Horoscop săptămânal 16 – 22 octombrie – zodia Berbec

Încep să apară mici probleme din cauza lui Mercur retrograd, dar vestea bună este că totul se poate rezolva cu mici intervenții și telefoane. Luna nouă din Balanță, din data de 16 octombrie, te ajută să găsești persoanele potrivite. Este suficient să discuţi cu persoanele care au mai trecut prin asemenea situaţii, iar sfaturile lor vor fi foarte utile. Câteva zile mai târziu, te vor înveseli evenimentele din viaţa copilului.

Horoscop săptămânal 16 – 22 octombrie – zodia Taur

Vei avea foarte multe lucruri de rezolvat în preajma zilei de 16 octombrie, când este Lună nouă în Balanță. Dar primul pas este să îţi organizezi foarte bine bugetul. Ai tendinţa să faci cheltuieli inutile şi să risipeşti banii pe lucruri multe şi ieftine. Ar fi bine să te gândeşti de două ori înainte de a face cumpărături, pentru că la sfârşitul lunii vei avea nevoie de o sumă mai mare de bani.

Horoscop săptămânal 16 – 22 octombrie – zodia Gemeni

Începe o perioadă propice să faci anumite schimbări la locul de muncă. Eşti grăbită să termini treburi destul de complicate mai devreme decât era preconizat. Nu este exclus să apară, din această cauză, probleme şi discuţii aprinse cu unii colegi. Şi în familie ai parte de zile mai dificile. Sosesc veşti neplăcute de la părinţi, iar programul tău încărcat te împiedică să îi ajuţi.

Horoscop săptămânal 16 – 22 octombrie – zodia Rac

Trebuie să te ocupi mai mult de tine, pentru că Luna nouă din Balanță arată că ai nevoie de echilibru interior și, poate, de îngrijiri medicale. Mergi la un consult medical sau repetă analizele ale căror rezultate nu au fost sigure. Vei fi căutată de o persoană dragă care se află acum departe de tine. În dragoste eşti foarte nehotărâtă şi îţi este teamă că vei suferi. Dar Venus poate fi generoasă cu zodia ta.

Horoscop săptămânal 16 – 22 octombrie – zodia Leu

Te grăbeşti să rezolvi o situaţie care se poate, totuşi, amâna. Există riscul să iei o decizie greșită și din această cauză este posibil să pierzi bani sau să te cerţi cu o persoană dragă. La serviciu, vei fi rugată să faci un mic sacrificiu, să lucrezi peste program şi îţi este foarte greu să accepţi. Cu toate acestea, trebuie să îți ajuţi colegii care nu au experiența ta și care trebuie îndrumați la început pas cu pas.

Horoscop săptămânal 16 – 22 octombrie – zodia Fecioară

Poate fi o perioadă foarte bună pentru zodia ta, chiar dacă Mercur este retrograd. El poate aduce unele probleme în comunicarea cu persoane din familie, dar nu te va afecta profund. Luna nouă din Balanțp îţi aduce veşti bune şi îţi prilejuieşte împlinirea unei dorinţe. Dacă eşti singură, ai mari şanse să pleci într-o localitate vecină şi să întâlneşti pe cineva care îți va atrage atenția de la prima întrevedere.

Horoscop săptămânal 16 – 22 octombrie – zodia Balanță

Vei fi foarte ocupată la serviciu, iar în următoarele zile vei avea o contribuţie mai mare la deciziile care se iau la nivelul conducerii. Eşti cooptată în planuri care ţi-ar putea aduce profit peste câteva luni. Spre sfârşitul săptămânii viitoare sunt șanse mari să discuți despre o mărire de salariu sau despre bani pe care trebuie să îi primeşti de la anumite persoane. Mare atenţie la accidente casnice!

Horoscop săptămânal 16 – 22 octombrie – zodia Scorpion

Te bucuri de mai mult timp liber și îl poţi folosi pentru reorganizarea casei, dar fără să faci investiții costisitoare, pentru că Mercur este încă retrograd. În această perioadă sunt favorizate toate activitățile de curățenie, organizare și mai ales debarasarea de lucruri vechi. Se apropie vremea rece şi trebuie să te ocupi de locuință, de confortul tău, de lucrurile care necesită, poate, o reparație măruntă.

Horoscop săptămânal 16 – 22 octombrie – zodia Săgetător

Acordă cea mai mare atenţie evenimentelor care apar imediat după Luna nouă din Balanță, din 16 octombrie. Conjunctura astrală îți scoate în cale oameni și provoacă situații din care ai ceva de învățat. Dacă știi cum să echilibrezi lucrurile, soarta îţi va aduce veşti bune. O situaţie mai veche pe care nu reuşeai să o rezolvi fără compromisuri dureroase, îşi va găsi acum soluţia potrivită.

Horoscop săptămânal 16 – 22 octombrie – zodia Capricorn

Vei avea câteva zile excelente, după Luna nouă din Balanță, din data de 16 octombrie. Poate fi perioada cea mai bună să îți convingi partenerul de cuplu să plecaţi împreună într-o mică excursie sau să cumpăraţi ceva la care visezi demult. Vor veni vești bune din familie, de la un frate sau de la o soră care a făcut câteva schimbări în viața ei și are nevoie de tine. Poate fi vorba și despre nașterea unui nepot.

Horoscop săptămânal 16 – 22 octombrie – zodia Vărsător

Te aşteaptă surprize frumoase din partea copiilor, care se bucură de succese sau mici victorii la școală sau la începutul carierei lor. Jupiter are o influenţă benefică şi îţi poate aduce bani sau alte foloase, dar Mercur retrograd îți arată că singurele investiții cu adevărat bune sunt cele făcute pentru copii. La serviciu, Saturn îţi va da peste cap câteva planuri, dar se pot găsi alte soluții ”zicând și făcând!”

Horoscop săptămânal 16 – 22 octombrie – zodia Pești

Vei avea mai mult timp pentru ideile și planurile tale, dacă îi lași pe ceilalți să se mai ocupe și ei de treburile casei. Astfel, vei avea mai mult timp liber pentru tine, să îți pui în ordine gândurile și planurile fără să rişti să faci vreo greşeală. După Luna nouă din 16 octombrie, vei fi tentată, poate, să grăbești unele lucruri și te vei simți presată să începi o activitate care îți va aduce foloase mai târziu.