Horoscop săptămânal 17 – 23 iunie  – zodia Berbec

Stai departe de oamenii cu două feţe, care îţi pot face numai probleme. Este bine să te abţii să împrumuţi bani sau obiecte de valoare, precum electrocasnice sau maşini. Jupiter arată pierderi în următoarele zile. Şi în dragoste vei avea parte de o perioadă mai puţin stabilă. Partenerul tău aşteaptă o decizie importantă din partea ta, pe care o amâni fără justificare, ceea ce aduce noi pierderi pentru amândoi.

Horoscop săptămânal 17 – 23 iunie – zodia Taur

Vor veni câteva zile mai grele. Faci câteva compromisuri să te înţelegi bine cu toată lumea, dar tot reuşeşti să provoci discuții neplăcute cu anumite persoane. Câţiva prieteni apropiaţi menţin viu un conflict care te va afecta şi pe tine până la urmă. Partenerul de viaţă este gelos sau se opune schimbărilor pe care vrei să le faci, deoarece nu le înţelege. Trebuie să duci muncă de lămurire!

Horoscop săptămânal 17 – 23 iunie – zodia Gemeni

Este o perioadă propice pentru zodia ta, în care Mercur și Venus se întâlnesc în Gemeni, iar ideile și planurile tale încep să aducă beneficii. Se conturează câteva activități noi, poate o colaborare bine plătită sau un hobby care te ajută să te dezvolți. Pe de altă parte, este o perioadă propice să te ocupi mai mult de sănătatea ta, să faci mai multă mișcare, să te apuci de sport și să îți schimbi garderoba.

Horoscop săptămânal 17 – 23 iunie – zodia Rac

Vei trece printr-un moment mai greu, care te învaţă să ai mai puţină încredere în persoanele lăudăroase. Te vor lăsa să te descurci singură tocmai când vei avea nevoie de prieteni. Și în familie, părinţii vor avea nevoie de sprijinul tău sau de o sumă mai mare de bani pentru a plăti o datorie. La serviciu, ţi se face o propunere pe care trebuie să o analizezi cu toată seriozitatea.

Horoscop săptămânal 17 – 23 iunie – zodia Leu

Trebuie să intri în joc, dacă vrei să câştigi. Competiţia în dragoste este destul de dură, dacă vrei o relație cu un bărbat care nu a uitat femeile din trecutul lui. Pe de altă parte, trebuie să fii prudentă dacă ai probleme de sănătate, oricât de mici. Poate că este timpul să repeţi anumite analize şi să stai de vorbă cu medicul tău. Durerile pe care le simți uneori nu sunt întâmplătoare.

Horoscop săptămânal 17 – 23 iunie – zodia Fecioară

Muncești mult, ești destul de obosită, dar vei fi mai bucuroasă în preajma zilei de 19 iunie, când multe probleme se vor rezolva. Vei trece cu bine peste un moment neplăcut la serviciu, vei negocia cu multă diplomație şi vei câştiga un prieten. Ai şansa, în curând, să fii avansată şi să beneficiezi de o situaţie materială stabilă. La jumătatea lunii iunie sunt momente propice pentru cariera ta.     

Horoscop săptămânal 17 – 23 iunie – zodia Balanță

Apar câteva probleme în relaţia de cuplu pe care nu le poţi rezolva cu vorbe dulci. Găseşte o metodă să transformi cearta într-o discuţie din care să ai ceva de câştigat. La serviciu, te vei implica în rezolvarea unei situaţii care cere multă răbdare şi diplomaţie. În ceea ce privește banii, vei cheltui mai mult în aceste zile pentru obiecte care trebuie reparate şi lucruri necesare în casă.

Horoscop săptămânal 17 – 23 iunie – zodia Scorpion

Vei beneficia de zile pline de energie și vei descoperi o activitate deosebită care te va face fericită. Cu un nou hobby vei face cunoştinţă cu oameni care îţi vor deveni prieteni în scurt timp. Pe de altă parte, ar trebui să te ocupi mai mult de casă şi să o transformi într-un cămin mai primitor. Familia îţi va cere să petreci mai mult timp pe acasă şi să amâni unele obligaţii de serviciu.

Horoscop săptămânal 17 – 23 iunie – zodia Săgetător

Primeşti mesaje și invitații din partea unui bărbat care este interesat să te cunoască mai bine. Dacă vrei să ai o relaţie, poate fi o șansă pentru a scăpa de singurătate. Petreceţi câteva zile departe de prieteni şi încercaţi să descoperiţi iubirea. Pe de altă parte, trebuie să revizuieşti planurile legate de plecarea în concediu şi vizitele la rude, pentru că nu vei avea banii necesari. 

Horoscop săptămânal 17 – 23 iunie – zodia Capricorn

Te grăbeşti să rezolvi situaţii delicate şi este posibil să răneşti o persoană mai sensibilă. Dacă ai probleme de comunicare cu partenerul de viaţă, nu vei reuşi să le rezolvi prea uşor. Marte aduce tensiune în relaţiile intime. După data de 19 iunie, încep să ţi se împlinească dorinţele legate de familie. Planifici câteva schimbări în beneficiul copiilor și reușești să îi duci în excursii.

Horoscop săptămânal 17 – 23 iunie – zodia Vărsător

Ai nevoie de prieteni şi mai ales de cât mai multe momente de distracţie. Lipsa banilor, însă, poate genera discuţii neplăcute cu soţul tău. Nu veţi reuşi să faceţi tot ceea ce v-aţi propus în această lună și trebuie să amânați unele planuri. Dacă nu ai loc de muncă, şanse mari să găseşti ceva vei avea după data de 20 iunie, dar trebuie să fii perseverentă și să cauți de lucru în diverse domenii. 

Horoscop săptămânal 17 – 23 iunie – zodia Pești

Pare tot mai complicat să menţii o relaţie şi echilibrată în plan sentimental. În fiecare zi, te supără un cuvânt sau un gest făcut de el. O întâmplare deosebită vă poate forţa să vă schimbaţi atitudinea unul faţă de celălalt. La serviciu, vei juca un rol important într-un proiect nou prin care firma și produsele voastre se pot dezvolta. Până la mijlocul lunii, însă, veniturile vor fi modeste și trebuie să ai răbdare.