Horoscop săptămânal 15 – 21 iulie  – zodia Berbec

Vor veni câteva zile mai dificile și vei avea impresia că prietenii sau familia îţi ascund ceva important. Mai ales comportamentul soţului te pune pe gânduri, deoarece face gesturi nesăbuite. Important este că bugetul familiei se echilibrează, chiar şi tu vei câştiga mai bine, iar cei care îţi datorează bani îşi vor plăti restanţele. Nu trebuie să mai pui la suflet cuvintele celor care par invidioşi.

Horoscop săptămânal 15 – 21 iulie – zodia Taur

Vor veni zile pline de dragoste, dar stai mai prost cu sănătatea. Probleme mai vechi, cu dantura sau cu durerile de cap, te obligă să ajungi la o consultaţie. Durerile tale de cap pot fi generate şi de lipsa ochelarilor de vedere. În privinţa banilor, nu se schimbă nimic. Nu spera să apară sume mai mari, dacă tu nu faci nimic să schimbi situaţia. Copiii insistă să plece într-o excursie și au nevoie de mai mulți bani.

Horoscop săptămânal 15 – 21 iulie – zodia Gemeni

Faci ce faci şi reuşeşti să complici lucrurile. Iar în dragoste numai de complicaţii nu ai nevoie în aceste zile. Abţine-te să faci reproşuri celui pe care îl iubeşti, pentru că îți va răspunde cu aceeaşi monedă. Dacă reușiți să restabiliți armonia dintre voi doi se va rezolva şi una dintre cele mai mari probleme pe care le aveţi cu locuinţa. Veți putea aduna bani pentru o renovare care este acum necesară.

Horoscop săptămânal 15 – 21 iulie – zodia Rac

Vei avea emoţii puternice din cauza unor schimbări neprevăzute, dar trebuie să fii încrezătoare în propriile forţe. Nu trebuie să îţi mai faci probleme legate de bani, pentru că vei primi un mic ajutor din partea familiei. Părinţii vor înţelege exact ce îţi doreşti şi te vor sprijini financiar, fără să mai ai discuţii neplăcute cu ei. Dacă pleci în călătorii, vei avea parte de zile senine și experiențe frumoase.

Horoscop săptămânal 15 – 21 iulie – zodia Leu

Evită obiectele prea scumpe, mai ales dacă ești în concediu prin străinătate. Orice decizie greşită cu privire la bani te va costa însutit. În familie, este posibil să intervii şi să acoperi datoriile cuiva apropiat care nu se mai poate descurca fără ajutor. În preajma zilei de 16 iulie poți avea parte de o mică aventură, poate chiar o călătorie alături de un bărbat pe care îl cunoşti bine, dar nu credeai că este interesat de tine.

Horoscop săptămânal 15 – 21 iulie – zodia Fecioară

Amână discuţiile legate de carieră pentru o perioadă în care pot apărea mai multe oferte de lucru. Bucură-te de vacanță, de zilele calde și de o călătorie la mare. Atenție, doar, să nu suferi de arsuri solare, pentru că tenul tău este foarte sensibil. Alergia la soare te poate obliga la cheltuieli mari, dar poți apela cu încredere la soluțiile naturiste pentru protecția pielii. Ai grijă de tine mai mult în concediu!

Horoscop săptămânal 15 – 21 iulie – zodia Balanță

Ai grijă de tot ce ţi-ai propus să faci, deoarece ai mare nevoie de o organizare mai bună a timpului. Pot apărea cheltuieli neprevăzute, dar pe unele dintre ele vei reuşi să le amâni. Călătoriile programate pentru sfârșitul săptămânii pot fi amânate, fie din cauza lipsei de timp, fie din cauza faptului că prietenii te refuză. Dacă ai copii, vacanța aceasta trebuie trăită alături de ei.  

Horoscop săptămânal 15 – 21 iulie – zodia Scorpion

Acordă mai multă atenţie problemelor de cuplu și vei avea ocazia să rezolvi o problemă sentimentală care te frământă de ceva timp. În următoarele zile, evită pe cât posibil să ai discuţii neplăcute cu rudele soțului tău sau cu părinţii lui prea exigenţi. Dacă apar probleme de sănătate la începutul săptămânii, acestea vor fi trecătoare. Poate că ar fi bine să ții o dietă bogată în fructe de vară. 

Horoscop săptămânal 15 – 21 iulie – zodia Săgetător

Vor fi câteva zile în care vei avea nevoie de sprijin moral. Dar, înainte să îţi deschizi inima şi să îţi dezvălui secretele vreunei prietene, cere sfatul unei persoane în care ai încredere deplină. Mama sau sora mai mare sunt singurele care pot înţelege prin ce treci. Mare atenţie la serviciu! Nu forţa lucrurile, dacă ritmul de lucru este prea încet, pentru că poţi intra într-un conflict cu un coleg apropiat.

Horoscop săptămânal 15 – 21 iulie – zodia Capricorn

Poţi obţine uşor o colaborare și câştiguri suplimentare, dar nu te aventura în speculaţii fără să cunoşti bine oamenii pentru care lucrezi. O rudă îndepărtată îţi cere să respecţi promisiunea pe care i-ai făcut-o cu mult timp în urmă. Aceasta poate fi legată de o moștenire sau de sprijinul unor rude mai în vârstă. Discutați din nou ce soluții aveți și cum puteți rezolva o situație din care poate avea fiecare ceva de câștigat.

Horoscop săptămânal 15 – 21 iulie – zodia Vărsător

Ai tendinţa să munceşti peste măsură și încerci să aduni mai mulți bani pentru concediul din luna august. Dar nu amâna orele importante de odihnă. Când se aglomerează tot felul de treburi dificile, pot apărea și probleme legate de sănătate. Dacă pleci departe de casă, fii foarte prudentă cu actele şi cu banii, dar și cu bagajele, mai ales dacă trebuie să călătorești cu avionul.     

Horoscop săptămânal 15 – 21 iulie – zodia Pești

Se pare că vei începe multe lucruri, fără să duci la bun sfârşit ceva concret. Îţi risipeşti energia muncind pentru alţii. Din cauza eşecurilor, este posibil să apară conflicte cu anumiţi parteneri sau colegi de muncă. În a doua parte a săptămânii, ar fi bine să faci o vizită unor rude sau unei persoane pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme, cum ar fi bunica ta.