Horoscopul săptămânii 15 – 21 ianuarie  – zodia Berbec

Gândește-te bine la munca ta, la responsabilitățile pe care le ai la locul tău de muncă și la cariera ta. Poate că a venit timpul să faci o schimbare, dacă nu ești mulțumită. Conjunctura astrală de la mijlocul lunii ianuarie, când Jupiter și Uranus formează o cuadratură benefică, îți poate oferi o șansă sau vești bune despre un alt post pe care îl poți ocupa într-un viitor apropiat.

Horoscopul săptămânii 15 – 21 ianuarie – zodia Taur

Uranus atrage atenția acum asupra lucrurilor incomplete din viața ta și te obligă să faci o schimbare, să iei alte decizii tocmai pentru a obține ceea ce îți lipsește. Poate fi vorba despre relația de cuplu, care are nevoie de un suflu nou de energie și de mai multă pasiune. Sau poate fi vorba despre o mică afacere sau un hobby pe care le poți face în timpul liber și care îți vor da un sentiment de împlinire.

Horoscopul săptămânii 15 – 21 ianuarie – zodia Gemeni

Trebuie să renunți treptat la activitățile sau lucrurile pe care le faci doar din obligație pentru alții. Poate că și la serviciu ai diverse obligații neplăcute și ar trebui să negociezi pentru a scăpa de ele definitiv. Ar fi o schimbare bună, de la mijlocul lunii ianuarie, să alegi noi activități și noi proiecte, să te implici în alt domeniu sau să încerci, măcar pentru o vreme, să faci ceva nou pentru tine. 

Horoscopul săptămânii 15 – 21 ianuarie – zodia Rac

Exploatează toate ocaziile care se ivesc să beneficiezi de câştiguri mai bune. Este o perioadă potrivită să îţi rotunjeşti bugetul şi să recuperezi sumele mari cheltuite de Sărbători. Ți-ar prinde bine să îți cauți un alt loc de muncă în a doua jumătate a lunii ianuarie, pentru că nu se știe niciodată de unde pot apărea șanse noi. Un prieten de familie s-ar putea să aibă conexiunile necesare să te ajute. 

Horoscopul săptămânii 15 – 21 ianuarie – zodia Leu

Se pare că vor fi câteva zile mai tensionate în relaţia de cuplu. Este posibil ca persoana iubită să păstreze distanţa o vreme și cu greu vei reuși să o faci să discute despre ceea ce nu îi convine. Pe de altă parte, întâlnirea cu un prieten din trecut te ajută să descoperi lucruri neştiute şi să îţi faci alte planuri pentru viitorul apropiat. Este posibil ca unele persoane apropiate să fie nemulţumite de schimbări. 

Horoscopul săptămânii 15 – 21 ianuarie – zodia Fecioară

Odihneşte-te cât mai mult, dacă ai un program mai lejer la serviciu și acasă. Profită de linişte să te ocupi mai mult de tine. Poate că ți-ar prinde bine cursurile de yoga de pe internet sau un hobby simplu, care să te ajute să te concentrezi mai mult asupra ta și asupra stării tale de sănătate. După data de 20 ianuarie, începe greul la serviciu, dacă ai o funcție de conducere sau dacă ai un loc de muncă mai dificil.   

Horoscopul săptămânii 15 – 21 ianuarie – zodia Balanță

Viaţa te pune în faţa unei dileme dificile. Vei fi nevoită să alegi, la început de an, între ceva ce ai deja, dar nu îți mai oferă satisfacții, şi o promisiune care nu ştii dacă se va împlini. De data aceasta, alege cu sufletul și nu te mai gândi la argumentele logice, pentru că inima ta știe cel mai bine ce vrea. Va fi o perioadă mai tensionată în dragoste, dar vei reuși să găsești o cale simplă să iei decizii bune.

Horoscopul săptămânii 15 – 21 ianuarie – zodia Scorpion

Pune pe hârtie toate dorinţele şi proiectele pe care nu ai reuşit să le realizezi în 2020. Conjunctura astrală din ianuarie este favorabilă, aşa că vei avea mai multe şanse să începi un proiect care îți era drag, dar pentru care nu aveai nici timp și nici bani. Concentrează-te asupra unei singure idei și vei reuși să o duci la capăt chiar în aceste zile, mai ales că Mercur îți oferă șansa să aduni mai mulți bani.

Horoscopul săptămânii 15 – 21 ianuarie – zodia Săgetător

Situaţia ta financiară este destul de modestă după Sărbători, dar nu lăsa problemele legate de bani să îţi strice planurile şi bunadispoziţie. Întâlneşte-te cu prietenii de care ai nevoie, umple zilele libere cu mici distracţii și activități care te relaxează. Ți-ar prinde bine să te ocupi de casa ta, să arunci lucrurile vechi sau să le donezi unor oameni care ar avea nevoie de ele și să îți cumperi ceva nou. 

Horoscopul săptămânii 15 – 21 ianuarie – zodia Capricorn

Deschide un cont de economii şi pune deoparte o sumă cât mai mare de bani. În ianuarie, este bine să economiseşti şi ar fi bine să începi chiar de la primul salariu. Fii prevăzătoare și fereşte-te de datorii, dar și de cheltuieli care nu își au rostul. Repară sau schimbă lucrurile care au defecte, dar nu cumpăra lucruri inutile, deoarece vei avea nevoie de fonduri serioase pentru alte proiecte.

Horoscopul săptămânii 15 – 21 ianuarie – zodia Vărsător

Ai încredere în oamenii care ţin la tine şi comunică mai mult cu ei. Chiar dacă zilele reci din ianuarie sunt monotone, încearcă să îţi înfrumuseţezi viaţa alături de oamenii dragi. Dacă ai copii, inventează mai multe jocuri și mici activități distractive cu ei. Iar, dacă nu ai familie, ți-ar prinde un hobby care să îți ocupe timpul, mai ales dacă petreci multe ore în casă, departe de colegii de muncă sau de prieteni.  

Horoscopul săptămânii 15 – 21 ianuarie – zodia Pești

Evită să împrumuţi bani sau să te implici într-o afacere care presupune investiţii prea mari de la început. Aşteaptă să vezi ce ocazii se vor mai ivi spre sfârşitul lunii ca să faci investiţii. Este posibil ca partenerul de viață să își dorească ceva care costă prea mult, care depășește poate bugetul familiei. Veți avea discuții, dar trebuie să fiți amândoi sinceri și să vă gândiți ce puteți face împreună.