Horoscopul săptămânii 12 – 18 februarie  – zodia Berbec

Tu trebuie să fii tot timpul prudentă după zilele cu Lună nouă, iar Luna nouă din Vărsător, din data de 11 – 12 februarie este un semnal de alarmă. Vor fi câteva zile mai tensionate, în care te vei simți sub presiune și este posibil să iei o decizie greșită. Fii precaută în orice situaţie care presupune cheltuieli mari. Astrele arată că semnele de Foc, așa cum este zodia ta, pot înregistra pierderi

Horoscopul săptămânii 12 – 18 februarie – zodia Taur

Te concentrezi asupra problemelor financiare din familie și ar fi bine să găsești soluții definitive. Nu este exclus să fii obligată să plăteşti mai repede o datorie sau să ajuţi o persoană dragă să scape de datorii mai vechi. Vestea bună este că te bucuri de o perioadă favorabilă, iar toate eforturile pe care le vei face la muncă vor fi apreciate. Astrele vor fi de partea ta și vei obţine rezultate mai bune decât în trecut. 

Horoscopul săptămânii 12 – 18 februarie – zodia Gemeni

Situaţia ta financiară va fi destul de precară, pentru că vor apărea cheltuieli mari. Mercur este retrograd până pe 20 februarie și trebuie să fii atentă ce faci cu economiile tale și ai grijă să nu riști cu investiții care nu îți vor aduce beneficii. Pe de altă parte, Uranus poate aduce surprize neplăcute la mijlocul săptămânii viitoare, iar acestea ar putea fi legate de munca ta sau de imaginea ta la serviciu.

Horoscopul săptămânii 12 – 18 februarie – zodia Rac

Vor fi zile mai puțin bune și este posibil să apară probleme în ceea ce privește munca, locul de muncă, colegii de serviciu și salariu. Fereşte-te de persoanele care promit câştiguri mari, dar nu semnează niciun angajament. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă sau dacă vrei să faci o afacere, în următoarele zile, ai grijă să discuţi despre bani numai dacă totul va fi scris într-un contract serios.

Horoscopul săptămânii 12 – 18 februarie – zodia Leu

Vei avea parte de câteva zile tensionate, dar și de câteva vești mai bune. După Luna nouă din 12 februarie, o situație deosebită din familie te poate ajuta să îţi schimbi viziunea despre viaţă și să fii mai optimistă. Îţi va scoate în cale şansa de a transforma un eşec în succes, oricât de greu ţi se va părea la început. Dacă ai impresia că ţi s-au închis toate drumurile, încearcă o nouă abordare şi vei ieşi la liman.

Horoscopul săptămânii 12 – 18 februarie – zodia Fecioară

Te confrunți cu o problemă din trecut, dar trebuie să mergi mai departe. Luna nouă din semnul Vărsătorului îndeamnă la schimbare, la o nouă viziune şi o direcţie nouă. Caută ineditul, fii creativă, mai ales dacă îţi doreşti o schimbare în carieră. În plan personal, dacă vrei să laşi în urmă o relaţie în care nu mai ai încredere, nu te mai întoarce. Pregăteşte-te pentru o iubire nouă!

Horoscopul săptămânii 12 – 18 februarie – zodia Balanță

Îți merge mai bine la mijlocul lunii februarie, chiar dacă Saturn și Uranus, astrul surprizelor, ar putea avea o veste neplăcută pentru tine. Nimic nu va fi atât de grav, încât să nu poți rezolva la timp, mai ales că ai o situație materială mai bună. Poţi pune bani deoparte pentru proiectele tale de viitor sau poţi investi mai mult în ceea ce ţi-ai propus, astfel încât să rezolvi mult mai repede anumite situaţii.   

Horoscopul săptămânii 12 – 18 februarie – zodia Scorpion

Vei avea o perioadă lipsită de schimbări sau evenimente semnificative și te poți concentra pe micile tale proiecte personale sau pe activități mai relaxante. Profită de orice ocazie şi întoarce lucrurile în favoarea ta, gândeşte-te la tot ceea ce îţi lipseşte şi încearcă să obţii. În cea de a doua jumătate a lunii februarie, ai cele mai mari şanse, deoarece zilele acestea vei reuși să aduni mai mulți bani.

Horoscopul săptămânii 12 – 18 februarie – zodia Săgetător

Fii pregătită pentru o situație ieșită din comun, în care ai putea pierde ceva de valoare. Mercur este retrograd, iar Uranus ne avertizează că aduce surprize neplăcute, dacă nu apreciem ceea ce avem deja. Cu toate acestea, după data de 16 februarie, fie vei primi veşti bune de la prieteni, fie se va îmbunătăţi simţitor o situaţie care părea dificilă. Dacă ai copii, aceștia pot veni și ei acasă cu o veste bună.

Horoscopul săptămânii 12 – 18 februarie – zodia Capricorn

Urmărește ce se întâmplă în domeniul tău profesional. Uranus îţi pregăteşte surprize legate de carieră, de profesie sau de relaţiile pe care le ai cu oamenii de care depinde munca ta. Este posibil să apară șanse pentru un post mai bun sau pentru o colaborare care nu părea posibilă în trecut. Trebuie să fii deschisă şi să comunici cu toţi cei care au nevoie de tine. Colaborarea este cuvântul cheie al perioadei.

Horoscopul săptămânii 12 – 18 februarie – zodia Vărsător

Vor fi câteva surprize în zilele următoare, având în vedere că Luna nouă a trecut în zodia ta pe 12 februarie, Mercur este retrograd, iar Uranus și Saturn se întâlnesc într-un punct nevralgic. Acordă mai multă atenţie şanselor profesionale care se ivesc în următoarele zile. Chiar dacă eşti mulţumită de locul tău de muncă, întotdeauna este loc de mai bine, dar ai mare grijă ce alegere faci.

Horoscopul săptămânii 12 – 18 februarie – zodia Pești

Stai departe de situațiile complicate, iar influența mai puțin bună a lui Uranus te va ocoli. Cine este prudent, nu are de ce să își facă griji că va primi vești neplăcute. La mijlocul lunii februarie, vei avea şansa să câştigi mai bine sau să scapi de o datorie cu ajutorul partenerului de cuplu. Cea de a doua jumătate a lunii este o perioadă propice investiţiilor şi banilor. Poţi pune pe roate proiectele costisitoare.