Horoscopul săptămânii 12 – 18 martie  – zodia Berbec

Ar fi bine să încetinești puțin ritmul și să te ocupi mai mult de micile plăceri de zi cu zi, de un hobby, de o activitate relaxantă. Din data de 13 martie, Luna se află în zodia Peștilor pentru două zile și pune accentul pe dorințele inimii. Obligațiile de serviciu, oricât ar fi de dificile, mai pot fi rezolvate și cu ajutorul colegilor. Nu mai lucra singură la proiecte la care trebuie să se implice toată lumea!

Horoscopul săptămânii 12 – 18 martie – zodia Taur

Vei avea câteva zile pline de emoții și, poate, vei descoperi lucruri pentru care nu ești pregătită. Luna traversează zodia Peștilor la începutul acestui interval și poate lumina mici secrete sau aspecte ascunse până acum. Se pare că vei avea parte și de întâlniri pe care nu le poţi evita. Nu sunt excluse câteva discuţii mai neplăcute în familie, din cauza geloziei soţului sau a partenerului de viaţă.

Horoscopul săptămânii 12 – 18 martie – zodia Gemeni

Vei descoperi că înaintea ta se pot deschide drumuri noi și că ai mai multe opțiuni decât credeai. Nu ești genul de persoană care să rămână blocată în situații complicate și neplăcute. Îîncearcă să îţi iei o zi liberă, să te gândești ce poți face mai mult pentru tine sau sau să te desprinzi o clipă de problemele familiei. Vei avea nevoie de linişte, cu atât mai mult dacă apar și semnele unor probleme medicale.      

Horoscopul săptămânii 12 – 18 martie– zodia Rac

Te întâlneşti cu foști colegi sau superiori ale căror sfaturi te vor ajuta să apuci pe un drum profesional mult mai bun. Chiar dacă te critică, învaţă din greşelile pe care le faci şi nu te feri să vorbeşti sincer. Trebuie să fii mai atentă şi la starea ta de sănătate, mai ales după data de 13 martie, cân Luna este în zodia ta. Un control amănunţit te poate ajuta să depistezi din timp anumite probleme.

Horoscopul săptămânii 12 – 18 martie – zodia Leu

Trebuie să fii mai energică și mai activă în aceste zile. Responsabilităţile la serviciu vor creşte sau se vor diversifica. Nu aştepta recompense prea mari, pentru că vei fi dezamăgită. Va veni şi răsplata, dar mult mai târziu. Dacă îţi faci planuri pentru anumite schimbări, legate de casă, acum este momentul să iei o decizie. Nu întârzia să cumperi tot ce ai nevoie, pentru că Mercur este favorabil cumpărăturilor bune.

Horoscopul săptămânii 12 – 18 martie – zodia Fecioară

Ești generoasă în aceste zile și vei face tot posibilul să îți ajuți sora sau fratele care au nevoie e tine. Întotdeauna, bunele tale intenţii vor fi răsplătite în familie. Rudele, părinții sau frații se vor convinge că soluţiile tale sunt cele mai bune. În privinţa locului de muncă, nu da ceva sigur, pe o simplă promisiune. Dacă îţi cauţi o slujbă, ocaziile bune se vor ivi curând, dar trebuie să fii prudentă. 

Horoscopul săptămânii 12 – 18 martie – zodia Balanță

Este un moment bun, la mijlocul lunii martie, să scapi de datorii mai vechi. Sau să ajuți un prieten bun să scape de datorii. Luna din zodia Peștilor pune accentul pe relațiile de prietenie, pe generozitate și încredere. La rândul tău, este posibil să primești o veste bună sau chiar un dar deosebit, cu o încărcătură emoţională aparte. Dacă eşti singură, cu ajutorul unor prieteni, poţi cunoaşte în scurt timp pe cineva.

Horoscopul săptămânii 12 – 18 martie – zodia Scorpion

Vei avea zile cu surprize frumoase și se întrevede o situație norocoasă, care vine în viața ta datorită Lunii din zodia Peștilor. Orice decizie ai lua, este imposibil să greşeşti, pentru că astrele transmit vibrații benefice și vei avea de câștigat. La sfârşit de săptămână, astrele favorizează călătoriile, mici excursii cu familia care îţi vor însenina zilele, chiar dacă partenerul de viaţă va fi puţin mai reticent. 

Horoscopul săptămânii 12 – 18 martie – zodia Săgetător

Bucură-te de zilele pline de energie din luna martie și încearcă să rezolvi cât mai multe situații dificile, fie acasă, fie la serviciu. Necazurile tale se vor risipi, iar rudele foarte apropiate se vor implica şi vor prelua o parte din povară. Întrunirile de familie îţi vor aduce numai veşti bune, mai ales dacă ai copii mici. Pe de altă parte, este o perioadă frumoasă în care poți face călătorii scurte cu prietenii.  

Horoscopul săptămânii 12 – 18 martie – zodia Capricorn

Vei fi norocoasă în aceste zile și micile tale afaceri sau proiecte legate de casă vor prinde contur. Luni şi marţi trebuie să te ocupi îndeaproape de contracte sau de acte. Marţi este şi ziua cea mai bună a săptămânii, aşa că ocupă-te de tine după-amiaza sau fă cumpărături. Mai târziu, s-ar putea să nu mai ai timp decât pentru copii sau pentru casă. Duminica este ziua călătoriilor, dar fii atentă să nu pierzi ceva important.

Horoscopul săptămânii 12 – 18 martie – zodia Vărsător

Evită pe cât poți complicațiile financiare și împrumuturile. Fereşte-te să împrumuţi bani, dar mai ales să dai cu împrumut. Vor exista anumite persoane care vor încerca să te convingă să le ajuţi, dar şansele ca proiectele lor să fie profitabile sunt foarte mici. Ai foarte multă energie şi aştepţi de la cei din familie să fie la fel de harnici şi gospodari ca tine, deoarece planurile tale știi că vor fi bune.

Horoscopul săptămânii 12 – 18 martie – zodia Pești

Vei avea cu adevărat o perioadă norocoasă, mai ales între 13 și 16 martie, când Luna traversează zodia ta. Vei beneficia de dragoste, de noi dovezi de afecțiune din partea soțului, dar mai ales de o situație norocoasă la serviciu. Se pare că sunt șanse mari să preiei un post mai bine plătit sau să te implici într-o colaborare lucrând de acasă, din care nu vei avea decât de câștigat. Vor fi vești bune în plan financiar.