Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie   – zodia Berbec

Vei reuşi să termini cu bine tot ce nu ai reuşit să rezolvi săptămâna trecută. Mai ales treburile complicate care implică întâlnirea și negocierea cu persoane influente și clienți importanți. Vei avea o perioadă spornică la serviciu, dar ar fi bine să eviți discuţiile prelungite şi bârfele. Încearcă să lucrezi singură și vei termina înainte de Crăciun cele mai importante activități care necesită mai multă concentrare.

Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie – zodia Taur

Ești favorizată de Venus și vei avea câteva zile privilegiate în dragoste. Întreaga săptămână primeşti mesaje pline de dragoste de la cel care te iubeşte. Este posibil să îți ofere și o surpriză deosebită care poate îmbunătăți un plan pe care l-aţi făcut mai demult împreună. Cineva din familia ta va face un gest deosebit pentru tine şi te obligă să te revanșezi cu o întâlnire sau cu o masă la restaurant.

Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie – zodia Gemeni

Vei lucra intens și vei avea de împlinit tot felul de obligaţii care presupun şi cheltuirea unei sume consistente de bani. Bugetul tău va fi mai sărac înainte de Crăciun, tocmai în perioada în care cineva drag are nevoie de sprijinul tău. Cu toate acestea, vei găsi soluţii să îl ajuţi fără să dați bani în dreapta și în stânga. Acasă, ești solicitată de copii care au tot felul de proiecte creative pentru Crăciun.

Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie – zodia Rac

Vor fi câteva zile mai dificile, dacă nu ești ajutată financiar de familie. Alungă îndoielile şi ascultă sfaturile celor care te iubesc. Problemele prin care treci acum sunt destul de mici şi nu are sens să îţi faci griji. Singurul lucru de care trebuie să te ocupi îndeaproape este sănătatea ta. În rest, micile necazuri legate de facturi și datorii se vor rezolva și vei petrece în liniște zilele frumoase de Crăciun.

Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie – zodia Leu

Pot apărea discuţii neplăcute la birou, chiar în ultimele zile de muncă înainte de Crăciun. Ţi-au scăpat anumite detalii despre colegii cu care credeai că te înţelegi foarte bine. Unii dintre ei vor încerca să se folosească de relaţiile şi cunoştinţele tale în domeniu, fără să îţi ceară sprijinul direct. Pot apărea și probleme medicale care ar putea trăda o boală moştenită de la părinţi sau de la bunici.

Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie – zodia Fecioară

Vor veni câteva zile în care toate întâlnirile sunt norocoase, iar activitățile pe care le începi sunt profitabile. Primeşti mesaje optimiste şi veşti despre evenimente care se vor petrece în curând. O persoană dragă te vizitează spre sfârşitul săptămânii şi te însoţeşte la cumpărături sau îţi aduce un cadou. Ai şansa să descoperi o modalitate de a câştiga bani frumoşi, dacă ai timp să mai lucrezi în plus.    

Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie – zodia Balanță

Va fi o perioadă scurtă, înainte de Crăciun, în care treburile urgente se aglomerează şi nu mai ai timp pentru familie. Dar vei avea și sprijin la serviciu să închei cu bine proiectele vechi. După data de 20 decembrie vei fi mai liniştită şi te vei ocupa numai de ceea ce au nevoie copiii tăi. Din relaţia de dragoste, se risipesc toate umbrele de gelozie. Eşti tentată să îţi faci planuri de vacanţă cu familia și cu prietenii apropiați. 

Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie – zodia Scorpion

Vin zile bune pentru relația de cuplu. Fie că eşti căsătorită sau nu, ai ajuns la un punct în care nu îţi mai doreşti nicio schimbare în viaţa ta sentimentală. Dar partenerul tău are planuri care nu se potrivesc cu ale tale. Aşteaptă să treacă Sărbătorile de iarnă şi vorbiţi despre ele pe îndelete. Până atunci, organizează cât mai multe activități împreună și chiar o mică petrecere cu rudele și prietenii apropiați.

Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie – zodia Săgetător

Ești o persoană implicată, care încearcă mereu să ajute. Dar vor fi și situații în care trebuie să refuzi persoanele care au pretenţii prea mari de la tine. Urmăreşte-ţi interesele, dar fără să întrerupi relațiile cu ceilalți. În curând, vei primi veşti bune de la un bărbat care te va ajuta să faci toate cumpărăturile de Crăciun. Este posibil să fie vorba despre tatăl tău care te va susține financiar de Sărbători.

Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie – zodia Capricorn

Vei fi nevoită la serviciu să ai o atitudine mai bătăioasă. Nu îi mai lăsa pe ceilalţi să decidă pentru tine! Te vei confrunta cu persoane care nu se vor gândi nicio clipă la problemele pe care ţi le pot provoca. Trebuie să fii precaută şi să nu laşi nicio clipă garda jos. În curând, vei reuşi să primeşti mai mulţi bani şi să cumperi cele mai frumoase cadouri de Crăciun pentru persoanele dragi și pentru copii.

Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie – zodia Vărsător

Este timpul să te ocupi de cadouri, iar dacă ești destul de creativă poți face singură unele daruri mai speciale pentru copii și prieteni. Va fi o perioadă mai bună financiar și vei primi mai repede banii pentru care ai muncit. Ba chiar se discută în familie și despre o moștenire. Dacă eşti singură, ai şansa să cunoşti pe cineva în jurul datei de 21 decembrie, deşi nu prea mai ai încredere în dragostea la prima vedere.

Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie – zodia Pești

Pune preţ pe ceea ce vrei şi pe ceea ce poţi face tu, şi apoi pe ceea ce cred ceilalţi. Unii dintre prieteni vor încerca să te facă să te răzgândeşti şi să te implici într-o situaţie din care nu ai prea multe lucruri de câştigat. Sfârşitul de an se anunţă mult mai bun pentru tine din punct de vedere profesional. Dacă trebuie să semnezi un contract, aşteaptă totuşi luna ianuarie și analizează bine oferta primită.