Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie   – zodia Berbec

Primești o șansă, dar totul depinde de tine şi este momentul cel mai bun să obții mai mult. Este şi o perioadă bună să te implici în problemele pe care sperai să le rezolve alţii. Numai aşa vei reuşi să transformi câteva din dorinţele tale vechi în reușite. Este o perioadă foarte bună pentru achiziţia de obiecte scumpe, dacă ai bani puşi deoparte şi te gândeşti cum să îi foloseşti pe viitor.

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie – zodia Taur

Va fi o perioadă bună pentru cumpărături și investiții de viitor. În cazul în care copilul tău deja adult are nevoie de o locuinţă, ar fi bine să îl ajuţi acum să îşi cumpere o casă. Poate găsești și o ocazie bună să îți schimbi mașina. Important este să faci investiții care să își păstreze valoarea în timp sau de care te poți folosi ani de zile. În aceste zile trebuie să te ocupi de confortul familiei. 

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie – zodia Gemeni

Pare să fie o perioadă mai liniștită și lipsită de schimbări. Având în vedere că astrele nu prevăd niciun eveniment deosebit, poate că ar fi bine să pleci acum într-o vacanță. O perioadă de odihnă la mijlocul lui ianuarie îţi va prinde bine pentru perioada aglomerată care se anunță în următoarele luni. Pe de altă parte, trebuie să te ocupi de starea ta de bine și să faci mai multă mișcare.

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie – zodia Rac

Vei avea o perioadă liniștită, dar grijile legate de bani persistă la mijlocul lunii ianuarie. Problemele financiare ocupă primul loc în preocupările tale de zi cu zi. Faci tot posibilul să câştigi mai mult şi să aduni bani pentru momentele critice din viitor. Jupiter te îndeamnă la chibzuială şi pune ordine în relaţiile de serviciu, precum și la negocierile pe care le poți avea cu șefii.

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie – zodia Leu

Se anunță evenimente care strecoară îndoiala în sufletul tău. În preajma zilei de 17 ianuarie vei pierde ceva deosebit care are legătură cu partenerul de viaţă. Vei fi destul de dezamăgită şi este posibil să tragi concluzii pripite despre relaţia voastră. Dacă el a luat o decizie greșită, tu trebuie să faci tot posibilul să îndrepți lucrurile și să nu lași supărările să vă afecteze chiar de la începutul anului.      

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie – zodia Fecioară

Vei fi preocupată mai mult de bunăstarea familiei tale şi de propriul tău confort. Cele mai multe planuri pe care ţi le faci sunt legate de interesele tale, lăsând la o parte dorinţele celor din jur. Surprizător, dai dovadă de egoism în unele momente şi este posibil să pierzi o prietenie veche. Pe de altă parte, vor fi destule situaţii în care egoismul îţi va prinde bine. Important este să nu răneşti orgoliul nimănui!

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie – zodia Balanță

Fii curajoasă, oricâte probleme ar apărea luna aceasta în relaţia de cuplu sau în legătură cu bugetul familiei. Trebuie să fii optimistă şi să ai încredere în tine. Este o perioadă propice schimbărilor bune. Trebuie să ţii cont, totuşi, că marile decizii trebuie luate până pe 17 ianuarie. Mai târziu, este posibil să faci greşeli sub presiunea rudelor sau a soțului tău care ține mai mult la confortul lui.

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie – zodia Scorpion

Pune înainte de toate propriile interese şi astrele te vor ajuta să îţi îndeplineşti anumite dorinţe în noul an. În primul rând, sunt prevăzute schimbări în viaţa sentimentală. Dacă ai o relaţie de scurtă durată, în care nu eşti prea fericită, ar fi bine să îi pui capăt cât mai repede. În luna ianuarie, orice despărţire sau pierdere se vindecă mult mai repede, este început de an și pornești pe un drum sigur, doar al tău.

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie – zodia Săgetător

Ai început anul cu multă muncă, poate că ești mulțumită de cum decurg lucrurile la serviciu, dar poți face mai mult. La mijlocul lunii ianuarie vei descoperi că poţi face ceva interesant şi deosebit în timpul liber. Trebuie doar să renunţi la alte activităţi care îți ocupă timpul cam inutil. Spre exemplu, ai putea începe o colaborare cu o prietenă care are o mică afacere de familie din care vin bani în mod constant.

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie – zodia Capricorn

Muncești cu spor, îți îndeplinești obligațiile, dar trebuie să faci o altă ordine în programul de lucru. Este o perioadă în care trebuie să vii cu idei noi pentru a ajunge la rezultatele la care visezi. De data aceasta, ajutorul prietenilor sau al colegilor va fi foarte mic. Nu te poţi baza decât pe tine şi, în unele situaţii, și pe șefii care te susțin. Dacă vrei o schimbare în viaţa de familie, aşteaptă salariul din ianuarie.

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie – zodia Vărsător

Fereşte-te să faci afaceri cu rudele! Vei avea parte de lucruri deosebite pe care este bine să le împarţi cu familia, cu fratele sau sora ta, dar fără să ceri vreun ban. Luna ianuarie este o perioară propice pentru profit şi mici câştiguri din alte surse decât salariul. Dacă îți permiți să îți ajuți frații, gestul tău va fi apreciat, cu atât mai mult dacă ei au probleme de sănătate și au cheltuieli mari.

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie – zodia Pești

Vei avea o perioadă foarte aglomerată la serviciu şi vor rămâne unele probleme nerezolvate pentru sfârșitul lunii ianuarie. Acest lucru îţi poate afecta serios salariul. Sunt situaţii pe care le poţi remedia, dacă ai putea beneficia de sprijinul colegilor de muncă. Numai că astrele prevăd disensiuni în grupurile din care faci parte, discuţii tensionate care nu vor duce la niciun rezultat bun.