Cu toate grijile financiare din ultima vreme, cu grija războiului și a scumpirilor, trebuie să ne acordăm totuși câteva zile de răgaz, să ne bucurăm de familie, de copii și de Sărbătorile Paștelui care sperăm că vor aduce lumina sfântă și pacea.

Horoscop săptămânal 15 – 21 aprilie  – zodia Berbec

Vei avea nevoie de o perioadă mai liniștită, în care trebuie să te concentrezi asupra treburilor urgente de acasă, din gospodărie. Dar nu poţi lăsa pe nimeni să se ocupe de ele în locul tău, deoarece eşti singura care poate lua deciziile importante. Te vei confrunta cu un coleg de serviciu care îţi cere tot felul de explicaţii şi detalii despre ultimele zile de muncă. Atitudinea lui arată clar că nu te apreciază.

Horoscop săptămânal 15 – 21 aprilie – zodia Taur

Sărbătorești Floriile cu pritenii și eşti încântată că toţi cei dragi vor să petreacă cât mai mult timp cu tine. Le demonstrezi încă o dată că poţi fi o persoană de încredere, directă şi hotărâtă, dar şi amatoare de distracţie, când este cazul. Nu rata excursiile sau concediile pe care ei vor să le petreacă alături de tine în preajma Paștelui. Vor fi momente excepționale și te vei simți apreciată.

Horoscop săptămânal 15 – 21 aprilie – zodia Gemeni

Primeşti o veste sau o invitaţie care îţi demonstrează că eşti foarte importantă pentru cineva din trecut. Nu te-a uitat şi va încerca să ia legătura cu tine pentru a vă întâlni dinou. După sărbătoarea Floriilor încerci să pleci cât mai des din localitate. Faci vizite unor prieteni sau rude aflate în alte oraşe sau te plimbi cu copiii în zone frumoase din țară. Este o perioadă în care te poți bucura de concediu.

Horoscop săptămânal 15 – 21 aprilie – zodia Rac

Te ocupi mai mult de casă, dar și de relația de cuplu, indiferent cât este de solidă și așezată. Încerci să provoci o discuţie serioasă cu iubitul tău despre voi doi și despre viitor. Vei fi dezamăgită, însă, dacă veți discuta despre bani. Nu este bine să luaţi decizii importante în preajma Paștelui despre economiile voastre și despre investiții. Mai bine vă bucurați de vacanță!

Horoscop săptămânal 15 – 21 aprilie – zodia Leu

Pregătește din timp tot ce este necesar pentru Paște, dar nu uita să petreci câteva clipe frumoase și cu prietenii, mai ales în Duminica Floriilor. Dacă apar discuții în cuplu, nu grăbi lucrurile, chiar dacă vrei să rezolvi tranșant anumite situații. Lasă timpul să rezolve tot ceea ce ţi se pare acum neclar şi nesigur. Din punct de vedere financiar, situaţia nu se schimbă prea mult și trebuie să fii prudentă.

Horoscop săptămânal 15 – 21 aprilie – zodia Fecioară

Te vei bucura de câteva zile perfecte în familie, mai ales după Florii. Eşti fericită că totul se desfăşoară aşa cum ai visat şi nu trebuie să depui niciun efort în plus. Primeşti un ajutor financiar important şi preferi să pui banii deoparte pentru scopuri deosebite. Cele mai frumoase zile ale intervalului vor veni în preajma Paștelui, când vizita unor persoane dragi îţi va aduce zâmbetul pe buze.       

Horoscop săptămânal 15 – 21 aprilie – zodia Balanță

Vei avea câteva zile pline de energie după Florii, te simţi puternică şi gata să lupţi pentru idealul tău. Proiectele tale vor începe să prindă contur, să se consolideze dacă lucrezi constant pentru ele. O undă de regret învăluie relaţia de dragoste şi simţi nevoia să fii singură o vreme. Distanţa îl va ajuta şi pe el să ia o decizie mai fermă. Joi, ai musafiri sau întâlniri plăcute.

Horoscop săptămânal 15 – 21 aprilie – zodia Scorpion

Vei fi norocoasă în a doua jumătate a lunii aprilie și eşti mult mai hotărâtă să faci planuri noi pentru familia ta. Începutul săptămânii este mai aglomerat la muncă, dar mai târziu vei avea timp pentru tine. Dacă organizezi o petrecere pentru copii de Paște, apelează la cineva cu experienţă, altfel vei cheltui foarte mulţi bani. În rest, ai grijă de sănătate și evită activitățile foarte obositoare.

Horoscop săptămânal 15 – 21 aprilie – zodia Săgetător

Te aşteaptă surprize plăcute de Florii și în zilele următoare. Eşti căutată de prieteni care vor să îşi petreacă vacanţa de Paște sau timpul liber cu tine. Dacă vei petrece câteva zile în compania lor, ai grijă să nu răneşti pe cineva cu un comentariu nepotrivit. Relaţiile cu persoanele dragi pot fi uşor tensionate spre sfârşitul săptămânii. Nu refuza nicio invitație la petrecerile de familie sau în excursii.

Horoscop săptămânal 15 – 21 aprilie – zodia Capricorn

Vin zile pline, ai multe de făcut şi ai nevoie de ajutor. Cere-le şi celorlalţi din familie să se implice mai mult în treburile casei. Astrele te ajută să duci la capăt o serie de activităţi care ţi-au provocat îngrijorare şi nelinişte. Dacă ai probleme cu banii, este bine să apelezi la un frate sau la un prieten bun care are o situație financiară stabilă. Nu face economii drastice chiar de Paște!

Horoscop săptămânal 15 – 21 aprilie – zodia Vărsător

Eşti destul de retrasă în ultima vreme și ai tot mai puţină încredere în viitorul relaţiei de dragoste. Dacă simți că problemele dintre voi se amplifică, trebuie să petreci mai mult timp cu iubitul tău și să discutați despre planurile voastre de viaţă. După Florii, primeşti o veste deosebită de la o prietenă dragă, care ar putea fi însărcinată. Profită de vacanța de Paște să vă întâlniți mai des și să fii mai aproape de familie.

Horoscop săptămânal 15 – 21 aprilie – zodia Pești

Ştii să lupţi pentru interesele tale, dar visezi să câştigi mai mult decât ai putea. Ar fi bine să îţi propui să atingi ţinte mai apropiate de stilul tău de viaţă sau de capacitatea ta de muncă. Chiar dacă vrei să faci investiţii noi, este bine să fii prudentă şi să cheltuiești banii cu măsură. După Duminica Floriilor, încearcă să cumperi cadouri pentru cei dragi, dar stabilește un buget restrâns.