuarie 2021. Nu vei avea nicio zi liniștită înainte de Crăciun. Completezi acte, dai telefoane şi vei avea câteva întâlniri care nu îţi sunt pe plac, iar casa așteaptă să fie ordonată. Dar zilele libere vor veni curând şi te vei desprinde de toate problemele. Ai nevoie de linişte, mai ales pentru planurile făcute cu persoana iubită.

Horoscopul săptămânii 18 – 24 decembrie – zodia Săgetător

Vor fi zile încărcate, înainte de Sărbători, cu multe decizii, schimbări, treburi dificile și chiar mici necazuri care apar în viaţa părinţilor tăi. Nu poţi lăsa Sărbătorile de iarnă să vină în casa voastră, fără să rezolvi cele mai dificile probleme. În relaţia de dragoste, îţi pierzi răbdarea şi vrei să îţi vezi dorinţele realizate cât mai curând. Nu mai ai deloc timp să aştepţi până se hotăreşte celălalt, dacă vrea să te urmeze sau nu.

Horoscopul săptămânii 18 – 24 decembrie – zodia Capricorn

Îți dorești să călătoreşti, în pofida restricțiilor legate de pandemie, dar mai sunt destule probleme de rezolvat până la Crăciun. Eşti preocupată de copiii tăi, investeşti mai mult în educaţia lor şi le cumperi cadouri educative. Pe de altă parte, este posibil să apară discuții cu partenerul de viață care încearcă să cumpere ceva scump, iar tu nu eşti de acord. Jupiter din Vărsător vă sfătuiește să renunțați la obiecte de lux inutile.

Horoscopul săptămânii 18 – 24 decembrie – zodia Vărsător

Vei avea parte de mici schimbări care ţi-ar putea da peste cap toate planurile de Crăciun, mai ales după data de 21 decembrie. Ţi se va propune să pleci din localitate şi te simţi cumva obligată să accepţi, deşi îţi este foarte greu să pleci de acasă. Faci cheltuieli mai mari decât ţi-ai propus şi este posibil să te împrumuţi de bani. Nu va fi prea uşor să îi returnezi la timp, dacă nu eşti atentă la modul în care îi foloseşti.

Horoscopul săptămânii 18 – 24 decembrie – zodia Pești

Ai tot felul de planuri pentru care trebuie să semnezi acte sau să umbli pe la instituţii administrative. Nu semna nimic până nu citeşti cu atenţie, mai ales dacă faci achiziţii imobiliare. Afli veşti mai puţin plăcute în preajma zilei de 21 decembrie, dar în cele din urmă se rezolvă tot ce este legat de bani şi documente. Bunăstarea familiei este tot ce contează, iar astrele te vor susține.