Horoscop săptămânal 13 – 19 mai  – zodia Berbec

Gândește-te de două ori când îţi propui anumite obiective. Te laşi prea uşor amăgită de entuziasmul unor persoane apropiate, care nu îşi cunosc prea bine potenţialul financiar. Ar trebui să te concentrezi pe proiectele la care ai putea lucra singură, fără să te mai ajute altcineva din punct de vedere financiar. Dacă vrei să renovezi locuința, o poți face și cu un buget mai modest.

Horoscop săptămânal 13 – 19 mai – zodia Taur

Te bucuri de câteva distracţii, dar nu este o perioadă bună pentru concedii și trebuie să fii mult mai concentrată asupra obligațiilor de serviciu. Trebuie să fii cu ochii în patru la ceea ce ai de terminat urgent şi la contractele care sunt semnate de persoane din afara firmei. Poziţia nefavorabilă a planetei Venus poate aduce câteva neînţelegeri în relaţia de cuplu, în următoarele zile.

Horoscop săptămânal 13 – 19 mai – zodia Gemeni

Se simte din ce în ce mai acut că Mercur este retrograd. Te înţelegi tot mai greu cu o persoană care îţi este apropiată, dar care nu îţi este prietenă. La început, ţi-a făcut plăcere să lucrezi cu ea. În ultima vreme, însă, îţi provoacă probleme pe care nu mai ştii cum să le depăşeşti. Relaţiile cu rudele mai în vârstă pot deveni mai tensionate, dar se vor găsi soluții să vă împăcaţi.

Horoscop săptămânal 13 – 19 mai – zodia Rac

Se adună reproșuri și eşti tot mai nemulţumită de atmosfera din familie sau din casa în care locuieşti. Întâmplările frumoase la care visai se lasă aşteptate. Unele rude fac gafe care te jignesc şi te fac să te îndepărtezi de ele. Dacă nu îţi păstrezi calmul, este posibil să declanşezi certuri pe care nu mai ai cum să le stingi singură. Pe de altă parte, există şi persoane care sunt nemulţumite de tine.

Horoscop săptămânal 13 – 19 mai – zodia Leu

Este poisibil să te confrunţi cu anumite pierderi din cauza lui Mercur retrograd. Trebuie să faci un efort şi să fii nepărtinitoare, chiar dacă ţii mai mult la persoanele care greşesc, decât la cele care au dreptate. Acasă, laşi treburile familiei pe umerii părinţilor sau ai soţului, şi te preocupi mai mult de oblgațiile de la serviciu. Ai nevoie de creativitate şi răbdare pentru următoarele zile.      

Horoscop săptămânal 13 – 19 mai – zodia Fecioară

Vei fi implicată fără să vrei într-o situaţie tensionată care nu are nimic de a face cu tine sau cu familia ta. Este posibil să faci anumite greşeli, să dai sfaturi care necăjesc unele persoane apropiate. Găseşte o soluţie de compromis mai puţin dureroasă sau în asentimentul tuturor. Pe de altă parte, este timpul să îţi schimbi imaginea, coafura sau garderoba şi să fii mai comunicativă.

Horoscop săptămânal 13 – 19 mai – zodia Balanță

Apar probleme de comunicare în cuplu. Îndoielile te fac să pierzi o şansă frumoasă de a fi alături de bărbatul pe care îl iubeşti. Descoperi că o persoană din familie sau dintre prietenii apropiaţi te-a minţit într-un moment important pentru tine. Prietenia este o comoară pe care unii dintre amicii tăi nu ştiu să o preţuiască. Ar fi bine să te distanțezi de oamenii care nu te apreciază cu adevărat.

Horoscop săptămânal 13 – 19 mai – zodia Scorpion

Vei avea ocazia să ieși mai des cu prietenii și chiar să întâlneşti oameni deosebiţi. Ai răbdare să îi cunoşti foarte bine înainte de a începe o relație. După data de 16 mai, la serviciu, se ivesc probleme critice pe care le întreţin unii colegi din ambiţie sau din neştiinţă. Acasă, încearcă să menţii familia unită. Unele rude se simt date la o parte, fără să ştie că şi tu ai acelaşi sentiment.

Horoscop săptămânal 13 – 19 mai – zodia Săgetător

Te îngrijorează problemele unei persoane dragi care nu se descurcă prea bine singură. Poate că ar fi bine să îi faci o vizită cât mai curând și să o încurajezi. La serviciu, trebuie să fii mai atentă şi să verifici fiecare activitate sau produs. Există riscul să apară greşeli pentru care vei fi nevoită să plăteşti din salariu. Spre sfârşitul săptămânii, vei participa la o întrunire de familie, poate în casa socrilor.

Horoscop săptămânal 13 – 19 mai – zodia Capricorn

Începe o săptămână benefică pentru tine. Vei profita de pe urma unei afaceri pornite de un membru al familiei. Responsabilităţile mai mari le poţi lăsa fără teamă pe seama unei persoane care s-a dovedit o prietenă adevărată. Nu te necăji din cauza timpului pierdut, deoarece, la sfârşit de săptămână, vei reuşi să faci tot ceea ce îţi doreşti. O surpriză plăcută te aşteaptă săptămâna viitoare.

Horoscop săptămânal 13 – 19 mai – zodia Vărsător

Bucură-te de momentele fericite în compania celor dragi, mai ales a copiilor. Curând, vor pleca de acasă sau se vor rări zilele în care veţi sta atât de mult timp împreună. Decizia unei femei apropiate îţi demonstrează cât de mult ţine la tine. Se pare că te va ajuta cu bani pentru a-ți împlini un vis. Primeşti o invitaţie să pleci într-o călătorie lungă sau îți faci rezervări pentru primul concediu.

Horoscop săptămânal 13 – 19 mai – zodia Pești

Te bucuri de zile excelente de dragoste, ceea ce îţi aduce mai multă linişte sufletească. Dacă relaţia voastră este la început, vorbiţi tot mai des să vă mutaţi împreună sau să vă luaţi o casă. Eşti convinsă că relaţia voastră are toate şansele să reziste de-a lungul timpului. La serviciu, apar câteva probleme care te necăjesc şi te determină să cauţi soluţii apelând la colegii cu experiență.